Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit kérnétek cserébe?
#104 A nők már régen sokkal "rosszabbak". Ezt régen a takarítók, ma meg már az AIDS stratisztika is alátámasztja, sok mással, pl. ezzel az oldallal együtt. Persze kivételek mindig vannak.
A fiú csak igénybevesz egy szolgáltatást. Semmi rosszat nem, csinál. Ugyanaz, mintha hívna egy villanyszerelőt. Van aki azt is szégyelli, hogy villanyszerelő, és van olyan is aki büszke rá. Mindegyik egy szép szakma.
#108 Tévedsz. Ez kökemény tapasztalat. De megismétlem, van kivétel.
en nem vagyok ilyen iphone orientalt, de latom neked ez a maniad, es csak az iphone korul forog a vilag. :)
meg egyszer megkerdezem. egyetemista vagy? esetleg szakmat tanulsz? akarmelyik is, ne ugy probalj boldogulni az eletben, hogy akarkuvel osszefekszel. ennyivel tartozol magadnak es a csaladodnak.
nem kivetelek vannak, hanem emberek. azert realizalod, hogy tobb milliard ember el a foldon es te elvbol az osszeset lek..vazod, de aztan nagyvonaluan hozzateszed, hogy de persze azert vannak kivetelek?
most en is mondjam, hogy minden ferfi diszno vagy mi? ez se igaz. teljesen gyerekes a felfogasod, nolj mar fel vegre.
A feminizmust csak ironikusan írtam oda
Igen, tanulok és szeretnék majd egy jó állást
Nyilván nem leszek prosti
Amúgy meg aki azt írta, hogy a lányok rosszabbak
Az nem ismeri a huszonéves fiúkat,hogy miket művelnek a lányokkal
Hogyan alázzák meg őket (szexuálisan és másképp)
Amit valószínűleg mintáztak valakiről
#113 Sajnos már régen felnőttem. :-( Sőt túl reálisan látom a világot. De leírom lassabban is, hogy megértsd. NEM MINDEN NŐ ILYEN, ÉS NEM IS ÍRTAM!!! Ezt te olvastad ki valahonnan, ami nincs ott.
Ha te nem is, de itt az oldalon rengeteg! NEM MIND!!! Érted? nő mondja is.
114 A lányok alázzák magukat. A fiúk csak elfogadják az ajándékot, sőt még fizetnek is érte!
Azzal, hogy elfogad valaki, valakitől, valamit, azért nem ő a hibás, ha az ajándékozó meggondolja magát. Az az ajándékozó szégyene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!