Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekudhetek egy 16 éves lánnyal? 38F
Kedves kérdező. :)
Még mielőtt szabadjára engedsz bármit is gondolkozz el egy picit az egész dolgon. Korábban írtad, hogy van gyereked. Nos, ha lányod van, képzeld el csak egy percre, hogy 16 éves, és egy 38 éves férfi kerülgeti. :) Felháborít a gondolat? Jogilag valóban nem bűn amit elkövetni készülsz, de vajon erkölcsileg is szabad-e? A lányt én megértem hogy az idősebb férfiakra bukik, ez érthető mert a korabeliekben nincs érték, nincs komolyság, és a nagy részükben nincs férfiasság. Itt valóban neked kellene mérlegelni... Annak a 16 éves lánynak hidd el ha együtt élnél vele, rájönnél hogy még gyerek, még nem alakultak ki benne azok a dolgok amik egy nőt nővé tesznek. Az hogy te mennyire látod az ő érett gondolkodását, személyiségét így "távolról", az eléggé becsapós lehet... Egy emberből te annyit látsz amennyit ő megmutat neked magából. Akkor ismered meg igazán ha együtt élsz vele. Én ezzel nyilván nem azt mondom, hogy összeakarsz vele költözni egyből. Csak arra próbálok rámutatni, hogy nem ismered, és egy idő után nagy akadály lehet az ilyen mértékű korkülönbség közöttetek. Egy 16 éves lány meggondolatlan, hajtja a forró vére, kíváncsi. És sok esetben gyerekes. Komolytalan. A lényeg amit mondani szeretnék, hogy szerintem ez nem helyes. Persze a vágy... A testi szükségleteidet ugyan kielégítené, de hogy az életben helyt áll-e az oldaladon?! Nem hinném. Egy idő után csak nyűg lenne neked, és szerintem neked nem erre van szükséged. Másfelől pedig, ha most ezt megteszed, akkor az a naiv kislány a herceget fogja benned látni, azt fogja hinni hogy neki hű de jó így minden. És késöbb ha neked nem lesz elég az amit ez a lány nyújtani tud neked, felnőtt érett nőre fogsz vágyni, és ezt megmondod neki, ezzel meg fogod sérteni. Egy sértett nő nagyon meg tudja nehezíteni, nagyon meg tudja keseríteni egy férfi életét. Mellesleg ha később jön egy NŐ aki ugyanúgy lángra lobbant téged mint ez a fiatal kis pipi, de ezzel a NŐVEL komolyabbat szeretnél, és megtudja hogy te egy 22 évvel fiatalabb lánnyal voltál együtt, ő nem fog téged komolyan venni, nem fog megbecsülni, talán meg sem fog állni neked... Istenem csak abba gondolj bele, hogy amikor te 22 évesen egy buliban hajtottad a lányokat, ez a lány akkor született!!!!
Az, hogy boldognak érzed magad, nem szentesíti, amit tettél...
Rendes ráz a hideg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!