Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan lány, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány, aki kimondja, hogy igen én egy r_banc vagyok? Lányok miért esik nehezetekre kimondani, ha azok vagytok?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy még egy olyan lány is besértődik, aki minden hétvégén más sráccal kavar/szexel/leszopja. De akkor miért eszerint él? Vannak ilyen telefonbetyárkodások prostikkal, és még ők is felkapják a vizet, ha r_bancnak szólítod őket. WTF? A r_banc jelző miért sérti a fülét, ha ez az életmódja? Lányok? A nevén nevezzük a dolgokat.

2016. máj. 5. 17:31
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
Én régebben az voltam. Sőt jó ideig szűzk_rva. Mindig is szerettem fiúkkal smárolni bulikban, esteleg kicsit több, tapi vagy orál. De lefeküdni évekig senkivel. Aztán jött az első barátom akivel lefekütünk. Miután vele szakítottunk, volt pár hét, mikor kb bárkivel elmentem bulikban. Aztán megismertem a mostani barátomat, és teljesen mást jelent azóta a szex. Remélem, hogy egész életemben már csak vele fogok szexelni.
2016. máj. 9. 02:08
 52/52 anonim ***** válasza:

# 51

Nekem biztos nem lett volna gyomrom hozzád. Legalábbis normális kapcsolatra...

2016. máj. 9. 02:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!