Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért félnek a lányok attól,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félnek a lányok attól, hogy ribinek titulálják őket?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot, az elejétől kezdve igen vonzónak tartottam külsőleg, ezért lefeküdtem vele. Jó volt, imádtam, nem bántam meg. Az élet meg ment tovább.

Így vesztettem el a szüzességem is.

Ha vonzó valaki, miért kell túlbonyolítani, miért kell játszani az elérhetetlent, meg azon agyalni, hogy ribinek tartják majd őt? Miért érdekel ez minden lányt? Ha valakivel szexelni akarsz, akkor miért sanyargatod magad hetekig, míg a kapcsolatnak abba a fázisába nem esel, amikor a közvélemény, vagy talán a társadalom által elfogadott a szex? Ez nem feminizmus, rühellem a feministákat. Én egyszerűen csak nem értem ezt a logikát. Nők, férfiak, bizonytalanok... Végső soron tökmindegy, szexelni az aszexuálisakat leszámítva mindenki szeret(ne). Akkor meg miért nem teszi mindenki, ha van rá lehetősége? Véleményem szerint ettől nem lesz értéktelenebb egy nő sem. Csak kielégültebb, meg gazdagabb egy kölcsönös örömszerzés élményével, ami a világ legtermészetesebb dolga és mindig is az volt, az is marad. Miért lesz valaki ribi attól, hogy azzal elégíti ki a természetes szükségleteit, akivel akarja és amikor akarja?

Légyszi ne nézzetek hülyének meg ne szóljatok be, mert azt utálom.

19L

2015. okt. 4. 01:36
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Sajnos egy ilyen világban élünk, és ne csodálkozz a válaszokon, amiket kapsz. Nekem tetszett volna egy ilyen belevaló lány annak idején, mint te vagy, de sajnos semmilyen se volt, és végül azért nősültem, hogy végre lehessen már valakivel szexelni. Megöregedtem, és már tudom hogy soha nem is lesz olyan partnerem. Nekem csak az ribi, akit kizárólag a pénz motivál. Arról én nem tehetek, hogy sokan másképp gondolják, engem személy szerint sosem érdekelt volna, hányan voltak előttem, ha a jelenben én lennék számára az igazi. A kenyerem javát megettem, és sajnos a szex szerepét az életben hátrább kell sorolni, mert tudom,hogy ezután már nem fog jönni számomra semmi, csak az unokák, az ő fejlődésükben kell lelni az örömet,és már nem a szexben. 57/f
2015. okt. 4. 17:00
 32/45 A kérdező kommentje:

"Azt hiszed, téged nem egy strigulának néznek a palik, mert szex előtt beszélgetsz meg találkozol velük párszor? :D Álomvilágban élsz."

Nem hiszem, hanem tudom. :D Hiába írod itt elméletben, hogy mire tartanak, meg mire nem, akkor is a tapasztalataimra fogok támaszkodni, és azok ennek az ellenkezőjét mutatják.

" hogy például van a nőkben tartás, és mondjuk nem pucsítanak oda csak úgy valami kanos embernek aki tetszetős számukra, mint valami tüzelő szuka. "

Úgy bírom, amikor random esettanulmányokat írtok ide. Ezt a pucsítós dolgot most mégis honnan szülted ki? :D Áruld már el, hol írtam olyat, hogy én odapucsítok valami kanos embernek, mert nem találom. Az igazat megvallva, nem is nagyon találkoztam még olyannal, aki ilyet csinál.

Ez olyan, mint amikor azt írja valaki, hogy a legtöbb tizenkét éves már nem szűz, és össze-vissza szexelnek, holott nemhogy szexelő tizenkét évest nem ismer, de úgy alapból tizenkét évest sem. Frappáns ez a tüzelő szuka szöveg, de baromság.

2015. okt. 4. 17:21
 33/45 anonim ***** válasza:
Nincs értelme vitatkozni.Van két álláspont,egyiket többen képviselik,a másikat kevesebben.Mindig lesznek olyan emberek,akiknek csak az ő értékrendjük a szent.
2015. okt. 4. 17:41
 34/45 anonim ***** válasza:

Azért, mert a társadalom, a "kultúra" beleneveli az emberekbe ezt a sok baromságot, a kettős mércét (miszerint egy szexuálisan egészséges nő qrva, de egy ugyanilyen férfi menő, férfias, sikeres). Szerencsére vannak páran, akikre nem hat az indoktrináció, az agymosás, mint pl te vagy én.

Egyébként nem tudom, mi a bajod a feministákkal. Sokan közülük pont azt akarják elérni, hogy eltűnjön az emberekből ez az ostoba felfogás, amit te sem szeretsz, viszont sok itteni kommentelő bőszen hangoztatott.

2015. okt. 4. 19:48
 35/45 Clark Kent.. ***** válasza:
75%

@Kérdező

Ha már felteszel nekem egy kérdést, legalább annyi eszed lehetne, hogy a nickemen szólítasz, veled ellentétben azért is van vállalva a nevem. Nem fogom végignézni hogy ki volt a 9-es, 12-est válaszoló.

Olvasva egyébként meg a kommentárodat azt kell mondjam, hogy egyre értelmetlenebb szintet hozol. Nem elég, hogy egy teljesen értelmetlen erkölcsi magatartást akarsz elfogadtatni, de mivel nincsen normális érved, ezért a "vihogós lány" taktikához fordulsz, hogy ironizálsz, meg röhögős szmájlikat küldesz, azt sugallva, hogy nagy ívben teszel az egészre. 19 éves létedre tehát egy 14 évesnek teszed magad, aki ugyanígy viselkedik az ask.fm-en.

Ne mondd már nekem, hogy eltúlzom az egészet. Miért túloznám el? Csak azért, mert kissé intelligensebb stílusban írtad le az érveidet a kérdésed alatt? Akaratlanul is azt sugalltad, hogy r*ba*c vagy, mit lehet ezen eltúlozni? Elhiszem persze, hogy nem mindenkivel mész bele mindenkivel "dolgokba" de abban egészen biztos vagyok, hogyha valaki megteszi a megfelelő lépéseket egészen ott találunk pár nem mindennapi helyezben, valamelyik csóka ágyában. Mint mondtam az pontosan ismerem az ilyen filozófiájú lányokat, eleget fárasztottak (főleg tinédzser koromban), ezért 90%-ban meg tudom saccolni, hogy mik a határaik, ha sikerül belőlük megfelelő érdeklődést belőlük kiváltani. Tehát nem hinném, hogy tévednék.

"Ha szeretném vele csinálni, nem várok, mert mire várjak? Tapsra? Vagy arra a pontra, amikor már nem ítélnek el? Ne már. Különben is, bizonyára van olyan, hogy kapcsolat nem működik, de szexuálisan passzol a két illető."

-->Hiába is próbálod bizonyítani, hogy te ilyen meg olyan liberalista vagy, legbelül te is tudod, hogy nem igazán működnek jól a dolgok. Ha valóban ennyire a szabad szex terjesztője vagy, miért nem vállalod fel magad teljes mértékben, állsz ki a nyilvánosság elé, és szavalod el a gondolataidat, miért csak a GYIK-en terjeszed? Miley Cyrus ilyen szempontból többet ér mint te, mert a liberalitását és a szexuális szabadosságát nyíltan vállalja.

A többi érved nagyrészt arról szól, hogy próbálod elhülyéskedni a dolgot, magyarul link-hadova az egész, amit még cáfolni sem érdemes.

2015. okt. 4. 19:51
 36/45 Clark Kent.. ***** válasza:
75%

@12:43-as drága!

Egy szóval sem mondtam, hogy csalod a férjed. Vagy igen? Akkor elnézést. De egyébként az egész topik a személyeskedésről szól, szóval itt valahol helye van ennek a dolognak is.

Még valami:

Elnézést a helyesírási és a fogalmazási hibákért, csak elég sok dolgom van, így sietnem kellett a kommentek megírásával. ^^

2015. okt. 4. 19:54
 37/45 Költőnő? ***** válasza:
azzal fekszel le, aki megtetszik és akit megkívánsz--->bocsánat, nem tudtam h havonta, kéthavonta egy ilyen van. Akkor valóban nem dugsz orrba szájba. Ebben az esetben megkövetlek :)
2015. okt. 4. 20:00
 38/45 A kérdező kommentje:

Clark Kent:

"Nem fogom végignézni hogy ki volt a 9-es, 12-est válaszoló. "

Ne haragudj, hogy beletiportam a lelki világodba. Bele ne halj abba a két kattintásba, főleg, ha ennyire érdekel a kérdésem és a válaszaim.

"Olvasva egyébként meg a kommentárodat azt kell mondjam, hogy egyre értelmetlenebb szintet hozol. Nem elég, hogy egy teljesen értelmetlen erkölcsi magatartást akarsz elfogadtatni, de mivel nincsen normális érved, ezért a "vihogós lány" taktikához fordulsz, hogy ironizálsz, meg röhögős szmájlikat küldesz, azt sugallva, hogy nagy ívben teszel az egészre. 19 éves létedre tehát egy 14 évesnek teszed magad, aki ugyanígy viselkedik az ask.fm-en. "

Az, hogy mit és milyen stílusban írok, 100%-osan az én dolgom. Ha nem tudsz rá reagálni, hát ne tedd, és ne irogass ide ilyen felesleges hülyeségeket. És azt sem nagyon értem, hogy szerinted 19 évesen hogyan is kellene viselkedni, és miért lesz valaki egyből gyerekes egyetlen egy hangulatjel leírásától. Ha szerinted az ask.fm-es lányok így viselkednek, akkor igen rosszul látod.

"Ne mondd már nekem, hogy eltúlzom az egészet. Miért túloznám el? Csak azért, mert kissé intelligensebb stílusban írtad le az érveidet a kérdésed alatt?"

Pont nem azért. Elég nagy probléma, ha huszonmittudoménhány éves fejjel csak a végletekben gondolkozol és nem érted.

"Mint mondtam az pontosan ismerem az ilyen filozófiájú lányokat"

El sem tudod képzelni, hányan mondták már ezt nekem. És tizedannyit sem tudnak az "ilyen filozófiájú" lányokról, mint amennyit gondolják, hogy tudnak.

"Ha valóban ennyire a szabad szex terjesztője vagy, miért nem vállalod fel magad teljes mértékben, állsz ki a nyilvánosság elé, és szavalod el a gondolataidat, miért csak a GYIK-en terjeszed? Miley Cyrus ilyen szempontból többet ér mint te, mert a liberalitását és a szexuális szabadosságát nyíltan vállalja."

Nem igazán értem, hogy ez hogy jön ide, és mit jelent neked a nyilvánosság előtt vállalás. Azt, hogy felfedjem a fantázianicknevem a GYIK-en, aminek amúgy köze sincs az igazi nevemhez? Az a nyilvánosság? Különben is, honnan tudod, hogy ezt élőben még soha nem fejtettem ki senkinek? Amúgy is, aki ekkora "rib#nc", mint én, arról mindenki tudja, hogy az, így szavak nélkül is kifejeztem. Nem gondolod? Semmiféle terjesztésről nincs szó, nem holmi hittérítő vagyok. Feltettem egy egyszerű kérdést, aminek a témájában kíváncsi vagyok mások véleményére. Nem értem, miért látsz ebbe ennyivel többet. Miley C. meg aztán főleg nem értem, honnan jött. Ha olyan nagyon intelligens vagy, akkor valószínűleg érted, hogy Miley meg az én helyzetem kissé különböző, már ami a nyilvánosság fogalmát illeti.

2015. okt. 4. 21:12
 39/45 Clark Kent.. ***** válasza:

@Kérdező

Nincs kedvem most részletesen belemenni azokba a témákba, amiket érintettél, így a korábbi mintára alapozva egy rövid összefoglalást kapsz.

- Semmi meglepő nincs abban, hogy nem akarok visszaolvasni, mert szeretem a kényelmet. Most nagy dolog, odaírni a nevemet...

- Nem a hangulatjel leírása miatt vagy gyerekes, hanem az egész topik miatt, a hangulatjelek akkor vállnak igazán poénossá, amikor reálisnak tűnő válaszokat próbálsz kifacsarni. Ez a kérdés meg tökéletesen hozza az ask.fm szintjét.

- Szerintem továbbra sem túlzok el semmit. Ha te azt gondolod, hogy igen, megértem. De "innen" másképp néznek ki a dolgaid, mint "onnan". :-)

- Ha olyan sokan mondták már neked, hogy ismerik a filozófiádat, akkor érdemes lenne egy kis önvizsgálatot tartani, nem lehet-e az, hogy a hallgatóknak van igaza, és te tévedsz.

- A nyilvánosság előtti vállalás úgy jön ide, hogy amit nem szeretek, az a képmutatás. Ha már valaki r*b*nc módjára viselkedik, hozza is nyilvánosságra, és ne vezessen másokat félre.

- Ha olyan nőci lennél, aki kifejti ezt élőben is, akkor nem valószínű, hogy a GYIK-en, arc nélkül beszélnél erről, hanem mondjuk egy blogon, arccal.

- Igazad is van, meg nem is. Aki akkora r*b*nc mint te, arról valóban sokan tudják, de amint az előbbi pontban is felvázoltam, nem vagyok biztos benne, hogy annyira felvállalod.

- Egy olyan kérdést tettél fel, amiről előre megjósolható a társadalom álláspontja. A dugás kérdése megosztja az embereket. Kérdésed melyik részére voltál inkább kíváncsi? A táborodbeli bíztatásokra, eszmecserékre, vagy az ellentábor kritikájára?

- Miért lenne különböző? Miley is r*b*nc, de ő még a koncertjein sem rejti véka alá. (Egyébként szeretem "Májlit" ^^)

+ kiegészítés: Én nem ítélem el a r*b*ncokat, mert unalmasabb lenne nélkülük a világ, tehát nem negatívumként használom ezt a kifejezést. Képzeld csak el, ha mindenki jó kislány lenne, akkor lényegében nem is tudnánk értékelni őket. A r*b*ncok is megkapják tőlem a tiszteletet, de azért nyilván nem olyan szintű tiszteletben részesülnek, mint a női egyházatyák, akiknek példamutató magatartásuk volt.

2015. okt. 4. 21:48
 40/45 A kérdező kommentje:

Clark Kent:

Nagyon hosszú választ már nincs kedvem írni, csak két dologra reagálnék:

"Ha olyan nőci lennél, aki kifejti ezt élőben is, akkor nem valószínű, hogy a GYIK-en, arc nélkül beszélnél erről, hanem mondjuk egy blogon, arccal."

Kétlem, hogy sok lány vagy nő lenne, aki erről ír a blogján, vagy esetleg külön erről vezet blogot. Nem tudom, mennyire érdekli az olvasókat egy random ember szexualitása, csak mert ő őszinte meg nem képmutató. Akiknek számít valamit, hogy rólam van szó, azok tudják, mivel élőben elmondtam nekik, kikértem a véleményüket. Nekem nem érdekem, hogy mindenki tudjon erről, nem is tudnám mindenkivel tudatni.

"Miért lenne különböző? Miley is r*b*nc, de ő még a koncertjein sem rejti véka alá"

Jó, de nekem nincsenek koncertjeim. Nincs lehetőségem emberek tízezreivel tudatni, így különbözik a mi helyzetünk. Ettől még ez így van, csak kevesebb ember tudja az én esetem. Mellesleg én is bírom Mileyt, de nem vagyok olyan, mint ő.

2015. okt. 4. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!