Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit kérnétek cserébe?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akit most ismertem meg, huszonéves. Szeretné ha vele tölteném az estét(szex is lenne) , azt mondta, azt kérek cserébe amit csak szeretnék. Ti mit kérnétek ilyen helyzetben?2016. júl. 16. 17:56
11/268 A kérdező kommentje:
Még az is eszembe jutott, hogy inkább a szigetre kérek bérletet, szerintetek az jobb lenne?
2016. júl. 16. 18:14
12/268 anonim válasza:
Nyugtass meg, hogy csak viccelsz :D
13/268 anonim válasza:
Neki mindenképp, ,mert az olcsóbb mint egy iphone:'D Amúgy csak gratulálni tudok:DD De hagyjuk ezt a részét, koncentráljunk a kérdésre: nos nem tudom, te tudod mit szeretnél jobban, nehogy már én döntsek:D Az csak mellékes hogy nekem se iphone se sziget bérlet nem kéne.
14/268 A kérdező kommentje:
Nem értem mi ezzel a baj, elmegyek egy fiúval és ő megkérdezte, hogy mit szeretnék cserébe. Most az a baj, hogy én elfogadom? Ha nemet mondok és úgy fekszem le vele, az jobb lenne?
2016. júl. 16. 18:18
15/268 anonim válasza:
Ugyan már hány ilyen nő van akinek a tized kacatja nem lenne meg, ha nem dugta volna össze. Ismerek egy csajt aki hazament ledobta az asztalra a vadiúj aranyozott ájfonját és csak azt mondta az anyjának, hogy köszi a jó testet és szép arcot.
(Nem kamu a csaj testvére mondta aki szó szerint ledöbbent huga produkciója után) azóta van egy vadiú golfja vajon honnét... Biztos megdolgozott érte a gyárban 18 évesen.
16/268 anonim válasza:
miért kérnél cserébe bármit is? nem azért fekszel le vele mert szereted?
17/268 anonim válasza:
😂😂😂Ez biztos kamu,ennyire nem lehet sötét egy qurva se.Ájfon meg ruhák,meg kérj még pi**aszájat meg vastag szemöldököt.
18/268 anonim válasza:
Biztos megjárta már a Soundot ez is.
19/268 A kérdező kommentje:
#16 nemrég ismertem meg, szimpatikus
De nem szeretem
Szerintem kedves tőle,hogy venni szeretne valamit
Nem vagyok gazdag, úgyhogy elfogadom
2016. júl. 16. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!