Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit kérnétek cserébe?
Ja én minek az embereknek smart tv, meg s6 és sorolhatnám
Azért mert tetszik,
olyan ez
Mint pl te szeretnél egy Toyotát, de a másik megszólna, hogy minek az neked, vegyél Suzukit, hiszen az is autó
Azt mondom hogy összespóroltam rá, és leárazva vettem meg
Nem olvastam végig a kommenteket, csak a feléig kb., de nagyon remélem, hogy te csak trollkodsz itt, kérdező. Ha ez így igaz, ahogy leírod, és tényleg ez a gondolkodásmódod, akkor viszont csak gratulálni tudok. És nem irigységből, ne aggódj! ;) Ami pedig a mai lányokat illeti, igen, sokan összefekszenek bárkivel csak úgy. Te hiheted magadat okosabbnak náluk, mert te legalább egyéb dolgokhoz is hozzájutsz így (már ha tényleg megadja), nem csak a szexhez (bár nem tudom, arra gondoltál-e, hogy az olyan csajok esetleg nem csak konkrétan a szexre mennek-e élvezetből meg kalandból, de mindegy). Az viszont biztos, hogy én nem akarok az ilyenek közé tartozni, neked pedig újból csak gratulálni tudok, ha szerinted ez így tök rendben van, és ezért te is így cselekszel!
20/L
PS.: Bocsi, ha kicsit zavarosan írtam, de eléggé felidegesített a kedves kérdező hozzáállása!
#94 nem értem miért vagy ideges
Nem te fogsz vele lefeküdni
És egyáltalán nem szégyellem ezt a dolgot, sokkal nagyobb ribik vannak nálam
Hát hallod, szívem szerint most lekevernék két akkora pofont hogy észhez térj, bár teljesen felesleges lenne.
Az a baj hogy az ilyenek miatt hiszi azt a legtöbb pasi hogy az összes csaj olyan mint te... és még büszke is vagy rá...
"sokkal nagyobb ribik vannak nálam"
Igen ám, de ez nem azt kéne, hogy jelentse, hogy akkor te "kisebb ribi" legyél. Eleve nem kellene annak lenni. De persze a te életed, te tudod, ha neked ez így jó, akkor nyilván csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!