Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefekudhetek egy 16 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefekudhetek egy 16 éves lánnyal? 38F

Figyelt kérdés
Érett gondolkodású és csodaszép, de nem tudom, hogy túlmehetunk-e egy ponton, viszont egy pár napja már elég erosen kezdeményez.

2015. júl. 24. 20:44
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:
#9 Gondolom most egyszerre zokogtak fel a kaladvágyó tinilányok mert Te már nem lehetsz az ovék :)))))
2015. júl. 24. 20:54
 12/64 anonim ***** válasza:
44%

Most látom, hogy csak "jogilag tartasz a dologtól". :)

Kedves idióta bärom, min változtatna, ha azt írnánk le neked ide, hogy 20 év börtönt kapsz, ha belerakod a farkad? Akkor nem tennéd meg?

Persze, hogy megtennéd. Maximum kicsit tovább gondolkoznál rajta. Akkor mégis mire fel ez a kérdés? Tőlünk vársz megerősítést (milyen FÉRFIAS!), hogy a beteges cselekedeteid helyesek, és tulajdonképpen nem is vagy olyan rakás szar ember, mint amilyennek gondolod magad? :) Pedig de, az vagy.

Segítek kicsit: ha 38 évesen senkivel nem sikerült komoly kapcsolatot kialakítanod, akkor hidd el, hogy nem a világban van a hiba. Ha pedig sikerült, akkor megcsalsz valakit egy 16 éves, pervez-beteg apakomplexusos kislánnyal. Kell ezt még tovább fejtegetnem, te szerencsétlen?

Szégyen, hogy ilyenek nevelik a korosztályomat, mint te. Tudod mi a még nagyobb szégyen? Hogy 38 évesen egy 19 éves egyetemista gólya oktat ki az erkölcsről meg a férfiasságról. A helyedben elsüllyednék.

2015. júl. 24. 20:57
 13/64 A kérdező kommentje:
Attól biztosan távol állsz, hogy kioktathass valamirol is, még ha te azt is hiszed magadról. Igen, csak jogilag érdekel a dolog, mert így 40 felé nem sok esély mutatkozik ilyen kalandokra, szóval nem is foglalkoztatott eddig, hogy lehet-e vagy sem és igen, 20 év vagy akár 2 nap borton is simán visszatartana. Cuki nagyon, de hulye azért nem vagyok.
2015. júl. 24. 21:06
 14/64 anonim ***** válasza:
27%
Adjál neki keményen. Ennyire szűk puncit lehet nem kapsz mostanában. Éld ki magad alaposan testvérem!
2015. júl. 24. 21:07
 15/64 anonim ***** válasza:
24%

ha rádhajtott meg is fog kapni téged

ijenek ezek a kis fiatal csajok

engem is kinézett már jópár és meg is volt a dolog

sok sikert 38F

2015. júl. 24. 21:08
 16/64 anonim ***** válasza:
75%
Mi a tököm van manapság az emberekkel? Mindegy csak lyuk legyen, az se számít, hogy hány éves? Hagyd békén azt a kis lányt! Ahányszor ezt az érettebb a koránál szöveget hallottam, annyi 10Ft-osom lenne, nem én kértem volna kölcsön a banktól, hanem a bank tőlem:)
2015. júl. 24. 21:10
 17/64 anonim ***** válasza:
3%

12# es irigy vagy meg még szűz is

és irigy a többi fiatal pöts is

szánalmas kis se,gdugaszok

verjétek ki ugyse kellettek senkinek

ijen gondolkodással főleg nem

2015. júl. 24. 21:11
 18/64 A kérdező kommentje:
# Nem tudom, mirol beszélsz. Nekem nincs hitelem :)
2015. júl. 24. 21:13
 19/64 anonim ***** válasza:
84%
#17 "Ijen" helyesírással te akarod kioktatni az embereket? :D
2015. júl. 24. 21:14
 20/64 anonim ***** válasza:
42%

16# os miatököm van a sok kis fiatal csajjal akik ránk haktanak?

szerinted?

du, g ni akarnak ennyi

nem esett le mi

ha nem teszi meg a kérdező akkor a csaj keres másik férfit aki szintén 40 éves körül van

2015. júl. 24. 21:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!