Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefekudhetek egy 16 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefekudhetek egy 16 éves lánnyal? 38F

Figyelt kérdés
Érett gondolkodású és csodaszép, de nem tudom, hogy túlmehetunk-e egy ponton, viszont egy pár napja már elég erosen kezdeményez.

2015. júl. 24. 20:44
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 A kérdező kommentje:
Ezt egyébbként éreztem a expárommal is, nem semmi noci. Ezzel a kislánnyal még azért nem járunk itt. De ha rajtam múlik... :)
2015. júl. 24. 21:50
 32/64 anonim ***** válasza:
54%

És az exfeleséged most kinek a mellkasán szuszog elégedetten? :D

Szóval 38 évesen kihívás egy zaklatott instabil családi hátterű gyermek megdugása? Ez okoz olyan kielégülést?

Nekem ezzel semmi bajom, csak nevezzük nevén: Pedofília

2015. júl. 24. 21:56
 33/64 anonim ***** válasza:
57%

Az összes 16 éves lány ilyen ri.banc?

Ha a lánnyal jóban lennék, tuti a mentőben is verném azt az állat fejed, hogy egy kislánnyal dugtál...őt meg szépen kiosztanám.

2015. júl. 24. 21:58
 34/64 anonim ***** válasza:
6%
Ne foglalkozz senkivel! Annak a kislánynak férfi kell! Tanítsd! Én utána még az anyjának is veretném, ha egyedülálló.
2015. júl. 24. 21:58
 35/64 A kérdező kommentje:

Igen, nem árthat, ha elgondolkodunk ezen, hogy pedofília-e vagy sem és ha mondjuk kiderulne, hogy igen az, akkor mivan?

Ki lehet kezeltetni mint a homoszexualitást?

Tény, hogy a fiatalság, a feszessége javít a megjelenésén, de azért gyerekesnek egyáltalán nem mondanám és más sem tenné. Ma pl. egy forgalmas út mellett fotóztunk és sorra nyomták neki a dudát az autósok :)

2015. júl. 24. 22:03
 36/64 A kérdező kommentje:
#33 Nem valószínu, hogy megbírnál verni, bár nem ismerlek, de statisztikailag is jóval kevesebben bírnának megverni, mint ahányan nem. Így kozel 25 év kuzdosport után.
2015. júl. 24. 22:09
 37/64 anonim ***** válasza:
65%

Vajon mit gondol az exfeleséged?

- Egy 16 éves férfinek nézhet, de egy igazi nő már átlát rajtad...

- Mit akar egy 16 évestől, amikor engem se tudott felcsinálni...

2015. júl. 24. 22:15
 38/64 A kérdező kommentje:

Az exem már az exem. Miért kéne azzal foglalkoznom, hogy mit gondol a magánéletemrol? Egyébbként elég jóban vagyunk, lehet, hogy dumálni is tudnánk róla, de mi ertelme lenne?

A másik meg nemtudom honnan veszed, hogy ne tudtam volna "felcsinálni" Van kozos gyerekunk.

2015. júl. 24. 22:24
 39/64 anonim ***** válasza:
51%

Maradj már a küzdősportoddal. Aztán vagy igaz, vagy nem. :)

Elég, ha nem nézel szét, mikor kiszállsz a Trabantodból vagy bemész a lépcsőházba. Küzdősport.

2015. júl. 24. 22:29
 40/64 A kérdező kommentje:
Tényleg vazze! Kétutemu Trabit lehet még valahoz vezetni? Rajta van a bakancslistámon :)
2015. júl. 24. 22:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!