Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti mit kérnétek cserébe?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit kérnétek cserébe?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akit most ismertem meg, huszonéves. Szeretné ha vele tölteném az estét(szex is lenne) , azt mondta, azt kérek cserébe amit csak szeretnék. Ti mit kérnétek ilyen helyzetben?

2016. júl. 16. 17:56
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/268 anonim ***** válasza:

#104 A nők már régen sokkal "rosszabbak". Ezt régen a takarítók, ma meg már az AIDS stratisztika is alátámasztja, sok mással, pl. ezzel az oldallal együtt. Persze kivételek mindig vannak.

A fiú csak igénybevesz egy szolgáltatást. Semmi rosszat nem, csinál. Ugyanaz, mintha hívna egy villanyszerelőt. Van aki azt is szégyelli, hogy villanyszerelő, és van olyan is aki büszke rá. Mindegyik egy szép szakma.

#108 Tévedsz. Ez kökemény tapasztalat. De megismétlem, van kivétel.

2016. júl. 17. 00:37
 112/268 anonim ***** válasza:
100%

en nem vagyok ilyen iphone orientalt, de latom neked ez a maniad, es csak az iphone korul forog a vilag. :)

meg egyszer megkerdezem. egyetemista vagy? esetleg szakmat tanulsz? akarmelyik is, ne ugy probalj boldogulni az eletben, hogy akarkuvel osszefekszel. ennyivel tartozol magadnak es a csaladodnak.

2016. júl. 17. 00:40
 113/268 anonim ***** válasza:
75%

nem kivetelek vannak, hanem emberek. azert realizalod, hogy tobb milliard ember el a foldon es te elvbol az osszeset lek..vazod, de aztan nagyvonaluan hozzateszed, hogy de persze azert vannak kivetelek?

most en is mondjam, hogy minden ferfi diszno vagy mi? ez se igaz. teljesen gyerekes a felfogasod, nolj mar fel vegre.

2016. júl. 17. 00:43
 114/268 A kérdező kommentje:

A feminizmust csak ironikusan írtam oda

Igen, tanulok és szeretnék majd egy jó állást

Nyilván nem leszek prosti

Amúgy meg aki azt írta, hogy a lányok rosszabbak

Az nem ismeri a huszonéves fiúkat,hogy miket művelnek a lányokkal

Hogyan alázzák meg őket (szexuálisan és másképp)

Amit valószínűleg mintáztak valakiről

2016. júl. 17. 00:47
 115/268 anonim ***** válasza:
75%

#113 Sajnos már régen felnőttem. :-( Sőt túl reálisan látom a világot. De leírom lassabban is, hogy megértsd. NEM MINDEN NŐ ILYEN, ÉS NEM IS ÍRTAM!!! Ezt te olvastad ki valahonnan, ami nincs ott.

Ha te nem is, de itt az oldalon rengeteg! NEM MIND!!! Érted? nő mondja is.

2016. júl. 17. 00:48
 116/268 anonim ***** válasza:
70%
na de hogy ironikusan? :D
2016. júl. 17. 00:48
 117/268 anonim ***** válasza:
0%

114 A lányok alázzák magukat. A fiúk csak elfogadják az ajándékot, sőt még fizetnek is érte!

Azzal, hogy elfogad valaki, valakitől, valamit, azért nem ő a hibás, ha az ajándékozó meggondolja magát. Az az ajándékozó szégyene!

2016. júl. 17. 00:51
 118/268 anonim ***** válasza:
akkor meg mit mondod, hogy de vannak kivetelek? teljesen logikatlan, amiket itt osszeirsz. arra meg nem gondoltal, hogy esetleg nokhoz valo viszonyulasoddal vana gond? mivel azt hiszed mind egykaptafara keszult? talan neked kene valtoztatni, es meglatnad vegre milyen szines a vilag es nem lenne tobb pofaraeses mondjuk.
2016. júl. 17. 00:51
 119/268 anonim ***** válasza:
75%
es mit tanulsz kerdezo? :)
2016. júl. 17. 00:52
 120/268 A kérdező kommentje:
#116 olvasd el,amit a feminizmus fölé írtam
2016. júl. 17. 00:52
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!