Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekudhetek egy 16 éves lánnyal? 38F
Figyelt kérdés
Érett gondolkodású és csodaszép, de nem tudom, hogy túlmehetunk-e egy ponton, viszont egy pár napja már elég erosen kezdeményez.2015. júl. 24. 20:44
61/64 anonim válasza:
*azt gondolom, hogy nem vagyok prosti, de igazából csak az érte járó pénzt nem kapom meg
62/64 anonim válasza:
Inkább a két legnyomorékabb a Földön :D
Vagy csak egy, mert ez az egész kérdés tuti kamu, látni, hogy provokálni próbálsz minket.
De nem leszünk irigyek, legalábbis én nem, mert 38 évesen leszek annyira életképes, hogy saját családom legyen és az asszonyt dugjam.
63/64 A kérdező kommentje:
Ez hihetetlen. 20 éve sem volt ilyen jó :)
2015. júl. 27. 12:00
64/64 anonim válasza:
Aha, most már én is úgy gondolom, hogy csak trollkodsz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!