Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit kérnétek cserébe?
szoval en vagyok a rossz szovegertesbol, mert egy tok jelentektelen mondatod folott elsiklottam. ertem. a kerdezo sokkal ertelmesebb nalam. ertem. te nem iteled el a dontese miatt. ok. viszont abban sem vagy a segitsegere, hogy mit kerjen az uriemberetol. akaratlanul is folmerul a kerdes, hogy akkor miert vagy itt?
:DDDDDDDDDD
megoldas: egy ven perverz vagy, akinek nincs jobb dolga
#152 Erre most mit mondjak??? Lehet, hogy tényleg Béla vagyok??? :-))) De én nagybetűvel írnám az biztos.
Viszont tényleg nem vagyok magyartanár, nem véletlen írtam példának a villanyszerelőt.
Akkor sem fogod kiprovokálni, hogy sértegesselek. :D (Nagy "D"-vel)
(Leesek a székről, úgy kell nevetnem.)
#154 Jó megoldás!!! Végeztem a melóval, és benéztem veled vitázni.
Ezt is jól látod. Én szívem szerint lebeszélném róla, de ez az Ő döntése, és úgysem hallgatna rám, sokkal inkább dacossá válna. Amúgy, hogy ne szólhass meg, én a kp-t javasolnám, mert az apja tutira nem veszi be a leárazást, amire összespórolta a pénzt. És nagyon le lesz sújtva, ha megtudja, hogy honnan van az új telefon.
#156 Ezzel el is árultad, hogy te itt névtelenül hazudozol.
Csak azért nem hiszel nekem, mert magadból indulsz ki, és tudod, hogy hazudsz, és azt hiszed, hogy akkor már én is hazudok. De ezt is kikérem magamnak. Én már túl vagyok azon, hogy hazudnom kelljen.
Ilyen korban már nem szabad ilyen sokáig ébren lenni
Úgy tudtam, hogy az öregek inkább korán fekszenek és korán kelnek
Amúgy 40 éves Béla, miért piszkálod a 19 éves lányt, amikor a lányod lehetne? Kicsit sok a korkülönbség, de lehet, hogy csak szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!