Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekudhetek egy 16 éves lánnyal? 38F
"Attól biztosan távol állsz, hogy kioktathass valamirol is, még ha te azt is hiszed magadról. Igen, csak jogilag érdekel a dolog, mert így 40 felé nem sok esély mutatkozik ilyen kalandokra, szóval nem is foglalkoztatott eddig, hogy lehet-e vagy sem és igen, 20 év vagy akár 2 nap borton is simán visszatartana. Cuki nagyon, de hulye azért nem vagyok."
Itt van ez a kérdésed. Ennél több bizonyíték nem szükséges, hogy lássuk kinek van mit tanulnia a másiktól, férfiasság és erkölcs terén - és ezek alapján gyanítom, az élet 1001 más területén is. 20 év vagy 2 nap, hát hogyne. :)
Népszerű a korosztályod körében ez a patkány-mentalitás, te pedig mintapéldánya vagy a jelenségnek.
Micsoda kemény és erős férfira vall, hogy 16 éves beteg kislányokra vágyik! Micsoda férfias tulajdonság, hogy ehhez az interneten kér megerősítést névtelenektől! Micsoda férfias, eredményes élet, hogy 38 évesen senkid nincsen, vagy egy elvált szerencsétlen balfäsz vagy, aki örül annak amit kap, legyen az bármi is (talán épp ezért ment tönkre a házasságod, barátom?)! Milyen határozott talpraesettségről tanúskodnak mindezek. :)
Remélem legalább gyerekeid nincsenek.
#24 Tényleg nem teljesen reménytelen a gondolatmeneted, hiszen jól eltaláltad, hogy elvált vagyok. Mondjuk, ha ismernél, akkor nem valószínu, hogy a "szerencsétlen" jelzo ugrana be elsore, dehát ilyen rovid sztoriból az lenne a csoda, ha p[ontos képet tudnál alkotni valakirol is.
Az nyílvan egyfajta gog, hogy azt te hiszed, hogy tudsz, de nem tudsz.
Betegnek sem gondolnám ezt a lányt, inkább vibrálónak, kratívnak és láthatóan nagyon boldognak amióta az én kornyezetemben van. Egyébként egy projekt mondjuk úgy "muvészeti" oldalán dolgozunk és csodálkoznál, hogy mennyi mindent taníthatna neked.
#28 Ismered azt az érzést, amikor fekudtok az ágyban a sotétben, csendben, te vigyorogsz kisimúlt arccal és arra gondolsz, hogy az élet jó.
Én igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!