Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért félnek a lányok attól,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félnek a lányok attól, hogy ribinek titulálják őket?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot, az elejétől kezdve igen vonzónak tartottam külsőleg, ezért lefeküdtem vele. Jó volt, imádtam, nem bántam meg. Az élet meg ment tovább.

Így vesztettem el a szüzességem is.

Ha vonzó valaki, miért kell túlbonyolítani, miért kell játszani az elérhetetlent, meg azon agyalni, hogy ribinek tartják majd őt? Miért érdekel ez minden lányt? Ha valakivel szexelni akarsz, akkor miért sanyargatod magad hetekig, míg a kapcsolatnak abba a fázisába nem esel, amikor a közvélemény, vagy talán a társadalom által elfogadott a szex? Ez nem feminizmus, rühellem a feministákat. Én egyszerűen csak nem értem ezt a logikát. Nők, férfiak, bizonytalanok... Végső soron tökmindegy, szexelni az aszexuálisakat leszámítva mindenki szeret(ne). Akkor meg miért nem teszi mindenki, ha van rá lehetősége? Véleményem szerint ettől nem lesz értéktelenebb egy nő sem. Csak kielégültebb, meg gazdagabb egy kölcsönös örömszerzés élményével, ami a világ legtermészetesebb dolga és mindig is az volt, az is marad. Miért lesz valaki ribi attól, hogy azzal elégíti ki a természetes szükségleteit, akivel akarja és amikor akarja?

Légyszi ne nézzetek hülyének meg ne szóljatok be, mert azt utálom.

19L

2015. okt. 4. 01:36
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
76%
Én sem tudok azonosulni a kérdező felfogásával. A szememben könnyed ribbanc lennél, elhajtanálak, mint a magzatvizet.
2015. okt. 4. 03:19
 12/45 anonim ***** válasza:
54%
Egyébként pedig ki nem szarja le, hogy te lefeküdtél egy számodra vonzó emberrel? Ez minden értéked, sikered az életben? Nem irigyellek. Már bocs. Emberek millióinak nincs mit zabálnia, te meg ezen problémázol, hogy ki a feminista, ki nem, meg a szánkba akarsz adni egy értékrendet, amit az emberek kevesebbje követ hálistennek. Szégyen. 19 évesen anyám már majdnem terhes volt a nővéremmel, te meg kúrsz orrba-szájba, mint egy ordas.
2015. okt. 4. 03:24
 13/45 Clark Kent.. ***** válasza:
66%

Skacok, tudjátok az az igazság, hogy sokan ludasak abban, hogy végül ilyen nők vannak.

A szex manapság egy természetes téma lett, amit nem vesznek komolyan, hanem elhülyéskednek, én is időnként elkövetem ezt a hibát, pedig jobban oda kellene arra figyelni, hogy az ember mint mondd, mert az ilyen mentalitású emberek alá, mint a Kérdező ezek a vélemények akaratlanul is adják a lovat. Tudjátok azt gondolom, hogy mindannyian emberek vagyunk, akiknek szüksége van a szexre, fiatalkorban meg persze, hogy nagy a kíváncsiság az intimitás témakörben. Senki sem tökéletes, ezért azt még el tudom fogadni, valaki időnként 1-2 alkalommal kipróbálja buliból, hogy milyen az egy éjszakás kaland, vagy hogy milyen érzés szexelni első randin.

De amikor valaki már aktívan éli ezt az életet, és ilyen értékrendez is közvetít a világnak, akkor ott már nagyon nagy baj van. Főleg akkor, ha ez a kiskamaszokhoz is eljut, akikre épül a jövő. Fontos a szex, de próbáljunk meg azért uralkodni magunkon. :-)

2015. okt. 4. 03:42
 14/45 anonim ***** válasza:
20%
Nekem is ugyanez a felfogásom,mint a kérdezőnek és a férjem tekintélyes orvos.Ő mégis engem választott feleségnek,nem egy szex terén tapasztalatlan szűzlányt.Nem csak az alapján választ párt az ember,hogy a másiknak mennyi szexpartnere volt.Arra ugyan senki nem tud válaszolni,hogy MIÉRT elítélendő,ha egy nő is úgy áll a szexhez,mint egy férfi.A kérdező sem azt írta,hogy egy nap alatt három másik pasival is lefeküdt és én sem azt állítom,hogy régen hetente cseréltem a pasijaiat,de amikor találtam hozzá megfelelő partnert,akkor nem kérettem magamat.Mégsem qvázott még le senki a való életben.
2015. okt. 4. 04:42
 15/45 Clark Kent.. ***** válasza:
88%

@04:42-es válaszoló

A szóhasználatodból ítélve nagyon úgy tűnik, hogy polémiát akarsz kezdeni velem, hiszen hallgatólagosan azokat csenged vissza, amiket én írtam/gondoltam. Most anélkül, hogy kivesézném témánként amiket érintettél, csak néhány megjegyzés ehhez:

- Gratulálok, hogy egy férjes asszonynak is ilyen a felfogása, bele sem merek gondolni, hogy miféle anya vagy (leszel, ha akarsz gyereket). A kislányoknak az első példakép az édesanyjuk, hát lesz mit tanulni

- A "tekintélyes" kifejezés az én szóhasználatomban nem a végzettséget jelenti, ha nagyon akarnék kötekedni akkor most magába a magyar egészségügybe is beleköthetnék, mivel az minden csak nem tekintélyes, leszámítva a maradékot.

- Nem értem, miért hozod a tapasztalatlan, szűz lányokat. Egy szóval sem mondtam, hogy velük minden nagyon oké lenne Azért az sem normális, ha valaki még 30 évesen is szűz. Ha megértetted volna a mondandóm lényegét, akkor rájöhettél volna, hogy nem a szex ellen beszélek, hanem az állatias, ösztönös viselkedés ellen, ami nem emberhez méltó.

- Hivatkozol arra, hogy ".Nem csak az alapján választ párt az ember, hogy a másiknak mennyi szexpartnere volt." -->Viszont az árulkodó "csak" szócska azt jelzi, hogy bizony ezt nem lehet ennyire félvállról venni.

- Hogy miért elítélendő, avval kapcsolatban olvasd el az első kérdésem, amit a 02:29-es válaszolónak írtam. Ugyanabból a logikai magból indulok ki, amiből kreáltad ezt a kérdést. Ja, és idekapcsolódik az utolsó pontod:

"A kérdező sem azt írta,hogy egy nap alatt három másik pasival is lefeküdt és én sem azt állítom,hogy régen hetente cseréltem a pasijaiat"

-->Felmerülő kérdés:

- Miért kellett ezt külön megemlíteni? Aki hetente cseréli a pasiját az szerinted rossz dolog? Ha nem így van, akkor értelmetlenné válik a mentegetőzésed. Ha viszont szerinted rossz dolog, akkor te is beismered hogy egy nőnél ez elítélendő.

A "quázásról", hogy ez hogy is működik, megint megint írtam. Olvasd el a Leo Taxilos példámat. Persze, hogy nyíltan senki sem mondja a szemedbe. (Én sem tettem, amikor Vandussal dumáltam...)

De a lényeg:

Mindenki avval dug, akivel akar, de nekem - meg mér rajtam kívül sok pasinak - nem kell olyan nő, aki ilyen könnyű vérű. Tetszik érteni?

Függöny le...

2015. okt. 4. 06:23
 16/45 anonim ***** válasza:
Kisasszony! Van Neked olyan bartánőd, aki 30+os és hasonló mentalitással rendelkezik, mint Te? Ha igen, kérlek, írj rám. Köszi.
2015. okt. 4. 07:04
 17/45 anonim ***** válasza:
7%

Kérdező szerintem nem gond hogy nem szerelemből veszitetted el, de azért tényleg ne feküdj össze mindenkivel, mert akkor tényleg azt fogják mondani, hogy ribi vagy. Mert a pasik tényleg olyanok, hogy kibeszélik és lehet hogy a barátnőid is kiközösitenek az ilyen viselkedésért. Azt viszont én sem értem hogy egy pasinak miért szabad minden minden nőt megdugnia és egy csaj nem feküdhet le bárkivel. De én még szűz vagyok nem rég töltöttem a 17-et igazából elég sok pasi leakart már feküdni velem de vissza utasítottam őket mert én olyannal szeretném aki szeret engem csak az a baj hogy minden pasi csak dugni akar. Nem is az mert én is szeretném már meg elég sokat is masztizok, de nekem szükségem van arra hogy szeressen a pasi.

17/L

2015. okt. 4. 10:58
 18/45 Sunshinedoll ***** válasza:
25%
Engem nem zavar, ha ribinek hívnak. Úristen, sokat szexelek? De szörnyű! Fúj! Mi a következő? Túl szép az arcom? Jók a ruháim? Whoa, blaszfémia.
2015. okt. 4. 11:08
 19/45 Költőnő? ***** válasza:
58%

volt egyéjszakásom, volt hosszabb barátság extrákkal és volt, h jól megvoltam egyedül. Engem spec sosem érdekelt, ki mit mond rám, míg az én szememben megvan az adott cselekedet jól felfogott motivációja és oka. Nem mások miatt hagytam fel ezekkel, hanem magam miatt.

1. többre tartom magam 10 dkg húsnál, amit csak úgy leemel a polcról vki.

2. a szex játék, de komoly játék és érzelmi intelligencia, agy nélkül csak állati ürítés (nem azt mondom, h nem jó az egyszer egyszer)

3. nem azt mondom, h egy ilyen ember nem lehet értékes, de ha képtelen kinőni belőle v túlnőni rajta és konstans ezt csinálja; azért a lelkiállapotával kapcsolatban bennem felmerül néhány kérdés.

Igazán nem bántani akarlak, de 19 évesen úgy h dugsz orrba szájba; nem tudom milyen komoly kapcsolatokról beszélsz.

2015. okt. 4. 11:15
 20/45 anonim ***** válasza:
79%
#17: hatalmas hiedelmeid vannak, nem minden pasi akar csak dugni. Az már más dolog, ha te csak az olyanokat látod meg, így jogosan nem érdemled meg a rendes férfiakat.
2015. okt. 4. 11:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!