Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem felháborito dolog ez egy gimnaziumi golyataborban?
Egy baratnom meselte nemreg, hogy az o taborukban utolso este "buli volt", ami vegul odaig fajult hogy az osszes felsobbeves szervezo seggreszeg volt, de mar az a kategoria amikor menni nem tud valaki, a golyak tok tehetetlenul alltak mert nem tudtak most mit kell csinalni, a flugyelo tanarok (akik ne kerdezzetek hol voltak, amig beittak a szervezok, mert nemtudom) pedig csak ketsegbeesetten zavartak el oket aludni, hogy mentsek a menthetot. Masnap meg pedig mintha mi sem tortent volna, azonkivul hogy par szervezo kicsit kotyagos volt.
Semmit nem kaptak erte a suliban.
En is iden voltam golya, de nalunk tilos volt az alkohol meg a szervezoknek is. Ez csak szerintem felhaborito?
15L
Gimnazium ismeritek a szot????
Senki nem ivott, es a mi sulink nem egy zarda, hanem egy normal ertekrendu iskola, ahol felelosegteljes embereket visznek le Gt-be, hogy a golyakat iranyitsak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!