Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok ki/mi számít ribinek/r...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok ki/mi számít ribinek/ribiségnek?

Figyelt kérdés
2015. aug. 18. 10:28
 1/9 anonim válasza:
100%
Aki lefekszik másokkal miközben van pasija.
2015. aug. 18. 10:37
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Aki lefekszik fűvel fával, hetente váltogatja a partnereit. Nem leszel vagány. Ha 18 évesen túl lesznek rajtad 20an már senki nem fog akarni veled komoly kapcsolatot mert könnyű lány vagy. F
2015. aug. 18. 10:42
 3/9 anonim ***** válasza:
49%

Múltkor olvastam egy választ és tök jogos...

Ha az alapján ítélsz el egy lányt mennyit szexel akkor sok értékes lányt elvesztesz.

Ők mire kapták a puncijukat és miért van nekik olyan testrész rajtuk ami csak az élvezetre szolgál? (nem, nem a vagina)

A lányok nem élvezhetik "korlátlanul" az életet? Attól hogy kielégíti fiatalkorában a vágyait attól még lehet értékes.

Ne gyertek azzal hogy ha egyszer lesz párja akkor mellette is ezt fogja csinálni... Ha a párja jól teljesít majd akkor a lány is elégedett lesz

Sajnálom a lányokat hogy ezzel korlátozzák őket...

2015. aug. 18. 10:55
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

Ez a "lányokat korlátozza ez a tény" a leggyatrább szöveg a világon. Ez csak gerinc kérdése. Ha én férfi ként nemet tudok mondani minden jött-ment kis "ribi"re akkor ők miért nem tudnak nem beleülni mindenki f**kába ?

Ha szereti a szexet, de nem akar komoly kapcsolatot miért nem fogja meg azt amelyikkel eddig a legjobb volt és jár össze vele amikor rájön ?

Az az ember legyen férfi vagy nő aki hetente váltogatja a partnereit vagy nem rendelkezik egészséges önbecsüléssel vagy kapcsolat függősége miatt hetente ugrál kapcsolatból kapcsolatba. Nekem egyik sem fekszik, lehet mondani, hogy jajj ennyire meg annyira jó a szex meg te nagyon szeretsz szexelni meg mindenki nagyon szeret szexelni és az lenne a normális?!, hogy ezt csinálja mindenki ? :D

Egy könnyű nő nekem elvesztette az értékét akit minden olyan pasi megkapott előttem aki bejött neki.Amit írtál csak a "ribik" vélik így meg a srácok akik nem kapnak elég puncit és ezzel biztatják a csajokat, hogy csinálják csak hátha összetalálkozol velük.

Eléggé elkorcsult világban élünk manapság, ha a tini topikban arra biztatják a lányokat, hogy élje csak ki magát, "használják" el utána meg idősebb korában nézzen szemben mindezzel.

Én meg pont a mai nap olvastam egy kérdést ahol egy lány 5 éve komoly kapcsolatban van 5 éve, de még mindig nem tud megbírkózni vele, hogy barátja előtt 31 emberrel lefeküdt.

2015. aug. 18. 11:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

3, ez baromira hülyeség. Aki fűvel-fával összefekszik, miközben van párja, az baromira nem értékes ember, és teljesen mindegy, hogy hím-vagy nőnemű az illető.

Számomra már az is ribiségnek számít, ha valaki csak smárol mással, miközben jár valakivel. Egy kapcsolatban szerintem mindenképp fontos a hűség. Az ilyen lány nem lány, és ha fiú teszi ezt, az is elítélendő, amint megtudnám, hogy ilyet tett, dobnám az első adandó alkalommal, és nem érdekelne, hogy mennyire mondogatja, hogy szeret, ha mással volt, nyilván nem számítok neki értékesnek.

16/L

2015. aug. 18. 11:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Na... Úgylátom félreértettétek a mondandómat... :D
2015. aug. 18. 11:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Én nem értettem félre tudom, hogy te alapjáraton az egyedülálló nőkről beszéltél #4es voltam, igen #5ösnél kicsit félrecsúszott :D
2015. aug. 18. 11:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezetten azokat a lányokat hívom ribinek, akik tudják, hogy egy férfi párkapcsolatban él, mégis tepernek. Az nem érdekel, ki hány emberrel fekszik le, nem tartom ribiségnek azt sem, ha naponta cseréli a partnereit, egészen addig míg ezt érdemnek nem kezeli.. És a legnagyobb ribik azok, akik mindenki mással lekezelőek, bunkók, flegmák. Na, tőlük ráz a hideg!

18/L

2015. aug. 19. 00:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Számomra az a ribi, aki buta, általában jól néz ki, szűk, keveset takaró ruhákat hord, ami nem feltétlen baj. Általában a nagymenő csávókra bukik, akik persze szarba se nézik. Van egy különleges stílusa, amit nehezen lehet leírni, de nagyképű és harsány, a csaj. És előszeretettel beszél baromságokat. Továbbá facebookon a tükörbe 45 fokban áll, általában kis melleket push uppal feljavítva, köldökig kivágott haspólóban, pcsagatyában, egyik lábával előrelépve. Általában szereti a szar zenét, követi a divatot...
2015. aug. 19. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!