Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefekudhetek egy 16 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefekudhetek egy 16 éves lánnyal? 38F

Figyelt kérdés
Érett gondolkodású és csodaszép, de nem tudom, hogy túlmehetunk-e egy ponton, viszont egy pár napja már elég erosen kezdeményez.

2015. júl. 24. 20:44
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
63%
Ebben a helyzetben neked kéne a felelősségteljes felnőttnek lenni, aki képes józan ésszel felmérni, hogy erkölcstelen egy olyan kislánnyal lefeküdni, akinek az apja lehetnél. (atyaúristen, hogy ezt le kell írnom...)
2015. júl. 24. 23:15
 42/64 A kérdező kommentje:
Jó ezt már leszogeztem korábban, hogy leginkább csak az érdekel, hogy jogilag rendben van-e. Nem se..betúrni, lesz..atni meg nemtudomén mit csinálni akarok vele.Amiket itt hozzáfuztek páran begerjedve. Az erkolcs vissza tarthatna ha azt érezném, hogy valami rosszat, vagy onzot fogok tenni vele, de éppen ellenkezoleg. Szeretni akarjuk egymást és ettol jobb dolgot nem is nagyon tehet egy ember a másikkal.
2015. júl. 24. 23:33
 43/64 anonim ***** válasza:
69%

Szóval egy idióta beteg, szar jellemű, az élet minden területén eredménytelen """művész""" vagy... Így már értem. Így már minden világos.

Szóval nem az a helyzet, hogy (csak) patkány vagy, hanem az is, hogy soha nem nőttél fel - így már érthető miért nincs benned még nyomokban sem férfiasság.

Egy szerencsétlen balfäsz vagy, egy örök vesztes, akinek nem jött be az élet, egyszerűen a veleszületett életképtelensége miatt - és ezt nevezed te "művészi hajlamnak". Ezért vagy nyitott az ilyen beteg dolgokra.

Nyugodtan bizonygathatod, hogy a legjobbat teszed a kislánnyal, meg csak szeretitek egymást, meg akármi. Majd 20 év múlva kérdezd meg tőle és a férjétől, gyerekeitől, hogy mit gondolnak erről a mostani kapcsolatotokról. :)

Semmit nem kell bizonygatnod, előttünk ugyan nem tudod validálni a cselekedeteidet, viszont arra enged ez következtetni - mivel ennek valószínűleg tudatában is vagy -, hogy saját magadat is próbálod meggyőzni, hogy nem olyan rossz, nem olyan mocskos dolog ez. :)

Maradj nyugodt, az. Le sem köpnélek. :)

2015. júl. 25. 00:46
 44/64 A kérdező kommentje:

Koszonom a válaszokat és kulonosen azokat amelyek meggyoztek abban, hogy ma este nyugodtan engedjuk szabadjára a vágyainkat.

Szép napot :)

2015. júl. 25. 06:33
 45/64 anonim ***** válasza:
70%
Kár, hogy nem én hozom a törvényeket, az ilyen Pedofil Teofiloknak, mint Te nem sok virág vasárnapjuk lenne, az is biztos, tudod, hogy az ilyen nyomoroncokat, mint te egy hajszál választja el a pedofíliától, megdugnál te egy 12-13 évest is, csak gömbölyödjön,ahol kell.
2015. júl. 25. 06:52
 46/64 anonim ***** válasza:
75%

Nekem a kérdező csak annyiban furcsa, hogy itt élvezkedik a dolgon, ahelyett, hogy megkeresné a Google-n a beleegyezési korhatárt. Szerintem tényleg csak a dicsekvés a célja.

Sokan mások meg dogmákban gondolkodnak, és nem bírnak "kilépni a szobából". Józan észnek írják, de amit nem tudunk logikusan megindokolni hanem csak addig jutunk a gondolkodásban, hogy "atyaúristen, hogy ezt le kell írnom", az csak dogma marad.

Vigyázz a lányra, mert egész már életszakaszban jártok. Rád már sokkal több minden rakódhatott, mint amit ő tudni szeretne. A szexben is egész mások lehetnek az igényeid. Vigyázz, hogy ne legyél durva. Te talán észre sem veszed, de ő nincs felkészülve a te belső világodra, ami szex közben előjön. Ha én jönnék össze egy ilyen lánnyal, akkor azt egyrészt nagyon tudnám élvezni, másrészt viszont attól félnék, hogy csak beletörlöm a mocskos lelkemet, és egy életre megnyomoríthatom az övét. Ezeken gondolkozz el. Bár ezek is csak érzések.

42F

2015. júl. 25. 07:46
 47/64 Költőnő? ***** válasza:
sztem rohadtul nem helyes, dehát mondhat itt bki bmit. Nézd lehet h fejlett meg komolykodó, meg nyomul meg báregyéb, de akkor is egy GYEREK. Te meg elvileg egy FELNŐTT férfi vagy. Így sem érted még? Most őszintén: te 16 évsen nem hitted azt, h te már marha felnőttes vagy, meg te már tudod, s csak jópár évvel később nevettél azon, hogy gondolkodtál? Sztem egy 16 éves még ha roppant komolynak is hiszi magát, akkor is egy gyerek. A nai 18-23 évesek túlnyomó többsége is nagy gyerek, noha koruk alapján már bőven nem azok.
2015. júl. 25. 07:57
 48/64 anonim ***** válasza:
4%
Nem értem mit problémáztok itt, az a 16 éves csaj tudja mit akar.. Majd ráér később bánkódni, majd kinövi. Szúrjad neki!
2015. júl. 25. 08:03
 49/64 anonim ***** válasza:
67%
"Szúrjad neki!" Nagy IQ harcos lehetsz te is.
2015. júl. 25. 08:11
 50/64 anonim ***** válasza:
4%

"Nagy IQ harcos lehetsz te is."

Beszóttá?

2015. júl. 25. 09:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!