Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lefeküdnöm egy lánnyal aki már rengetek
férfival volt és mellette 14-15 cm hosszú péniszem?
Nem a farkad méretével elégíted ki, hanem fejben (és itt nem a szájba élvezésre gondolok).
Akkor nem fogod tudni kielégíteni, ha ezen stresszelsz, mert feszült leszel, nem tudsz majd rá figyelni.
27/F
2015. júl. 24. 00:33
Azt gondolom, hogy fejezd be a rinyát és tedd alá rendesen.
2015. júl. 24. 00:36
Az, hogy egy nő sokat tapasztalt, nem azt jelenti, hogy csak bizonyos péniszméret felel meg neki... Én például több tucat pasival voltam fiatalon, mégis egy átlagos méretű férfihoz mentem feleségül.
2015. júl. 24. 00:40
"aki már rengetek férfival volt"
Már nem feküdnék le vele......
2015. júl. 24. 00:57
Ha 20 pasival volt már, akkor a nagy számok törvénye alapján elég sok 14-15 centis péniszt látott már, szóval nem fog nagyon meglepődni. Az pedig, hogy ki tudod-e elégíteni, sok mindenen múlik, legkevésbé a farkad hosszúságán.
2015. júl. 24. 00:57
Üdv! nekem is ekkora, elég sok lánnyal voltam már és egy sem panaszkodott :) jelenlegi barátnőm is elég tapasztalt, mégis szereti :) nem kell kamuzni neki, hogy nagy van neked, de légy magabiztos. hajrá!
2015. júl. 24. 01:12
Ne haragudj de egyaltalan nem er meg ez a "no" egy dugast sem.. lehet, hogy csak en vagyok ugy vele, hogy szeretem ha nem adja konnyen magat es ugymond le kell vadaszni, mert igy ez a jutalom. Persze kerdeses, hogy hany eves ha 20ev alatt volt 20pasival az nem gaz de ahogy te is mondtad feher maju ez nem kihivas ey ferfinek torekedni kell a kihivasra csak a kisfiuk orulnek lihegve egy konnyen jott menetnek. Hidd el sokkal elvezetesebb mikor egy noert tenni kell, hogy lefektethesd, minthogy akarkinekmeglehet. Sokkal jobb megdolgozni egy sajat autoert, mint a tomegkozlekedesen rohadni. Arrol nem is beszelve, hogy mennyi mindent elkaphatsz tole. Mindenkinek a maga dolga, hogy mit csinal... milyen novel van, de elobb utobb minden ferfinak fel kell nonie es rajonni, hogy egy ferfi eleteben a kihivas es a legyozese az ami szamit foleg a nok teren. Az en tanacsom az, hogy hagyd ki ezt a csajt es nem szeretnelek megbantani, de ha a csaj eleg sokmindenkivel volt te meg parazol a meret miatt akkor eleg kezdo lehetsz es lehet nem a meret miatt nem fogja ertekelni. Inkabb keress egy ertelmes lanyt es egy komoly kapcsolatot ne a kis ri*ancokkal foglalozz.
2015. júl. 24. 01:18
ha kihagyod örökre bánni fogod.
sokkal tapasztalatlanabb vagy, mint ő, te hány lánnyal voltál? hány évesek vagytok?
2015. júl. 24. 11:11
Neked érdemes...jobbat úgyse találsz...
2015. júl. 24. 11:14
Olyan mint ha azt írnád. "Kora reggel szeretek lemenni a parkba futni és nézni a mókusokat, de a farkam csak 14-15cm."
Én azt gondolom, hogyha ennyire nem vagy magabiztos, akkor csak olyan csajjal feküdj le aki, kedves, és nagyon megértő veled. Mivel nem ismerjük a 20-farkas haver csajod, így nehéz megmondani mi a legjobb döntés, a farkad miatt meg ne aggódj, agyilag érett embert nem érdekli kinek mekkora.
2015. júl. 25. 15:26
Kapcsolódó kérdések: