Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg nevetséges, és/vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nevetséges, és/vagy felháborító, hogy én csak 1-2 év ismertség után fekszek le valakivel?

Figyelt kérdés

Volt egy kérdés a témában egy másik kategóriában, én leírtam, hogy nekem a megismerkedéstől az első együttlétig minimum 1-2 év kell.

Azonnal lepontoztak, azt írták, hogy nevetséges, meg kaptam privátokat, hogy "roha*dt szűzk***a" és hasonlók.

Ez tényleg ennyire felháborító dolog, meg kiröhögni való, meg egyáltalán ennyire ritka?

22 éves vagyok.

2016. szept. 6. 20:18
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Mert nincs értelme annak amit írsz. Tegyük fel nincs senkid sem, megismersz egy srácot akibe fülig szerelmes leszel. Odáig vagy érte, de te nem jössz össze vele, mert nem ismered még 1 éve. A másik meg ha nekem szimpatikus valaki akkor minek hagynám szenvedni őt évekig akár egyetlen egy csókért is. Szegénykémet már én sajnálnám, hogy teper hajt, én meg elutasítom, mert nem ismerem 1 éve.
2016. szept. 6. 21:00
 22/54 anonim válasza:
Minden csak attól függ milyen pasit találsz. Valaki képes várni valaki nem.
2016. szept. 6. 21:05
 23/54 anonim ***** válasza:
22 évesen nem akarlak elszomorítani de még közel sem biztos hogy életed nagy szerelmével vagy együtt. Tudom könnyebb ezt hinni de az esetek 90 % ban nem így van.
2016. szept. 6. 21:05
 24/54 anonim ***** válasza:
Ezt is így gondoltam, hogy én majd csak sok-sok idő ismeretséggel jövök össze, de aztán rájöttem, hogy egyrészt ha már ismerem 1-2 éve, sokkal nehezebb kapcsolati minőséget váltani, másrészt van egy olyan oldala az embernek, amit csak kapcsolatban ismerhetsz meg, csak úgy, ha elég közel vagy hozzá. Tehát amikor összejöttök, utána még sok újdonság derül ki, amit az azelőtti 1-2, de semennyi év alatt sem lehet kideríteni, ergo kvázi pazarlásnak tűnik. A baráti kapcsolat fejlődése azért néhány hónap után erősen lelassul.
2016. szept. 6. 21:08
 25/54 anonim ***** válasza:
Én az első kapcsolatomban 1 hónapot vártam de kevésnek éreztem mert a srác eléggé erőltette hogy ő szeretné, nem is lett belőle igazi szex, a második pasimmal 2 hónap után feküdtünk le, bár őt 6 éves korom óta ismerem és tényleg úgy haladtunk hogy egyik fél se érezze magát kellemetlenül, szerintem ennél több is simán okés, van aki nem nyílik meg gyorsan vagy biztos akar benne lenni hogy az illető nem dobja ki pár röpke hancúr után (az ilyennek nem éri meg várni x hónapot és lelép).
2016. szept. 6. 21:16
 26/54 A kérdező kommentje:

ma 21:00

Nem TUDOK olyanba szerelmes lenni, akit nem ismerek alaposan, minimum egy éve. Addig csak idegen, max haver. Ha akarnám, se menne. Nyilván ha már érzem, hogy szeretem, akkor összejövök vele, ha úgy alakul, de nem tudom úgy érezni ennél hamarabb.

2016. szept. 6. 21:55
 27/54 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok aszexuális, imádom a szexet, és ha valakivel már belemegyek, akkor napi 3-4-szer is simán nyomjuk."

Bocs, de ezt nem tudom elhinni. Ha valóban imádnád a szexet, akkor nem bírnád ki 1-2 évig nélküle, ráadásul úgy, hogy párkapcsolatod van. Ha nem is vagy kifejezetten aszexuális jóval közelebb állsz hozzá, mint gondolnád.

- Light -

2016. szept. 6. 22:43
 28/54 A kérdező kommentje:

"nem bírnád ki 1-2 évig nélküle, ráadásul úgy, hogy párkapcsolatod van"

Nem tudom, hányszor írjam még le, hogy NINCS PÁRKAPCSOLATOM ABBAN AZ 1-2 ÉVBEN. Az az ismerkedős időszak. Kapcsolaton kívül meg nem szexelek.

Attól, hogy imádom, még nem halok bele, ha egy ideig nem szexelhetek. Nem vagyok nimfomániás se.

2016. szept. 6. 22:59
 29/54 anonim ***** válasza:
#9: Tehát mindenféle jöttment alakokkal lefekszel 3-4 nap után, akikre felizgul a kis puncikád, viszont elvárod, hogy a leendő barátod várjon akár több évet is, mire egyáltalán az ágyig eljuthattok. :D Hát tudod mit, inkább kigyúrom magam 1-2 év alatt, amíg nagy eséllyel horogra akad több nőlény komolytalan/komoly szándékkal, mintsem ugyanannyi ideig kéne fűzzek egyetlenegy nőt, aki aztán vagy beadja a derekát, vagy nem.
2016. szept. 6. 23:16
 30/54 A kérdező kommentje:

ma 23:16

Hol olvastál jött-ment alakokról?

Amúgy meg épp, hogy nem akarom, hogy "fűzzön" annyi ideig, hanem ""hátsó szándék"" nélkül, tiszta haveri kapcsolatban legyünk, ami aztán hátha lesz több. Direkt ez a lényeg, hogy először anélkül ismerjem meg, hogy teperne értem.

2016. szept. 6. 23:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!