Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nevetséges, és/vagy felháborító, hogy én csak 1-2 év ismertség után fekszek le valakivel?
Volt egy kérdés a témában egy másik kategóriában, én leírtam, hogy nekem a megismerkedéstől az első együttlétig minimum 1-2 év kell.
Azonnal lepontoztak, azt írták, hogy nevetséges, meg kaptam privátokat, hogy "roha*dt szűzk***a" és hasonlók.
Ez tényleg ennyire felháborító dolog, meg kiröhögni való, meg egyáltalán ennyire ritka?
22 éves vagyok.
Ez jogos, kapcsolatban nem is várnék ennyit. Ott MAX 1-2 hónap, de inkább kevesebb.
hát elég gáz.
ne csodálkozz ha sokan lelépnek tőled pár hét után
még a tökéletes pasik is pedig lehet pont jo lett volna valamejik :-o O:) neked
sorry
Kérdező, nincs ezzel semmi gond!
Én szűzként várni akartam kb. 1 évet a dologgal, 4 hónap lett belőle, amit utólag keveselltem...
Igaz már jóval előtte ismertem a srácot.
Ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond! Aki téged akar, az várni fog annyit amennyit akarsz, még ha ez években is mérhető. 24L
"ne csodálkozz ha sokan lelépnek tőled pár hét után"
Eddig még senki se lépett le, akivel bejöttünk egymásnak.
A tökéletes pasit pedig már megtaláltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!