Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti mit kérnétek cserébe?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit kérnétek cserébe?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akit most ismertem meg, huszonéves. Szeretné ha vele tölteném az estét(szex is lenne) , azt mondta, azt kérek cserébe amit csak szeretnék. Ti mit kérnétek ilyen helyzetben?

2016. júl. 16. 17:56
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/268 anonim ***** válasza:
26%

Végigolvastam.

Az egészben csak az a szomorú, hogy nagyon jellemző ez a lányokra. Neeem a maiakra, a régiekre is, csak ők még nem boltak büszkék rá.

Az is igaz, hogy szinte mindig túlértékelik magukat, és alulértékelnek mindenki mást.

Azt hittem, hogy a lányomat kell féltenem, de ma már tudom, hogy a fiamat kell megóvnom a lányoktól. Jobb ha elkerüli őket, ahogy én is teszem.

Megérett a világ a pusztulásra. És még nekik "járnak" a kiváltságok...

2016. júl. 17. 00:21
 102/268 anonim ***** válasza:
100%
nem ertene ez meg a pofonbol se sajnos....
2016. júl. 17. 00:23
 103/268 A kérdező kommentje:

Nem ebből fogok megélni, nem ez az életcélom

Ez csak egyszeri alkalom, de lehet még kapcsolat is lesz belőle a sráccal

De ha nem lenne belőle semmi,akkor jól éreztük magunkat és ennyi

2016. júl. 17. 00:24
 104/268 anonim ***** válasza:
82%
# 101: azert itt sokan megkoszonnenk, ha nem altalanositanal. nem minden no ilyen. es fiu viselkedesere nem mondasz semmit? elvegre o ajanlotta fel a lanynak. azert az se volt semmi, egy tisztesseges lany egybol elkuldte volna melegebb eghajlatokra. unom mar, hogy mindig csak a noket lehet szidni mindenert, mikor a ferfiak is ugyanolyan romlottak, ha nem jobban.
2016. júl. 17. 00:27
 105/268 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, és tényleg az ilyenek miatt "undorodik meg" sok férfi a nőktől, és hiszi azt, hogy mindegyik egykaptafára megy, ahogy azt a kedves #101-es is kifejtette. Én ilyenkor szörnyen érzem magam, és mindig félek is egyébként attól, hogy engem is ilyen felszínes buta libának hisznek a fiúk, férfiak. Sokszor közeledtek felém úgy, ahogy egy ilyen kis p**hoz közelednének, úgyhogy én meg pont ezért kezdek a fiúkból, férfiakból kiábrándulni. De persze próbálok nem általánosítani, és keresni a kivételeket.
2016. júl. 17. 00:28
 106/268 anonim ***** válasza:
100%
lehet h azt hiszed h egyszeri alkalom volt, de mivel olyan konnyen ment- konnyen jott, hogy legkozelebb majd vajon mi gatol meg abban, hogy nemet mondj, mikor mondjukegy designer taskara faj a fogad?
2016. júl. 17. 00:29
 107/268 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mi a félelmetes? Hogy egy pillanatig nem fordul meg a fejedben hogy ez nem normális dolog. Nem az a gáz amit csinálsz, vagy akarsz, te dolgod, te tested, te életed, te iphoneod stb.

Az, hogy nőiesség, tartás, büszkeség egy gramm nincs benned, még az is egy dolog, de b+ hogy neked ezekről a dolgokról halvány lila fogalmad nincs, sőt végtelenül büszke is vagy magadra, na az már azért meredek...

2016. júl. 17. 00:30
 108/268 anonim ***** válasza:
84%
nincs annal borzasztobb, mikor egy ferfi azt hiszi, hogy az osszes no ugyanolyan. erre nem lehet mast mondani, mint azt,hogy full idiota. egyszer egy no mondjuk visszautasitotra, a hulyere meg egesz eletere nogyulolo lett, na szep.
2016. júl. 17. 00:33
 109/268 A kérdező kommentje:

Látom feljöttek a szülők kioktatni

Szerintem normális a felfogásom,és próbálok a mai világban boldogulni

Ha most valaki felajánlott valamit magától, azt miért kellene elutasítani

Ha azt mondaná valaki, hogy itt egy iPhone, csak takarítani kell érte, akkor arra is ezt mondanátok? Vagy az már a ti értékrendetek szerint elfogadható?

2016. júl. 17. 00:36
 110/268 anonim ***** válasza:
100%

egyenkent kerdezo egy korabbi hozzaszolasodban kijelentetted, hogy "eljen a feminizmus!". ezt megtudhatnank, hogy megis hogy ertetted? :)

a feministak a nok egyenjogusagaert es elismereseert kampanyolnak, nem hinnem hogy sok lenne kozuluk, aki 1-2 ajandekert cserebe barmelyik ferfinak is megalazkodnanak.

2016. júl. 17. 00:36
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!