Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg nevetséges, és/vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nevetséges, és/vagy felháborító, hogy én csak 1-2 év ismertség után fekszek le valakivel?

Figyelt kérdés

Volt egy kérdés a témában egy másik kategóriában, én leírtam, hogy nekem a megismerkedéstől az első együttlétig minimum 1-2 év kell.

Azonnal lepontoztak, azt írták, hogy nevetséges, meg kaptam privátokat, hogy "roha*dt szűzk***a" és hasonlók.

Ez tényleg ennyire felháborító dolog, meg kiröhögni való, meg egyáltalán ennyire ritka?

22 éves vagyok.

2016. szept. 6. 20:18
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

Az én szemszögömből van jelentősége, na nem azért, mert alapból megválogatnám milyen nőknek segítek, mert igazából szívesen adok tippeket bármilyen nőnek, ha kikéri a véleményem. Vannak azonban olyan témák, amikre csak akkor szánok időt, ha a nő jól néz ki. Ez van, feleslegesen nem szeretnék gondolkodni, főleg olyan témában nem, ami nem érdekel, viszont egy csinos lányért sok mindent megteszek, hát még akkor, ha tudom, hogy nemsokára összebújok vele. Az viszont, hogy nem jössz ki a lányokkal, és hogy mennyire prűd vagy, már alapból jelzi felém, hogy biztosan nem egy Palvin Barbi vagy... tapasztalat.

A füzetről meg le lehet szállni... tudom, hogy neked is kéne... :D

2016. szept. 7. 01:31
 42/54 pinkpancser ***** válasza:
Nincs azzal baj, hogy 1-2 évet vársz, csak ne lepődj meg ha a másik nem vár addig. Egyébként az alatt az 1-2 év alatt semmi?
2016. szept. 7. 11:25
 43/54 A kérdező kommentje:

pinkpancser

Nem lepődök meg, és nem kell "várni". Vagy a pasik MINDEN EGYES lány haverjukra, volt osztálytársukra, volt és jelenlegi munkatársukra, egyetemi csoporttársukra, stb stb-re "várnak"? Nektek nincsenek ilyen további szándék nélküli haveri kapcsolataitok? :D

2016. szept. 7. 12:06
 44/54 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, és lassan rájövök 31 évesen, hogy nincsenek. Nem létezik férfi női barátság, vagy csak nagyon nagyon nagyon ritkán. Hidd el, hogy bármelyik haverod hanyattdöntene akármikor, ha lehetősége nyílna...

De ez már nem a kérdésedhez tartozik.

2016. szept. 7. 12:30
 45/54 A kérdező kommentje:

Nem barátságról van szó, közeli barátság szerintem se létezik. De ilyen, hogy néha összejövünk, és dumálunk, simán. Többnek közülük több éve barátnője van, plusz hát nem is igazán próbálkoznak be, csak kevesen, úgyhogy nem hinném, hogy túl sokat akarnának tőlem :D

2016. szept. 7. 12:37
 46/54 anonim ***** válasza:
Aha! Várd ki a végét...
2016. szept. 7. 12:59
 47/54 A kérdező kommentje:
Amíg megtartják maguknak, addig azt akarnak, amit jólesik :D
2016. szept. 7. 13:02
 48/54 anonim ***** válasza:
Na most ha valamelyik srác barátommal akarnánk valamit (HA akarnánk de a jelenlegi barátaimnak vagy nem jövök be, vagy pl egyik barátom szegény egy karalábét se tudna felszedni nemhogy egy nőt szóval nem is az esetem) akkor vagy összejövök vele vagy hagyjuk az egészet, nem hiányzik a baráti körnek hogy fél évig késsel lehetne vágni köztünk a szexuális feszültséget, a legtöbb pasi úgyis max 1-1.5 hónapig tudja tartani a randi arcát aztán úgyis kibukik ha valami nem jó vele és akkor nem pazaroltam el fél-1 évet hogy erre rájöjjek.
2016. szept. 7. 15:02
 49/54 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést. Leírtad, hogy senkinek nem kell várnia, lehet első nap is szex. Aztán írtad, hogy idegen ember érintésétől félsz, nem felizgulsz, majd megint lehet első nap is szexelni veled, de mindenki idegen max. haver 1 évig. Most akkor pontosan mi is a te problémád? Mert szerintem semmi.
2016. szept. 7. 15:10
 50/54 A kérdező kommentje:

"Nem értem a kérdést. Leírtad, hogy senkinek nem kell várnia, lehet első nap is szex. Aztán írtad, hogy idegen ember érintésétől félsz, nem felizgulsz, majd megint lehet első nap is szexelni veled, de mindenki idegen max. haver 1 évig. Most akkor pontosan mi is a te problémád? Mert szerintem semmi."

A HAVEROM miért várna rám? Nincs köztünk semmi. 99%, hogy nem is lesz. Nem várom el, hogy teperjen. Én ezt nem nevezem várakozásnak, hisz nem ígérek neki semmit, szóba se jön, hogy összejövünk valaha is. Csak úgy létezünk egymás mellett. Nem vár semmire. Aztán ha idővel mégis rájövünk, hogy bejövünk egymásnak, és beleszeretek, és úgy érzem, hogy ez kölcsönös, akkor - mivel már nem kell idő arra, ami ismeretleneknél való randizásnál előjön, hogy ismerkedés, bizalom, stb, mert ezek már eleve megvannak - már aznap is lefeküdhetünk, amint megcsókol és összejövünk. Innentől kezdve nem váratom, mert minek. Ismerjük egymást alaposan, bízunk egymásban, minden megvan, amihez idegen randipartnerrel kéne a randizós időszak, meg a "még csak 2 hónapja vagyunk együtt, nem akarom könnyen adni magam" szituáció.

Kapcsolatban első nap lehet akár szex.

A kapcsolat kialakulásához kell az 1-2 év a megismerkedéstől.

2016. szept. 7. 15:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!