Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan lány, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány, aki kimondja, hogy igen én egy r_banc vagyok? Lányok miért esik nehezetekre kimondani, ha azok vagytok?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy még egy olyan lány is besértődik, aki minden hétvégén más sráccal kavar/szexel/leszopja. De akkor miért eszerint él? Vannak ilyen telefonbetyárkodások prostikkal, és még ők is felkapják a vizet, ha r_bancnak szólítod őket. WTF? A r_banc jelző miért sérti a fülét, ha ez az életmódja? Lányok? A nevén nevezzük a dolgokat.

2016. máj. 5. 17:31
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
76%

én nem védtem senkit.

pont te írtad, hogy ugyanúgy kavartál, és megdugtál ilyen lányokat... miért nem normális lányokkal ismerkedsz akkor? miért smárolsz olyannal, akit nem ismersz, és még annyira sem látod jól, hogy észrevedd, hogy nyálas a szája?

mindenkinek megvan a maga értékrendje, és keresztje. megvan a jogod, hogy azt gondolj róluk, amit akarsz, de nekik is, hogy azt csináljanak amit akarnak, ha vállalják érte a következményeket. ha valaki "r#bancként" viselkedik, akkor csak azért érezze rosszul magát, mert nem egyezik az értékrendetek?

amúgy sem hiszem, hogy annyival jobb lennél náluk. nekem az jön le, hogy egy üres önbizalom hiányos lúzer vagy, aki itt kompenzál mások sértegetésével és provokálásával.

Nézz már magadba ember, és gondolkodj el az életeden... És ezt egy 28 éves férfiként mondom neked b#szki.

2016. máj. 5. 20:38
 32/52 anonim ***** válasza:
100%

Én aztán senkit nem védtem.

De ha ennyire elítéled a r¡bancokat, akkor mutass példát, ne élj a lehetőségekkel, mert rohadt szánalmas vagy, ahogy köpködsz másokra, közben ugyanazt csinálod te is... kész kabaré vagy, komolyan...

2016. máj. 5. 20:43
 33/52 anonim ***** válasza:
100%

#30 áááá :DD

"Miért lennék ösztönlény? Eddig ezeket a lányokat védtétek? Ezek szerint most hirtelen az ilyen emberek mégis ösztönlények?"

- A lényeg az volt, hogy te sem vagy különb, hiába kapálózol azzal, hogy fiú vagy (várjál nem inkább férfi? mégis hány éves vagy? :DDD)

A saját fajtádat nézed le. Mintha egy néger méltatlankodna a "büdös fekák" miatt..

"A feminista maszlagokkal hanyagoljatok."

- Egyikőnk sem hozott fel "feminista maszlagokat"

"És elég legyen a hisztiből."

- Abból tényleg elég... Te feltettél egy kérdést, mi válaszoltunk, de te jössz, és kötözködsz mindenkivel, akinek nem tetszik a hozzáállása.

2016. máj. 5. 20:44
 34/52 A kérdező kommentje:

nekem az jön le, hogy egy üres önbizalom hiányos lúzer vagy, aki itt kompenzál az okoskodásával

a r.bancok azért vannak, hogy kihasználjuk őket

ez most olyan, mint a drogosok

ha józsi nem adja el neki a drogot, majd eladja neki pista

csak ők a faxtól függnek

2016. máj. 5. 20:46
 35/52 anonim ***** válasza:
82%

Az a baj, hogy abban amit te csinálsz, nem látsz semmi kivetnivalót, de ha én csinálom ugyanezt, akkor egyből rbanc vagyok.

Attól még hogy valaki sok pasival kavar, simán lehet normális kapcsolata később. Mint ahogy te is képes vagy erre (legalábbis szerinted), úgy egy nő is képes erre.

"a r.bancok azért vannak, hogy kihasználjuk őket "

Nézőpont kérdése, ők meg lehet hogy pont az ellenkezőjét gondolják, hogy ők használnak ki téged. Szerencsére vannak értelmesebb emberek, akik egyszerűen csak jól érzik magukat, mert tudják hogy ez mindkét félnek jó (általában).

2016. máj. 5. 20:51
 36/52 anonim ***** válasza:

azt mondod ezek a lányok igénytelenek, és össze vissza szexelnek válogatás nélkül mindenkivel, anélkül, hogy minőségi kapcsolatokra törekednének, csak a szexuális kielégülésért.

te nem pont ezt csinálod?!?! szóval nem csak, hogy egy r#banc vagy te is, de e mellé sajnos még hülye is...

2016. máj. 5. 20:52
 37/52 A kérdező kommentje:

"Attól még hogy valaki sok pasival kavar, simán lehet normális kapcsolata később. "

Dehogy lehet :D

Ezt magyarázd meg azoknak a haverjaimnak, akik összejöttek ilyen lányokkal, hogy jaaj majd biztos megváltoznak, aztán nekem sírtak mert a csaj végigflörtölte a kapcsolatot, vagy megcsalta őket, vagy 2 hónap után menniük kellett a következő faxra.

Fiú vagyok, nem lehetek r_banc. Én dugom a lányokat és nem ők engem. Nem lehet 2 különböző nem cselekedetét ugyanúgy minősíteni. Van ami a nőnél nem gáz és a pasiknál igen. ENnyi. Hülyeség a feminizmus, azok agyhalottak.

2016. máj. 5. 20:58
 38/52 anonim ***** válasza:
76%
Akkor takarodj olyan országba, ahol ez számít, és vidd magaddal ezeket a vallási alapú baromságokat.
2016. máj. 5. 21:00
 39/52 A kérdező kommentje:

Milyen vallás??? :DDD

Te is agyhalott vagy.

2016. máj. 5. 21:01
 40/52 anonim ***** válasza:

Itt egyetlen agyhalott van, és az te vagy.

Indokok: ld. feljebb...

(1 őrült száguld a forgalommal szemben. "Egy? Az összes..." Na ez kb ez az eset.)

2016. máj. 5. 21:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!