Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit kérnétek cserébe?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akit most ismertem meg, huszonéves. Szeretné ha vele tölteném az estét(szex is lenne) , azt mondta, azt kérek cserébe amit csak szeretnék. Ti mit kérnétek ilyen helyzetben?2016. júl. 16. 17:56
81/268 anonim válasza:
de ha ilyen jofej a srac, akkor miert nem ugy kolti rad a penzet, hogy nem ker cserebe semmit? vagy mint a baratnojere? amugy a kulcsszavak kozott meg mi a tokomet keres ott a "szerelem" is??? :D
82/268 anonim válasza:
utolsó. :D Nekem is megfordult a fejemben hogy a "szerelem " kulcsszó ottléte helyes-e
83/268 anonim válasza:
A srác annyira szerelmes belé, hogy venne neki egy drága ajándékot nem tudom mit nem lehet ezen érteni.
85/268 A kérdező kommentje:
Sokan iPhone-t írtak, úgyhogy szerintem azt fogom kérni, meg annak örülnék a leginkább
Amúgy meg sokkal tisztességesebb így a dolog,mint az, amit sok más pasi művel
Majdnem ájult részegre itatják a lányokat és úgy másznak be a bugyijukba, az persze nektek teljesen normális, mivel a lány nem kért érte semmit
2016. júl. 16. 22:40
86/268 A kérdező kommentje:
A szerelem szót meg csak úgy beírtam, mert tetszik ez a szó
Nincs mögötte semmi
2016. júl. 16. 22:44
88/268 anonim válasza:
de miert nem penzt kersz, amit a csaladodra kolthetsz? hiszen azt mondtad nem alltok jol anyagilag. masreszt ha iphonet, ha nem tudsz ra vigyazni, nagyon hamar el fogjak lopni sajnos.
89/268 anonim válasza:
Hülyébb vagy mint bármilyen jelző amit el tudok képzelni! :D
90/268 A kérdező kommentje:
#88 pont azért kértem iPhonet,mert mostanában úgysem tudnám megvenni
A családom pedig el tudja látni magát, nem élünk luxus körülmények között, de nem is éhezünk
És ne aggódj vigyázni fogok rá;)
2016. júl. 16. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!