Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit kérnétek cserébe?
Végigolvastam.
Az egészben csak az a szomorú, hogy nagyon jellemző ez a lányokra. Neeem a maiakra, a régiekre is, csak ők még nem boltak büszkék rá.
Az is igaz, hogy szinte mindig túlértékelik magukat, és alulértékelnek mindenki mást.
Azt hittem, hogy a lányomat kell féltenem, de ma már tudom, hogy a fiamat kell megóvnom a lányoktól. Jobb ha elkerüli őket, ahogy én is teszem.
Megérett a világ a pusztulásra. És még nekik "járnak" a kiváltságok...
Nem ebből fogok megélni, nem ez az életcélom
Ez csak egyszeri alkalom, de lehet még kapcsolat is lesz belőle a sráccal
De ha nem lenne belőle semmi,akkor jól éreztük magunkat és ennyi
Tudod mi a félelmetes? Hogy egy pillanatig nem fordul meg a fejedben hogy ez nem normális dolog. Nem az a gáz amit csinálsz, vagy akarsz, te dolgod, te tested, te életed, te iphoneod stb.
Az, hogy nőiesség, tartás, büszkeség egy gramm nincs benned, még az is egy dolog, de b+ hogy neked ezekről a dolgokról halvány lila fogalmad nincs, sőt végtelenül büszke is vagy magadra, na az már azért meredek...
Látom feljöttek a szülők kioktatni
Szerintem normális a felfogásom,és próbálok a mai világban boldogulni
Ha most valaki felajánlott valamit magától, azt miért kellene elutasítani
Ha azt mondaná valaki, hogy itt egy iPhone, csak takarítani kell érte, akkor arra is ezt mondanátok? Vagy az már a ti értékrendetek szerint elfogadható?
egyenkent kerdezo egy korabbi hozzaszolasodban kijelentetted, hogy "eljen a feminizmus!". ezt megtudhatnank, hogy megis hogy ertetted? :)
a feministak a nok egyenjogusagaert es elismereseert kampanyolnak, nem hinnem hogy sok lenne kozuluk, aki 1-2 ajandekert cserebe barmelyik ferfinak is megalazkodnanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!