Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan lány, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány, aki kimondja, hogy igen én egy r_banc vagyok? Lányok miért esik nehezetekre kimondani, ha azok vagytok?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy még egy olyan lány is besértődik, aki minden hétvégén más sráccal kavar/szexel/leszopja. De akkor miért eszerint él? Vannak ilyen telefonbetyárkodások prostikkal, és még ők is felkapják a vizet, ha r_bancnak szólítod őket. WTF? A r_banc jelző miért sérti a fülét, ha ez az életmódja? Lányok? A nevén nevezzük a dolgokat.

2016. máj. 5. 17:31
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nem vagy képes megérteni, hogy ez a szó sértő. Mint a bzi, vagy mint a cgány. Függetlenül attól, hogy maga a jelentése negatív-e. Vagy mint az, hogy neked is sértő lenne az, hogy gyökér kérdezőnek nevezlek. Ehelyett csak azt mondom, hogy értetlen vagy.
2016. máj. 5. 18:38
 22/52 anonim ***** válasza:
Nem offoltam, mivel a kérdésed pont arról szól, hogy másokat lenézel olyan tevékenységekért, amiket te magad is művelsz... De ez nyilván nem esett le.
2016. máj. 5. 18:46
 23/52 anonim ***** válasza:
A cigány miért sértő?
2016. máj. 5. 18:46
 24/52 A kérdező kommentje:

ma 18:46

Tárgyak, amikbe beleeresztem a fáradt gőzt. Kapcsolatra nem kellenének. Minek? Hogy megcsaljanak? :D Egy nő sem csalt meg eddig, mert vannak elvárásaim, nem úgy mint nektek.

Aztán meg írkáljátok ki a kérdést idem hogy jaj megcsalt a nőm magam alatt vagyok, mit tegyek? :(:(:(((

Nem kellett volna lotyóval összejönni, akinek csillapíthjatatlan faxhiánya van, és ha ott a lehetőség rábukik egy farokra, mert ösztönlény.

2016. máj. 5. 18:49
 25/52 anonim ***** válasza:

"Tárgyak, amikbe beleeresztem a fáradt gőzt."

Gyerekek, találtam egy szociopatát...

2016. máj. 5. 19:02
 26/52 A kérdező kommentje:
Magadra ismertél, ezért ne engem bánts.
2016. máj. 5. 19:07
 27/52 anonim ***** válasza:
Oh, ez nem bántás, csak nevezzük a nevén a dolgokat...
2016. máj. 5. 19:27
 28/52 anonim ***** válasza:
100%

jah kérdező, téged minek nevezzünk? elég hipokrata vagy, mit ne mondjak. :)

amúgy meg nem tudom mégis milyen választ vársz erre a költői kérdésre, amit inkább provokációnak neveznék.

2016. máj. 5. 19:40
 29/52 anonim ***** válasza:
Neked ugyanolyan csillapíthatatlan, ha élsz ezekkel a lehetőségekkel. Magyarán egy nyomorult ösztönlény vagy. Akkor miért lenézendő, ha más úgy él, mint te???
2016. máj. 5. 20:01
 30/52 A kérdező kommentje:

Miért lennék ösztönlény? Eddig ezeket a lányokat védtétek? Ezek szerint most hirtelen az ilyen emberek mégis ösztönlények?

Én fiú vagyok, nem lány.

A feminista maszlagokkal hanyagoljatok.

És elég legyen a hisztiből.

2016. máj. 5. 20:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!