Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg olyan felháborító,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan felháborító, hogy nálam az abortusz fel sem merült lehetőségként?

Figyelt kérdés

A 6 éves kapcsolatunk épp mélyponton volt, mikor kiderült, hogy babát várok. Épp külön is éltünk.

Akkor felajánlottam a páromnak, hogy

1, Megpróbáljuk helyrehozni a kapcsolatunkat és együtt maradunk.

2, Szakítunk, de a picit akkor látja, amikor akarja.

3, Szakítunk és semmi köze nem lesz a picihez.

A párom testvére most felrótta, hogy ilyen esetben az lett volna a legtisztább, ha az abortuszt is felajánlom. Megkaptam, hogy milyen számító dög vagyok, amiért nem ezt tettem.

2015. aug. 28. 08:18
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
Mert azért jól jön a gyerektartás mi?!
2015. aug. 28. 08:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Mint le is írtam, az is lehetőség volt, hogy semmi köze nem lesz a picihez. Ebben az esetben mégis miért kértem volna tőle bármit is?
2015. aug. 28. 08:28
 3/10 anonim ***** válasza:
46%
Ebben a világban egyedül a nő dönt arról hogy lesz gyerek vagy sem. Ezt nőként mondom. Minden jogod meg van a gyerekhez ahogy az apjának papíron hogy ne akarja, de gyakorlatilag nincs választása és ezért mérges. Szerintem
2015. aug. 28. 08:30
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Ki tudja hogyan értelmezi ezt a testvér, mert nem egyértelmű. Érthetted úgy is hogy ne is álmodjon róla hogy lássa, de azért a kötelességéről ne feledkezzen el.
2015. aug. 28. 08:31
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

A párod testvérének ehhez mi köze? Ő a szóvivő? Minek szól bele a ti életetekbe?

A te/ti döntésetek, hogy mi legyen. Ehhez a testvérének (akámilyen jóban is vagytok/vannak) végképp semmi köze.

2015. aug. 28. 08:44
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Miért lenne felháborító? Felajánlottad a lehetőséget, hogy köze legyen a gyerekhez, és azt is, hogy ne. Nem kényszerítetted, zsaroltad semmivel. A Te testedről van szó, te kockáztatod, hogy valami szövődmény lesz, és esetleg sosem lehet gyereked. A gyereket keten hoztátok össze, szóval a párod nem volt vétlen a szituációban.
2015. aug. 28. 09:58
 7/10 anonim ***** válasza:
51%

A párod testvérének a babájáról van szó? Nagyon nem.

Magadtól is tudsz döntést hozni, tehát nem felháborító, hogy fel sem merült az abortusz.

2015. aug. 28. 10:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Ebbe csak a párodnak van joga beleszólni, a párod testvérének NINCS.

Amúgy én egyetértek veled, mivel ellenzem az abortuszt.

2015. aug. 28. 11:15
 9/10 anonim ***** válasza:
39%

En ebben a kerdesben ugyanugy gondolkodok, mint te. Abszolut abortuszellenes vagyok, szerintem jol dontottel, hogy megtartod es a parodnak szabad valasztasi lehetoseget adtal.

27N

2015. aug. 28. 16:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, és végül is mi lett?

Egyébként szerintem attól függ, hogy a "nálam az abortusz fel sem merült lehetőségként", hogy a párod tudta-e rólad ez alatt a 6 év alatt, hogy ellenzed az abortuszt. Ha tudta, akkor semmi felháborító nincs benne, ha nem tudta, akkor rezeg a léc szerintem.

Mert tudod, a pont, amit írsz, az elveb korrekt, de ugye a 3. mellé nem tartozik jogi lehetőség, az azon múlik, hogy te tartod-e a szavad, és kellő eréllyel lekezeled a "de a gyereknek jár" ideológiákat, amiben a t. gyámhatóság sokszor a zsarolásig is képes elmenni. Illetve időnként a körülmények alakulásán is, lásd Forrest Gump:) Szóval ilyen esetben egy férfi csak akkor lehet nyugodt, amikor egy új társad örökbe fogadta a gyereket, mindaddig teljes mértékben tőled függ, neked kiszolgáltatott.

De ez tényleg nem valamiféle "aljasság", hanem értékrendi kérdés, és tényleg azon múlik, hogy az évek alatt ezt becsülettel tisztáztátok-e egymással.

(ahogy én pl nem szeretnék olyan "anyatípusú" nővel kapcsolatot, akinek a méhének tartalma előrébb való a párjánál-párkapcsolatánál - de ezt evidens módon tisztázom is egy kapcsolatban... szóval ja, én elvárnám, hogy az AB ot legyen a lehetőségek közt, de ezt egy 6 éves kapcsolatban a párom is majd 6 éve tudná...)

Tudod, néma gyereknek az anyja se...

2015. szept. 2. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!