Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek a lányok attól, hogy ribinek titulálják őket?
Megismertem egy srácot, az elejétől kezdve igen vonzónak tartottam külsőleg, ezért lefeküdtem vele. Jó volt, imádtam, nem bántam meg. Az élet meg ment tovább.
Így vesztettem el a szüzességem is.
Ha vonzó valaki, miért kell túlbonyolítani, miért kell játszani az elérhetetlent, meg azon agyalni, hogy ribinek tartják majd őt? Miért érdekel ez minden lányt? Ha valakivel szexelni akarsz, akkor miért sanyargatod magad hetekig, míg a kapcsolatnak abba a fázisába nem esel, amikor a közvélemény, vagy talán a társadalom által elfogadott a szex? Ez nem feminizmus, rühellem a feministákat. Én egyszerűen csak nem értem ezt a logikát. Nők, férfiak, bizonytalanok... Végső soron tökmindegy, szexelni az aszexuálisakat leszámítva mindenki szeret(ne). Akkor meg miért nem teszi mindenki, ha van rá lehetősége? Véleményem szerint ettől nem lesz értéktelenebb egy nő sem. Csak kielégültebb, meg gazdagabb egy kölcsönös örömszerzés élményével, ami a világ legtermészetesebb dolga és mindig is az volt, az is marad. Miért lesz valaki ribi attól, hogy azzal elégíti ki a természetes szükségleteit, akivel akarja és amikor akarja?
Légyszi ne nézzetek hülyének meg ne szóljatok be, mert azt utálom.
19L
"Ha szerinted az ask.fm-es lányok így viselkednek, akkor igen rosszul látod. "
Pedig az ott lévő lányok nagy része hasonló filozófiát vall szexualitás terén mint te, igaz egy 3-4-5 évvel fiatalabbak talán. :D
Egyébként ezt az óvódás szintű, "jaj bezzeg a férfiaknak szabad?" "kettős mérce!" stb. dolgot miért mindig a nők hozzák fel? Egy szóval nem említette senki, hogy férfiaknál ez helyes lenne. :DDD
@Kérdező ^^
Durva lesz a példa, de van egy ex-prosti, aki blogot vezet, az FB oldalára még egy videót is feltett magáról (na nem arról, ahogy dug, természetesen...) Ott leírja az élményeit, tapasztalatait. Na őt ezért nem is tartom igazán r*b*ncnak, mert olyat tett, amit az emberek nagy része nem tenne: teljesen nyilvánosságra hozta magát. Ez számomra tökéletesen szemben áll azokkal, a 19-20 éves lányokkal, akik a szabad szex hívei, de ha bekerülnek egy társaságba, akkor megjátsszák magukat, miközben tegnap este ki tudja milyen, vagy hány pasi pakolta őket. Nem kenyerem igazán különbséget tenni az emberek között, de azt hiszem itt egy szemmel látható tényállással van dolgunk. :-D
Nem tudom mennyire hasonlítasz Mileyra, de ha akarnád, te is nyilvánosságra hozhatnád miket csinálsz - mondjuk Skype-on. Nagyon kíváncsi lennék, kamerába is így el mernéd-e mondani idegeneknek. Vagy csak barátoknak? Ez már önmagában feltételezi, hogy te vagy egzakt véleményen ezen az egészen. ;-)
Még valami:
Azért tegyük hozzá, hogy nem szokásom az embereket sarokba szorítani, és valahol hiszek abban, hogy te is jó fej vagy, csak szerintem olyan dolgot cipelsz a hátadon, amit nem igazán tudsz annyira vállalni, csak igyekszel kibontakozni. Kíváncsi lennék, ha megismerted volna pár lányismerősömet és életvitelét, akiket aztán tényleg nem zavart semmi, hogy mit szóltál volna hozzájuk. Valószínű, még te is r*b*ncnak tituláltad volna őket, és feljebb húztad volna az erkölcsi mércét. :D. Mindenesetre a beszélgetésből az jött le, hogy tudsz te normálisan is viselkedni, ezért a r*b*nc kifejezést, most vissza is vonom rólad, nem tartalak annak. Elnézést a kellemetlenségekért. :D
Előző, ami ask.fm-en megy, az igazából csak azért botrány, mert korábban a fiatalok nem vállalták ilyen nyíltan azt, amit tesznek. (Milyen "bölcsen" beszélek, pedig még én is csak 26 éves vagyok :D). Mondjuk ez is jól mutatja, hogy nem a társadalom változik, csak a szokások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!