Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefekudhetek egy 16 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefekudhetek egy 16 éves lánnyal? 38F

Figyelt kérdés
Érett gondolkodású és csodaszép, de nem tudom, hogy túlmehetunk-e egy ponton, viszont egy pár napja már elég erosen kezdeményez.

2015. júl. 24. 20:44
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon menő dolog egy 16 éves kis lányt megdugni majd 40 évesen, hát igen mert egy korban hozzá illő nőnek már több kell, mint pár kedves szó, hogy ágyba lehessen vinni, ott már bizonyítani kell, ami ezeknek a kis lányokat kefélgetőknek nem nagyon sikerűl.:)
2015. júl. 24. 21:15
 22/64 anonim ***** válasza:
Le.
2015. júl. 24. 21:20
 23/64 A kérdező kommentje:
#21 Én ezt nem a menoség, vagy a teljesítmény oldaláról kezelem, hogy mit bírok, vagy akarok, vagy kellene nyújtani. Nem egy akadályverseny, nem is egy skalp. Egyszeruen csak egyutt vagyunk sokat és forr a levego. Ennyi.
2015. júl. 24. 21:22
 24/64 anonim ***** válasza:
81%

"Attól biztosan távol állsz, hogy kioktathass valamirol is, még ha te azt is hiszed magadról. Igen, csak jogilag érdekel a dolog, mert így 40 felé nem sok esély mutatkozik ilyen kalandokra, szóval nem is foglalkoztatott eddig, hogy lehet-e vagy sem és igen, 20 év vagy akár 2 nap borton is simán visszatartana. Cuki nagyon, de hulye azért nem vagyok."

Itt van ez a kérdésed. Ennél több bizonyíték nem szükséges, hogy lássuk kinek van mit tanulnia a másiktól, férfiasság és erkölcs terén - és ezek alapján gyanítom, az élet 1001 más területén is. 20 év vagy 2 nap, hát hogyne. :)

Népszerű a korosztályod körében ez a patkány-mentalitás, te pedig mintapéldánya vagy a jelenségnek.

Micsoda kemény és erős férfira vall, hogy 16 éves beteg kislányokra vágyik! Micsoda férfias tulajdonság, hogy ehhez az interneten kér megerősítést névtelenektől! Micsoda férfias, eredményes élet, hogy 38 évesen senkid nincsen, vagy egy elvált szerencsétlen balfäsz vagy, aki örül annak amit kap, legyen az bármi is (talán épp ezért ment tönkre a házasságod, barátom?)! Milyen határozott talpraesettségről tanúskodnak mindezek. :)

Remélem legalább gyerekeid nincsenek.

2015. júl. 24. 21:24
 25/64 anonim ***** válasza:
29%
Nyugodtan keféld meg, de csattogjon ám rendesen! Utána élvezz a szájába, és a mellére. Ezek után kizavarnám a konyhába, hogy hozzon be egy sört apucinak. Utána mehet seggbe is. ;) Sok sikert!
2015. júl. 24. 21:25
 26/64 anonim ***** válasza:
35%
Mennyi gyökér válasz van... De amúgy mire számítottál? Itt 90%-ban beteg agyúak vannak csak. Szinte mindenki csak sajnálja a másoktól az élményeket, mert nekik totál üres elb...szott életük van. Amúgy ha 14 éves lenne is tolhatnád.
2015. júl. 24. 21:32
 27/64 A kérdező kommentje:

#24 Tényleg nem teljesen reménytelen a gondolatmeneted, hiszen jól eltaláltad, hogy elvált vagyok. Mondjuk, ha ismernél, akkor nem valószínu, hogy a "szerencsétlen" jelzo ugrana be elsore, dehát ilyen rovid sztoriból az lenne a csoda, ha p[ontos képet tudnál alkotni valakirol is.

Az nyílvan egyfajta gog, hogy azt te hiszed, hogy tudsz, de nem tudsz.

Betegnek sem gondolnám ezt a lányt, inkább vibrálónak, kratívnak és láthatóan nagyon boldognak amióta az én kornyezetemben van. Egyébként egy projekt mondjuk úgy "muvészeti" oldalán dolgozunk és csodálkoznál, hogy mennyi mindent taníthatna neked.

2015. júl. 24. 21:33
 28/64 anonim ***** válasza:
48%

Vén pedofil b()zi...

34F

2015. júl. 24. 21:34
 29/64 A kérdező kommentje:

#28 Ismered azt az érzést, amikor fekudtok az ágyban a sotétben, csendben, te vigyorogsz kisimúlt arccal és arra gondolsz, hogy az élet jó.

Én igen.

2015. júl. 24. 21:41
 30/64 anonim ***** válasza:
61%
Ez mikor érezted, amikor átlátott rajtad és elhagyott a feleséged, vagy amikor megfűztél egy 16 éves kislányt?
2015. júl. 24. 21:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!