Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit kérnétek cserébe?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akit most ismertem meg, huszonéves. Szeretné ha vele tölteném az estét(szex is lenne) , azt mondta, azt kérek cserébe amit csak szeretnék. Ti mit kérnétek ilyen helyzetben?2016. júl. 16. 17:56
62/268 anonim válasza:
Miért ne léteznének veled hasonló korú normális srácok,akik inkabb komolyabb kapcsolatot keresnek? Igaz én lány vagyok,de nem adnám oda a testem pénzért .Lehet en vagyok a visszamaradott és a prűd,de nem akarok k**vanak beállni.20/L
63/268 anonim válasza:
Igen,itt vagy mindenki 50 feletti, és prűd, vagy apáca, esetleg pap. És persze nem veled van a baj, hanem a sok öreg és konzervatív válaszolóval.
Amúgy 15L
64/268 anonim válasza:
63. Végre valaki ,egyetértek veled .62es voltam
65/268 A kérdező kommentje:
A 15 éves vagy 19 éves csajok szerintem csak szimplán irigyek
Amiért én fel merem vállalni önmagam és nem próbálok meg más normáknak megfelelni
Nem érdekel, ha mások elítélnek olyanért, amit ők is megtennének, csak náluk az a visszatartó erő, hogy társadalom rosszat gondolna róluk
2016. júl. 16. 19:45
66/268 anonim válasza:
#49 aggy belőle nekem is itt már buli van XDD
67/268 anonim válasza:
Igen , írigyek vagyunk, ha kérnél az úriemberedtől nekünk is ruhákat, meg ájfont, támogatnánk téged !!4!4
68/268 anonim válasza:
En inkabb megdolgozom a penzert,de nem úgy mint te.Sajnalom h en ilyen rossz ember vagyok és nem használom ki a pasikat.21/L
69/268 A kérdező kommentje:
#67 ha gondolod megkérdezem tőle, hogy van e hasonló barátja
Azért van még épeszű ember is itt, végre
2016. júl. 16. 19:54
70/268 anonim válasza:
Azért eppeszu valaki,mert szexelne pénzért?:o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!