Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti mit kérnétek cserébe?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit kérnétek cserébe?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akit most ismertem meg, huszonéves. Szeretné ha vele tölteném az estét(szex is lenne) , azt mondta, azt kérek cserébe amit csak szeretnék. Ti mit kérnétek ilyen helyzetben?

2016. júl. 16. 17:56
 251/268 anonim ***** válasza:
100%

Az tök poén lenne, ha véletlenül becsúszna gyerek (mert 100%-osan sose lehet biztosra menni), és elmesélnétek majd neki, hogy egy iPhone-ért összeütöttetek egy görbe estét, így lett ő.

Végülis az én szüleimnél se tudhatom, mi volt pontosan az előzmény. Lehet, nem mondták el. :D

2016. júl. 17. 17:05
 252/268 anonim ***** válasza:
#250 Nem jelentettem, csak gondoltam rá. Inkább csak lepontoztam, de csak azt az egyet. Én nem jelentek senkit.
2016. júl. 17. 18:46
 253/268 A kérdező kommentje:
#251 nem hiszem hogy lenne gyerek
2016. júl. 19. 12:11
 254/268 anonim válasza:
100%

Amire szükséged lenne azt kérj, de látom jól elhordtak xddd

Amúgy szerintem ez kamu:D

2016. júl. 19. 12:14
 255/268 A kérdező kommentje:

Csak az ócsárol aki irigy

Frigid álszent csajok

Vagy fiúk akiknek nem jut csaj

Amúgy meg iPhonet kértem

2016. júl. 19. 12:16
 256/268 anonim ***** válasza:
100%

udod mi a félelmetes? Hogy egy pillanatig nem fordul meg a fejedben hogy ez nem normális dolog. Nem az a gáz amit csinálsz, vagy akarsz, te dolgod, te tested, te életed, te iphoneod stb.

Az, hogy nőiesség, tartás, büszkeség egy gramm nincs benned, még az is egy dolog, de b+ hogy neked ezekről a dolgokról halvány lila fogalmad nincs, sőt végtelenül büszke is vagy magadra, na az már azért meredek...

Hát igen...

2016. júl. 19. 12:21
 257/268 A kérdező kommentje:
#256 Nagyi,te vagy az?
2016. júl. 19. 12:23
 258/268 A kérdező kommentje:

Olyanok írnak ide, mint akik bent ragadtak az középkorban

Nyilván minden lány a lovagot várja, aki évekig udvarol, mire egyáltalán elmehetnek egyet sétálni

2016. júl. 19. 12:25
 259/268 anonim ***** válasza:
84%

Nekem volt egy éjszakás kalandom...nem is egy....de egy sem azért,mert cserébe akartam valamit....ez a kulonbség nő és prosti(te) közt .

Egy dugás nem ér meg egy iphone-t egy szottyadék, sápadt,ragyás gnómnak se. Ha meg "jó" pasi pláne pattintás lesz a vége, vagy nyom egy 10-est a kezedbe és érezd magad megbecsült nőnek.....te idióta XD

Ui.: Volt aki a kaland után úgy érezte kedveskednie kell...vett szolibérletet meg ilyenek...de nem éreztem szukségét....a kalandért, élvezetért sexeltem, nem másért.

2016. júl. 19. 12:33
 260/268 anonim ***** válasza:
100%

#258 Nem ragadtunk le.

De remélem hogy legalább egy olyan, 10év körüli lány van, mint amilyet írtál, az én lányomon kívül, a fiamnak.

A lányom szobájának az ablakára, ajtajára, már készülnek az aranyrácsok. :-)

Ettől függetlenül valamiért, mégsem tudlak elítélni. Csak a férjednek ne tagadd le, hogy egy olyan ember vegyen el, aki ezzel együtt elfogad téged.

De mesélj! Milyen volt az éjszaka, és milyen telefont kaptál? Terveztek-e folytatást?

2016. júl. 19. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!