Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan lány, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány, aki kimondja, hogy igen én egy r_banc vagyok? Lányok miért esik nehezetekre kimondani, ha azok vagytok?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy még egy olyan lány is besértődik, aki minden hétvégén más sráccal kavar/szexel/leszopja. De akkor miért eszerint él? Vannak ilyen telefonbetyárkodások prostikkal, és még ők is felkapják a vizet, ha r_bancnak szólítod őket. WTF? A r_banc jelző miért sérti a fülét, ha ez az életmódja? Lányok? A nevén nevezzük a dolgokat.

2016. máj. 5. 17:31
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
24%

A nők kevésbé őszinték mint a férfiak.

Ha pl nem tetszik nekik egy pasi akkor is hablatyolnak arról hogy ő negatív meg önbizalomhiányos meg nem igazi férfi, közben meg csak nem született Amerika Kapitánynak.

2016. máj. 5. 17:34
 2/52 anonim ***** válasza:
93%
A r_banc jelző nem egy életmódot takar, hanem egy lenéző kifejezést, amit általában az irigy férfiak használnak azokra a nőkre, akik élvezik az életet, de őket azok az irigy férfiak nem kaphatják meg. :)
2016. máj. 5. 17:36
 3/52 anonim ***** válasza:
88%

Kettes jól beszél. :) Nincs abban semmi rossz, ha élvezzük az élet szépségeit. :P

22/L

2016. máj. 5. 17:37
 4/52 A kérdező kommentje:

Nagyon sokat füllentenek a nők még egy párkapcsolatban is.

Legtöbbjük alkalmatlan a párkapcsolatra sajnos.

És csodálkoznak, hogy csak dugni jók

Sok ribit megdugtam már, nem irigykedek..

Csak ez furcsa, miért nem mondhatom a cigányra hogy cigány a ribncra hogy ribnc

Még az oldal se engedi kiírni, ennyit erről a képmutató világról.

2016. máj. 5. 17:38
 5/52 A kérdező kommentje:

ma 17:37

Én ezt értem, de miért sértődsz meg, ha azt mondom k_rva vagy r_banc. Meg hogy csak dugni vagy jó? Tényeket közlök.

2016. máj. 5. 17:39
 6/52 anonim ***** válasza:
24%

mert ők ennél értékesebb lények.

elvileg.

aztán hetente átmegy rajtuk az aktuális szépfiú pakk.

2016. máj. 5. 17:40
 7/52 anonim ***** válasza:
80%

ma 17:37

22/L aki igazából egy 58/F, Berettyóújfalui 120 kilogrammos hűtő- és mosógépszerelő és pörköltszaftos fehér pólóban irkál gyk-ra mint 22/L

2016. máj. 5. 17:43
 8/52 A kérdező kommentje:

Van aki nem is szépfiú, csak armani öltönybe megy le a klubba és így van sikere. Láttam már ilyet is.

Akkor az a lány már k_rva?

Ri_anc ingyen csinálja K-rva pénzért. Akkor már valamilyen szinten a pénzre megy.

2016. máj. 5. 17:46
 9/52 anonim ***** válasza:
87%
Az a baj, hogy az egy negatív jelző. Ha egy szingli nő élvezi az életet, az egy értelmes ember szemében nem lehet negatív, akárhogy is nézzük.
2016. máj. 5. 17:52
 10/52 anonim ***** válasza:
Az én szememben negatív, ha egy lány r_banc. Nem hiszem, hogy az az értelmes, aki ezt pozitívnak veszi. XD
2016. máj. 5. 17:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!