Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért félnek a lányok attól,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félnek a lányok attól, hogy ribinek titulálják őket?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot, az elejétől kezdve igen vonzónak tartottam külsőleg, ezért lefeküdtem vele. Jó volt, imádtam, nem bántam meg. Az élet meg ment tovább.

Így vesztettem el a szüzességem is.

Ha vonzó valaki, miért kell túlbonyolítani, miért kell játszani az elérhetetlent, meg azon agyalni, hogy ribinek tartják majd őt? Miért érdekel ez minden lányt? Ha valakivel szexelni akarsz, akkor miért sanyargatod magad hetekig, míg a kapcsolatnak abba a fázisába nem esel, amikor a közvélemény, vagy talán a társadalom által elfogadott a szex? Ez nem feminizmus, rühellem a feministákat. Én egyszerűen csak nem értem ezt a logikát. Nők, férfiak, bizonytalanok... Végső soron tökmindegy, szexelni az aszexuálisakat leszámítva mindenki szeret(ne). Akkor meg miért nem teszi mindenki, ha van rá lehetősége? Véleményem szerint ettől nem lesz értéktelenebb egy nő sem. Csak kielégültebb, meg gazdagabb egy kölcsönös örömszerzés élményével, ami a világ legtermészetesebb dolga és mindig is az volt, az is marad. Miért lesz valaki ribi attól, hogy azzal elégíti ki a természetes szükségleteit, akivel akarja és amikor akarja?

Légyszi ne nézzetek hülyének meg ne szóljatok be, mert azt utálom.

19L

2015. okt. 4. 01:36
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem attól félek, hogy ribinek tartanak, egyszerűen nekem nem pálya ez az egész. Már egy szimpla ölelés se esik jól egy olyan embertől, akit alig ismerek, akkor majd pont szexre lenne szükségem tőlük? Hát nagyon nem. Meg nálam pasiban se szimpatikus ez a hozzáállás, párkapcsolatra nem kellene olyan pasi, aki sok lánnyal volt.

"Végső soron tökmindegy, szexelni az aszexuálisakat leszámítva mindenki szeret(ne). Akkor meg miért nem teszi mindenki, ha van rá lehetősége?"

Ez olyan mint az evés. Össze lehet zabaláni minden szart, ami csak a kezünk ügyébe akad és utána csodálkozni, hogy minden bajunk van, meg lehet egészségesen étkezni és diátázni. Néha nehéz, de több előnye van és haszna, mint az össze-vissza zabálásnak. Én meg diéta párti vagyok. :)

20/L

2015. okt. 4. 12:29
 22/45 anonim ***** válasza:
Clark Kent.Félreértettél,egy szóval nem írtam,hogy csalom a férjemet.Kicsit átmentél személyeskedésbe,pedig én csak a témáról akartam "vitatkozni".De mindegy.
2015. okt. 4. 12:43
 23/45 anonim ***** válasza:

Mert egy ribi lánnyal nem tudnék kapcsolatot elképzelni, csak kizárólag szexkapcsolatot, érzelmek nélkül.

Megtudom hogy 20 évesen 5-6 fiúval voltál?

17 évesen 3-4 fiúval?

22 évesen 15 fiúval?

25 évesen? 10 fiúval?

Oké, legyen. De akkor nekem is csak szexre kellesz.

A számokból általában elég jól látszik, hogy egy lány csak igen mély érzelmi kötődés után képes szexre, vagy pedig az első pillangók után, amik repkedni kezdenek a gyomrában miután meglát egy neki tetsző srácot.

Ezt a gyakorlatban is követem. Eddig három tartós barátnőm volt, az egyiknek 20 évesen én voltam a harmadik az életben úgy hogy már tizenöt évesen volt neki az első, a másik kettőnek meg én vettem a szüzességét 17 és 19 évesen.

Velük nagyon is a fejemben volt az, hogy ők hosszú távú kapcsolatra is alkalmas lányok.

23/F

2015. okt. 4. 12:48
 24/45 anonim ***** válasza:
0%
Arra nem gondoltok,hogy aki nehezen hajlandó a szexre,annál esélyesebb,hogy házasságban is könyörögni kell neki? Az ilyen "rendes nőket" csalja a férje a legjobban.Aki meg szerintetek qrva,mert szereti a szexet,azzal szex terén jobban jár a férje is.
2015. okt. 4. 13:22
 25/45 anonim ***** válasza:

ma 04:42

Vicces, hogy azzal érvelsz, hogy nem fekszel össze hetente mással. Tehát ezek szerint az már neked is sok, r_bancos, de ha csak néha fekszünk össze ezzel-azzal az elfogadható. Ezt a lefele mutogatást sose értettem, hogy ha kérdőre vonsz egy lányt, hogy miért csinált valamit, akkor elkezd lefele mutogatni, hogy bezzeg más lányok, közben ő is csak egy hajszálnyira van tőlük.

Az, hogy "tekintélyes orvos" a férjed nem jelent semmit, egy az, hogy interneten mindenki azt ír amit akar, a másik, hogy Soros Györgynek is 43 évvel fiatalabb felesége van, gondolom pont le...... hogy hányan voltak azzal a nővel előtte, csak kell a trófea, az már más kérdés, hogy hányan tudnának tényleg szeretni egy ilyen lányt?

2015. okt. 4. 14:27
 26/45 anonim ***** válasza:

ma 13:22

Nem arról van szó, hogy valaki már a párkapcsolatban sem akar szexelni, vagy hogy utálja a szexet, hanem hogy összevissza mindenkivel érzelmek nélkül nem csinálja normális nő, szerintem...

2015. okt. 4. 14:29
 27/45 anonim ***** válasza:
Te is félreértesz.Nem azt pártoltam,hogy minden jöttmenttel kell szexelni,csak azt írtam,hogy ha úgy adódik,hogy megtetszik valaki,akkor nem gondolom,hogy hetekig kellene várni a szexszel,ha én is kívánom.A férjemmel azért takaróztam,mert egy hozzászóló azt írta,hogy az ilyen nők nem kellenek jobbféle férfiaknak.
2015. okt. 4. 14:33
 28/45 A kérdező kommentje:

Azta. Délután fél ötig nem voltam internetközelben, és ennyi válasz érkezett. Ezt már szeretem.

#9:

Komoly kapcsolat, igen. Húú, de hihetetlen. Nyilván 17-8 évesen nem tervez egy normális ember házasságot, de ettől függetlenül volt annyi közös élményünk, meg érzelmeink egymás iránt, hogy komoly kapcsolatnak, és nem dugópajtinak nevezzem. Nem tudom, miért olyan nehéz ezt elhinni, hogy egyből „ugyan mározni” kell..

„volt egy pár "komoly kapcsolata", de azok a pasik olyanok is voltak”

Milyenek? :D Fejtsd már ki légy szíves, megöl a kíváncsiság.

„tekintélyes ismerőseim, akiknek a lábuk előtt hevertek a csajok, soha az életbe nem választottak ilyen nőt komoly kapcsolatra, mint amilyen te vagy”

Na jó. Először is, azt hiszem kicsit eltúlozva képzelted el ezt az egészet. Imádom a férfiakat, de közel sem tetszik az összes egytől egyig… Aki a saját szexualitásával tisztában lévő és az élet ezen oldalát is élvező lány, meg a diszkó mögött részegen fűvel-fával dugó kétségbeesett ösztönlény között nem tud különbséget tenni, nyilván utóbbit veszi le a kérdésemből. Amin persze meg sem lepődök. Ha nem így van, akkor meg elég fura ismerőseid lehetnek. Mifelénk nem divat a szexualitásuk alapján szanálni a barátnőjelölteket, ha nem szélsőséges esetek. Én pedig attól, hogy komoly kapcsolaton kívül, érzelmek nélkül is szeretek szexelni, nem érzem magam szélsőséges esetnek, akitől undorodni kellene…

„egy teljesen tisztességes nőt vett el feleségül”

Mi a tisztességes nő? Definiálnád? Az, aki szüzen megy férjhez?

„Te személy szerint szeretnél egy ilyen barátnőt komoly kapcsolatra, mint a Kérdező, akinél pár napba telt, és felhúzta a cerkára Pityu, Sanya, meg Lóri? Büszke lennél rá?”

Nem tudom, ezt honnan sikerült kikalkulálni, hogy nekem pár nap alatt megvolt három pasi is. A kérdésemben leírt sráccal randizgattam párszor, meg sokat beszélgettem vele. Ismertem őt. Nem „megvoltam neki”, mint valami darab hús, hanem pár találkozó után feküdtünk le egymással. Igaz, nem mint egy pár, de mint két egymásnak közel sem idegen ember, akik vonzónak látják egymást, ezért hát kihasználják azt az objektumot a lábuk között, ami valószínűleg azért lett odatéve. Azzal, aki felizgat, akit érdemesnek tartunk rá, miért ne? Ha szeretném vele csinálni, nem várok, mert mire várjak? Tapsra? Vagy arra a pontra, amikor már nem ítélnek el? Ne már. Különben is, bizonyára van olyan, hogy kapcsolat nem működik, de szexuálisan passzol a két illető.

„Még valami: Teljesen természetes, hogy ha egy olyan nőnek, aki korlátok nélkül éli a szexuális életét nem mondják a szemébe, és nem éreztetik vele, hogy kevesebbnek tartják”

Mindent értek! Akkor sajnálatból volt együtt velem két évig. Az a szemét. :D

2015. okt. 4. 16:32
 29/45 A kérdező kommentje:

#12 Roppant intelligens emberek járnak ide. Komolyan, ti, gyakorisok értetek a legjobban a szavak kiforgatásához.

"Egyébként pedig ki nem szarja le, hogy te lefeküdtél egy számodra vonzó emberrel? Ez minden értéked, sikered az életben? "

Hol írtam olyat, hogy ez minden értékem? Ha nem tűnt volna fel, ez a szexualitás kategória. Nyilván nem ez minden, amit elértem, de ebben a kategóriában mégis mi az Istenről kéne írnom? Használd már az agyadat basszus.

"Emberek millióinak nincs mit zabálnia, te meg ezen problémázol"

Ez egy elég hülye felfogás. Nekem nem lehetnek problémáim, csak mert másoknak nincs mit enniük? Akkor te miért ülsz még mindig a gép előtt, és reagálsz egy random ember random kérdésére, amíg mások éheznek? Miért nem adakozol éppen?

"minden pasi csak dugni akar"

Ne a tizenéves korosztályból keress párt, mert azok a kis pávák tényleg csak azt akarnak.

"Igazán nem bántani akarlak, de 19 évesen úgy h dugsz orrba szájba; nem tudom milyen komoly kapcsolatokról beszélsz."

Lásd, amit a 9. válaszolónak írtam. Az a probléma, hogy nem tudsz te sem különbséget tenni a két eset között. Aki nem prűd, az már egyből annyira szélsőséges, hogy "orrba-szájba dug", holott egyetlen szóval nem írtam ilyet. Az olyan, mint amivel engem jellemeztél, annak nincsenek elvárásai a partnerrel szemben, csak szexeljen vele és kész. Nekem vannak elvárásaim. Ha megfelel az illető az elvárásaimnak, jól megvagyunk, egy hullámhosszon vagyunk és még külsőleg is tetszik, nincs mire várni. Ez nem az "orrba szájba dugós" dolog, hanem ez az, amikor nem kéreti magát a nő, csak mert ő nő, de amúgy meg ugyanúgy szexelni akar.

2015. okt. 4. 16:48
 30/45 anonim ***** válasza:

Te is ugyan azt csinálod mint a 74%-os, lefelé mutogatsz, hogy magadat mentegesd, lenézed a diszkó mögött kúró lányt, pedig nem tudom, mivel gondolod magad annyival különbnek. Azt hiszed, téged nem egy strigulának néznek a palik, mert szex előtt beszélgetsz meg találkozol velük párszor? :D Álomvilágban élsz.

Nem azokat tartjuk csak normálisnak, akik szüzen mennek férjhez, hanem akik kapcsolatban szexelnek, olyannak akik iránt éreznek is valamit, ezt olyan nehéz felfogni?

Az az objektum amit meg te említesz, párzásra lett odatéve, de mivel mi emberek vagyunk, kicsit uralkodni kéne az ösztöneinken, mivel ez különböztet meg minket az állatoktól, hogy például van a nőkben tartás, és mondjuk nem pucsítanak oda csak úgy valami kanos embernek aki tetszetős számukra, mint valami tüzelő szuka.

Egyébként meg teljesen mindegy mit írunk, mert te ugyan azzal a 2-3 mondattal mentegeted magad, meg ezt te már úgyis eldöntötted magadban, hogy tök normális értékrended van, szóval nem tudom minek tetted fel ezt a kérdést.

2015. okt. 4. 16:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!