Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekudhetek egy 16 éves lánnyal? 38F
És az exfeleséged most kinek a mellkasán szuszog elégedetten? :D
Szóval 38 évesen kihívás egy zaklatott instabil családi hátterű gyermek megdugása? Ez okoz olyan kielégülést?
Nekem ezzel semmi bajom, csak nevezzük nevén: Pedofília
Az összes 16 éves lány ilyen ri.banc?
Ha a lánnyal jóban lennék, tuti a mentőben is verném azt az állat fejed, hogy egy kislánnyal dugtál...őt meg szépen kiosztanám.
Igen, nem árthat, ha elgondolkodunk ezen, hogy pedofília-e vagy sem és ha mondjuk kiderulne, hogy igen az, akkor mivan?
Ki lehet kezeltetni mint a homoszexualitást?
Tény, hogy a fiatalság, a feszessége javít a megjelenésén, de azért gyerekesnek egyáltalán nem mondanám és más sem tenné. Ma pl. egy forgalmas út mellett fotóztunk és sorra nyomták neki a dudát az autósok :)
Vajon mit gondol az exfeleséged?
- Egy 16 éves férfinek nézhet, de egy igazi nő már átlát rajtad...
- Mit akar egy 16 évestől, amikor engem se tudott felcsinálni...
Az exem már az exem. Miért kéne azzal foglalkoznom, hogy mit gondol a magánéletemrol? Egyébbként elég jóban vagyunk, lehet, hogy dumálni is tudnánk róla, de mi ertelme lenne?
A másik meg nemtudom honnan veszed, hogy ne tudtam volna "felcsinálni" Van kozos gyerekunk.
Maradj már a küzdősportoddal. Aztán vagy igaz, vagy nem. :)
Elég, ha nem nézel szét, mikor kiszállsz a Trabantodból vagy bemész a lépcsőházba. Küzdősport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!