Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit kérnétek cserébe?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akit most ismertem meg, huszonéves. Szeretné ha vele tölteném az estét(szex is lenne) , azt mondta, azt kérek cserébe amit csak szeretnék. Ti mit kérnétek ilyen helyzetben?2016. júl. 16. 17:56
191/268 anonim válasza:
en nem hasznaltam tragar kifejezeseket, orulok hogx figyelsz nagyapo.
192/268 anonim válasza:
#189 Kifulladtál. Ismételsz, sértegetsz. Kifogytál a témából, és talán már fáradt is vagy.
#190 Igen, igazad van, valóban ige. Örülök, hogy végre sikerült fogást találnod. :-)
Akkor most összeszámolnád mindkettőnk helyesírási, és nyelvhelyességi hibáit? Kíváncsi lennék az eredményre.
193/268 A kérdező kommentje:
Ti megnyugodnátok egy-egy iPhonetól?
2016. júl. 17. 02:30
194/268 anonim válasza:
en egy blackberrytol esetleg :D
195/268 anonim válasza:
nekem a helyesirasommal nincs problema, ha gyorsan irok elutok 1-2 betut.
196/268 A kérdező kommentje:
Amúgy jól érzem, hogy ami itt megy köztetek Bélával, az már felér egy előjátékkal? :)
2016. júl. 17. 02:36
197/268 anonim válasza:
egyebkent meg gyakori fuggo vagy, hogy igy el kell turnie a csaladodnak bello?
200/268 anonim válasza:
Nekiálltam kigyűjteni a trágárságokat, találtam is, de a százalék alapján nem vagyok biztos benne, hogy csak te írtad.
#193 Már megfordult a fejemben, hogy veszek neked egyet, csakhogy ne tedd ezt. De elvetettem a gondolatot, mert akkor két év múlva lehet, hogy vehetnék még egyet. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!