Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti mit kérnétek cserébe?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit kérnétek cserébe?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akit most ismertem meg, huszonéves. Szeretné ha vele tölteném az estét(szex is lenne) , azt mondta, azt kérek cserébe amit csak szeretnék. Ti mit kérnétek ilyen helyzetben?

2016. júl. 16. 17:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/268 A kérdező kommentje:

De nem is tudom mit kérjek

Tévé, iPhone, sziget bérlet, ruhák

A lányok akik nekem írtak, nekik üzenem :

Hogy nem kéne irigykedni, hanem keresni egy olyan srácot,aki nem sajnál tőlük ilyeneket

2016. júl. 16. 18:30
 22/268 anonim ***** válasza:
100%
Hát nemtudom, hogy te hol élsz, de felénk az a szokás, kiv.a kur**kat, hogy csak azzal fekszünk le, akit szeretünk is. Bár mi többet is kérünk tőlük: a szerelmüket. De gondolom más tájegység, azért van ez a nagy különbség....
2016. júl. 16. 18:31
 23/268 anonim ***** válasza:
100%
egy tát pörköltet xDD
2016. júl. 16. 18:37
 24/268 anonim ***** válasza:
100%

XDDDD

Milyen emberek vannak,"sírok" ..xd

Atyaúristen,ez az agyi szint.. Tèged se az eszedèrt fognak elrabolni. Viszont nyugtass meg minket..hogy gyereked se lesz sose:'D Isten óvjon mindenkit attól..állatot nem adnèk a kezeid közè..*sóhajt* mennyi eszed van,már nekem "fáj"..-.- Remèlem úgy meghág,hogy felállni se tudsz,ha ilyen gyömbèr vagy..~

Tudod mit kèrjèl? Kertesházat,luxus ajtót,mèregdrága ruhákat..

Rád tipikusan illik az a mondás,hogy : "Több farkat fogott már mint kilincset" Szerintem ne híreszteld az èrtelmisègi szintedet. Az előzőeknek totál igazuk van,kár hogy az ilyenekből mint te egyre több van.. VICC. Majd talán egyszer a fejedhez kapsz...JANEM:DDD

23/l/l

2016. júl. 16. 18:37
 25/268 anonim ***** válasza:
100%
Lányok, akik a kérdezőnek írtatok, írhattok nekem.
2016. júl. 16. 18:38
 26/268 anonim ***** válasza:
100%
#25, nem. nem neked, hanem nekem írjanak XDD
2016. júl. 16. 18:40
 27/268 anonim ***** válasza:
92%
Nem, inkább nekem írjanak! Én elviszem őket a párizsi nyaralómba!
2016. júl. 16. 18:43
 28/268 A kérdező kommentje:

Lányok

Attól hogy ti a diszkó mellékhelyiségében lufiztok le fiúkat egy italért, vagy ingyen dugtok idegenekkel, attól még nem kéne ennyire féltékenykedni.

Én sem vagyok rosszabb nálatok, csak több eszem van, mert én kapok cserébe valamit.

2016. júl. 16. 18:44
 29/268 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok nagyon okos vagy xDD
2016. júl. 16. 18:45
 30/268 anonim ***** válasza:
100%
Miert kene irigykedjen valaki?En is lefekszek egy sraccal es tudod mit kapok tole?Szeretetet. (Es persze en is viszonyzom) .Soha semmit nem kertem tole,de megis kapok : csokit,neha egy szal rozsat,vagy csak egyszeruen meglep egy vacsival ,amit o foz (sokkal jobban ertekelem,ha o foz valaamit,meg ha oda is égeti vagy elsozza ahelyett h elvigyen egy etterembe).Azt is mondtam neki,h még ezekre sincs szükségem. Nekem nem kell semmi tőle,csak szeretet ,bizalom és törődés.Miert kene más kérjek tőle,meg akkor is ha megtehetnem,soha nem használnám öt ki.Mert szeretem ot.
2016. júl. 16. 18:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!