Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg gáz és felháborito volt, amit csináltam tegnap? (Bővebben lent) 17L
Tegnap este bulizni voltunk a baratnoimmel, es volt ott egy srac, akivel, hat sokaig szemeztunk, meg minden, szoval felkeltettuk egymas erdeklodeset, na. Egy ido utan o odajott hozzam, aztan eleg gyorsan porogtek az esemenyek, egy kb. fel ora utan smaroltunk meg volt egy kis ide-oda nyulkalas, de tovabb nem mentunk, szamot csereltunk es ennyi. (Ja, amugy ket evvel idosebb nalam)
Idoben hazaertem, nem voltam seggreszeg tehat ugy gondoltam, semmi problema, csak ez a kis "kaland" valahogy edesanyam fulebe jutott, (gondolom az egyik jofej baratnomtol tudja, akik szinten nehezteltek ram emiatt) akit en igy uvolteni meg eletemben nem hallottam, o nem igy nevelt engem, ez az elso lepes ahhoz hogy egy vilagi r.ibancca valjak, stb.
Igazabol nem ertettem ezt a kirohanast...volt mar baratom, anyu tudott rola, szerette, azt is tudta, hogy sok fiu van a kozelemben, tehat nekem ez az egesz fura volt...
Ti mit gondoltok, szerintetek is ennyire felhaborito volt amit csinaltam? Ha anyukam helyeben lettetek volna, mit reagaltok?
Elore is koszi, 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!