Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit kérnétek cserébe?
meg jo, hogy tudod milyen a netem :D mert akar hiszed akar nem, nem toltotte be es nem is erdekel.
igazabol vicces, ahogy probalod vedeni magad meg milyen erkolcsos lettel hirtelen. :DDD
#234 Ha ezt az oldalt látod, akkor látod azt is. Ha tudsz ide írni, olvasni, akkor van neted.
Nekem nem kell védenem magam. Az erkölcsöm sem változott. Csak majd megtudod, hogy a szülőknél van egy határ. Főleg a lányos apáknál. Kérdezd csak meg apádat erről.
Már nem tudnék jól reagálni a további sértéseidre, alázásaidra.
#235 Csúnyán kifáradtál. Hagylak aludni. Álmodj szépeket!
Olvasok...olvasok....ès olvasok.. Mikor már jönne a vège írtok mèg vagy 27227 új kommentet..xD
Amúgy engedjètek már el ezt a dolgot,meg kèrdèst is,szerintem kár felidegesítenie magát bárkinek is.. Felesleges.. Ès ne egymást szapuljátok már:DDD Nem kell leharapni a másik fejèt egyből,vèlemènyünk lehet..de normális keretek között is..
Mindenesetre mindkèt nembe vannak ès lesznek is kivètelek,általánosítani meg nem kell:D
Azèrt kemèny,hogy egy ilyen kèrdèsnèl van 200+ hozzászólás.. Este mèg nèztem 90 körül volt..reggel kicsit se pilláztam mikor meghaladta a 190-et:DDD Jól nyomjátok..~
(Az elejèn ez a kèrdès meg a drágalátos kèrdező,nekem is felnyomta a pumpámat,de azóta inkább kínómba nevetek:'))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!