Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan lány, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány, aki kimondja, hogy igen én egy r_banc vagyok? Lányok miért esik nehezetekre kimondani, ha azok vagytok?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy még egy olyan lány is besértődik, aki minden hétvégén más sráccal kavar/szexel/leszopja. De akkor miért eszerint él? Vannak ilyen telefonbetyárkodások prostikkal, és még ők is felkapják a vizet, ha r_bancnak szólítod őket. WTF? A r_banc jelző miért sérti a fülét, ha ez az életmódja? Lányok? A nevén nevezzük a dolgokat.

2016. máj. 5. 17:31
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:

# 9

férfi vagy nő vagy?

2016. máj. 5. 17:58
 12/52 anonim ***** válasza:
Hetero férfi vagyok és már egy ideje van élettársam.
2016. máj. 5. 17:59
 13/52 anonim ***** válasza:

persze ha egy szingli nő hetente más farkát szopja le akkor ő élvezi az életet.

véletlenül sem egy ordas ribi.

2016. máj. 5. 18:00
 14/52 anonim ***** válasza:
85%
és van itt srác, aki kimondja, hogy gyakorikérdéseken huszárkodó lúzer matyihuszár vagyok? és ha annak nevezik, akkor miért kapja fel a vizet, ha igaz?
2016. máj. 5. 18:00
 15/52 anonim ***** válasza:
51%

Az ilyen pasiknak mint te soha nem lesz normális kapcsolata.

Nem hívunk így egy nőt sem!

2016. máj. 5. 18:04
 16/52 A kérdező kommentje:

ma 18:00

Örülök, hogy E/1 személyben beszélsz, fő az őszinteség saját magadhoz.

Egyszer egy lánytól kérdeztem egy szórakozóhelyen, hogy miért ilyen nyálasak az ajkai (amikor smároltunk) azt mondta, hogy az egy másik fiú volt.

Nagyon igénytelenek a mai lányok.

Rib_nc helyett milyen más szót javasoltok? Ugye a cigány helyett a roma, akkor a rib_nc helyett is van valami, amit az ilyen nőkre lehet használni és nem sértő?

Mi a véleményetek erről a képről:

[link]

2016. máj. 5. 18:07
 17/52 anonim ***** válasza:
36%
Sajnos nagyon sok nő még az állatok szintjén ragadt meg, csak az ösztöneinek él és hatalmas egoja van. Ennyi a megoldás. Akkor is sértené a kicsi lelkét a lek**rvázás, ha épp egy gangbang parti közepén mondanád neki ezt.
2016. máj. 5. 18:15
 18/52 anonim ***** válasza:
91%
"Sok ribit megdugtam" => Akkor beszélgessünk arról, téged minek nevezzünk...
2016. máj. 5. 18:31
 19/52 A kérdező kommentje:
Beszélgess máshol, a kérdés nem erről szól. Írj ki egy másik kérdést. Ez offnak számítana az oldal szabályzatai szerint.
2016. máj. 5. 18:35
 20/52 anonim ***** válasza:

Hmmmmm nem is tudom, talán ha nem lenne minden nő konkrétan megalázva, és virtuálisan leköpve, akire a r_bancság árnyéka vetül, akkor talán többen felvállalnák, hogy olyan szexuális életet élnek, amiért az őket elítélő férfiak kezüket-lábukat adnák...

Ha már az őszinteségnél tartunk, akkor legyünk őszinték magunkhoz is: az itteniek nagy része fele annyi hitelt sem ad egy nő válaszának, mint egy férfiénak, ha pedig kiderül róla, hogy "kiélvezi az élet adta lehetőségeit", onnantól emberszámba sem veszik...

2016. máj. 5. 18:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!