Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit kérnétek cserébe?
Az tök poén lenne, ha véletlenül becsúszna gyerek (mert 100%-osan sose lehet biztosra menni), és elmesélnétek majd neki, hogy egy iPhone-ért összeütöttetek egy görbe estét, így lett ő.
Végülis az én szüleimnél se tudhatom, mi volt pontosan az előzmény. Lehet, nem mondták el. :D
Amire szükséged lenne azt kérj, de látom jól elhordtak xddd
Amúgy szerintem ez kamu:D
Csak az ócsárol aki irigy
Frigid álszent csajok
Vagy fiúk akiknek nem jut csaj
Amúgy meg iPhonet kértem
udod mi a félelmetes? Hogy egy pillanatig nem fordul meg a fejedben hogy ez nem normális dolog. Nem az a gáz amit csinálsz, vagy akarsz, te dolgod, te tested, te életed, te iphoneod stb.
Az, hogy nőiesség, tartás, büszkeség egy gramm nincs benned, még az is egy dolog, de b+ hogy neked ezekről a dolgokról halvány lila fogalmad nincs, sőt végtelenül büszke is vagy magadra, na az már azért meredek...
Hát igen...
Olyanok írnak ide, mint akik bent ragadtak az középkorban
Nyilván minden lány a lovagot várja, aki évekig udvarol, mire egyáltalán elmehetnek egyet sétálni
Nekem volt egy éjszakás kalandom...nem is egy....de egy sem azért,mert cserébe akartam valamit....ez a kulonbség nő és prosti(te) közt .
Egy dugás nem ér meg egy iphone-t egy szottyadék, sápadt,ragyás gnómnak se. Ha meg "jó" pasi pláne pattintás lesz a vége, vagy nyom egy 10-est a kezedbe és érezd magad megbecsült nőnek.....te idióta XD
Ui.: Volt aki a kaland után úgy érezte kedveskednie kell...vett szolibérletet meg ilyenek...de nem éreztem szukségét....a kalandért, élvezetért sexeltem, nem másért.
#258 Nem ragadtunk le.
De remélem hogy legalább egy olyan, 10év körüli lány van, mint amilyet írtál, az én lányomon kívül, a fiamnak.
A lányom szobájának az ablakára, ajtajára, már készülnek az aranyrácsok. :-)
Ettől függetlenül valamiért, mégsem tudlak elítélni. Csak a férjednek ne tagadd le, hogy egy olyan ember vegyen el, aki ezzel együtt elfogad téged.
De mesélj! Milyen volt az éjszaka, és milyen telefont kaptál? Terveztek-e folytatást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!