Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem felháborito...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem felháborito dolog ez egy gimnaziumi golyataborban?

Figyelt kérdés

Egy baratnom meselte nemreg, hogy az o taborukban utolso este "buli volt", ami vegul odaig fajult hogy az osszes felsobbeves szervezo seggreszeg volt, de mar az a kategoria amikor menni nem tud valaki, a golyak tok tehetetlenul alltak mert nem tudtak most mit kell csinalni, a flugyelo tanarok (akik ne kerdezzetek hol voltak, amig beittak a szervezok, mert nemtudom) pedig csak ketsegbeesetten zavartak el oket aludni, hogy mentsek a menthetot. Masnap meg pedig mintha mi sem tortent volna, azonkivul hogy par szervezo kicsit kotyagos volt.

Semmit nem kaptak erte a suliban.

En is iden voltam golya, de nalunk tilos volt az alkohol meg a szervezoknek is. Ez csak szerintem felhaborito?

15L

2015. jan. 2. 23:27
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Oke, buta vagyok. De en legalabb ismerem azt a szot, hogy feleloseg.
2015. jan. 2. 23:42
 12/20 anonim ***** válasza:
93%
Igen, a felelősség miatt voltak a tanárok, mint az előbb írtam. A felsőbb évesek gondolom csak programot levezetni, segíteni mentek le. Mellesleg 15 évesen a gólyák se olyan szerencsétlenek, hogy csak álljanak egy helyben és ne tudjanak mit kezdeni magukkal.
2015. jan. 2. 23:49
 13/20 anonim ***** válasza:
33%

Azért ez még bőven nem a teteje. A teteje az, amikor a csajok teljesen részegek és nyilvánosan szexelnek egymás előtt, vagy csak 1-2-3- sráccal egymás után.

Szerintem mocsok az ilyesmi. A részegeskedés csak úgy magában, minden nemű kihasználások nélkül, az nem akkora dolog.

Később még alkoholistábbak lesznek, a magyar már csak ilyen...

2015. jan. 2. 23:49
 14/20 anonim ***** válasza:
88%
Felháborító szerintem is. Hogy lehet valaki ekkora felelőtlen, hogy nem itatja le a gólyákat is?!! Ami meg nem iskolában történik, a tanárok nem nagyon szólhatnak bele. Iskolán kívüli táborokban mi a tanárokkal iszunk. És a mienk is egy magas értékrendű iskola. Csak néha mindenkinem fel kell szabadulnia, és ennek ez egy jó módja, nagyon "emlékezetes", már amennyire emlékszel belőle.
2015. jan. 2. 23:50
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

a golyak tok tehetetlenul alltak mert nem tudtak most mit kell csinalni,

támogatni a részeg öregeket. vagy tovább bámulni mint egy idióta.

2015. jan. 2. 23:54
 16/20 anonim válasza:
Oké, akkor jöjjön egy normális válasz is;) teljes egészében egyetértek veled. amit írtál igaz helytállna, de nem egy gimnáziumi, hanem egy egyetemi gólyatáborban! ott mindenki iszik, gólyák, szervezők egyaránt! de egy gimnáziumi gólyatáborban még nem ennek kéne lennie, a szervezőknek legalább annyiban példát kéne mutatnia a gólyáiknak, hogy nem isszák le magukat a sárgaföldig... hiszen 14-15 éves emberekről beszélünk, ha ezt látják, akkor ne csodálkozzunk később, hogy ők is mattrészegek lesznek éjjelente
2015. jan. 4. 02:02
 17/20 anonim válasza:

Valószínűleg a szervezők azt hitték, hogy ez a tábor nekik lett szervezve. Egyet értek az utolsóval, nem volt normális dolog részegre leinniuk magukat a szervezőknek/segítőknek. Nekik éppen, hogy rendet kellett volna tartaniuk.

"15 évesen nem gólya vagy, hanem veréb. A középiskolában verébtábor van, egyetemen/főiskolán gólyatábor..."

El kell, hogy szomorítsalak, a gimnáziumok mindegyikében gólyatábornak nevezik az új diákoknak szervezett "bevezető" tábort.

2015. jan. 4. 14:36
 18/20 anonim ***** válasza:
most ez attól függ hogy ki hogyan fogja fel a dolgokat. Nekem pl. semmi bajom nincs ezzel. Egyetemen majd rájössz hogy ott hogyan mennek az ilyen dolgok. A gólyatábort és az egyetemi kollégiumot semmi nem pótolja. Eddigi életem legjobb dolgai a gólyatáborban és a koliban történtek, pl. a koliban voltam először 3 csajjal de ez csak egya sok közül, az más kérdés hogy véleményem szerint kettőt nem intéztem el normálisan, de hát be voltam nyomva totál, meg ők is, de reggel király érzés volt 3 meztelen pi*csa között ébredni :D
2015. jan. 9. 16:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Valóban nem egy szép és példamutató dolog a nagyok részérõl, de ha jól értem, a tanáraitok nem ittak, tehát volt felügyelet.Ennek ellenére úgy gondolom, hogy 17-18 éves fiataloknál ez belefér, pláne a mai világban.Addig nincs baj, amíg nem kezdenek el randalírozni és ne adj' Isten erõszakoskodni.Az egyetemi gólyatáborok sajnos ennél sokkal durvábbak, ami ott megy, az már olykor tényleg nem normális.
2015. jan. 10. 19:44
 20/20 anonim válasza:
Egyetértek kérdező, szerintem is felháborító! Nálunk sem ivott senki a gólyatáborban. A felsőbb évesek legfontosabb feladata, hogy megszerettessék a gólyákkal az iskolájukat. Részegen az ellenkező hatást érik el!
2015. jan. 29. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!