Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akit a szőrös intim régió izgat fel?
Bi lányként engem mai napig a szőrös intim vonz. Punciba és Farokban is azt szeretem ha természetesen szőrös.
Kinek szőrös? kort/nemet is írjatok. Én 33/L
Szőrös és szőrös között is van különbség. A kellemesen, kicsit bozontost kedvelem, de a nagy dzsungelt azt már nem. Ha nőnél, átterjed a combokra, fenékre, netán a lába is szőrős azt ki nem állhatom!
Borotváltnál is az jön be, ha a szeméremdombja szőrös.
Pasinál inkább legyen szőrös, a teste is, ha lehet, nem bírom a meztelen csigákat. :-)
Zacsi, meg a töve borotvált de fent csak rövidebbre van nyírva. olyan 8mm - 1cm hosszúságúra.
De van amikor elengedem magam és Tarzan a dzsungel foglya lesz. :D
34/F
Nőknél pedig nem taszít a szőr.
Hangulattól függ. Van amikor a teljesen csupasz sima punci izgat fel, van amikor az kell, hogy szőr takarja, vagy csak fazonos legyen fölötte. Mindig más, de a szőr nem hoz zavarba. Van punci ami szőrösen mutat jól, van ami csupaszon.
Mar toltodik a szormok nyirom, pont most akartam levagni par milisre, mint ahogy par hetente szoktam. De ha neked szorosen jobban tetszik, akkor meg ugy hagyom, meggyoztel, ugysem volt hozza kedvem.:)
A te puncid amugy milyen?;)
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!