Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lohasszam le a férjem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lohasszam le a férjem anális szex iránti vágyát?

Figyelt kérdés
6 év után most áll elő vele. Szerintem nincs nő, aki élvezné, aki esetleg ezt állítja, önmagának hazudik. A szarást se élvezem, már bocs. Szerintem fájdalmas és undorító, és a lényeg a nő megalázása. De ezeket hiába mondom neki, nem járok sikerrel. Egyébként nem mondható unalmasnak a szexuális életünk, de erre nem vagyok hajlandó..

2015. júl. 15. 14:53
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 orton ***** válasza:
16%
azért mert rá akarja venni a férjét, hogy ne szeressen valamit és olvastam milyen reakciói voltak a nőnek a kommentekre, de zsák a foltját mint előbb is írtam :)
2015. júl. 20. 23:45
 62/65 anonim ***** válasza:
89%

És az nem baj, ha a férfi akar rávenni a nőt valamire, hogy szeresse? :)

Ugyanolyan a kettő. De a férfi gondolom csinálhatja. :)

2015. júl. 21. 09:48
 63/65 orton ***** válasza:
16%

nana, attól még hogy seggbe akarja dugni az asszonyt, nem említette, hogy mindenféle őrült gusztustalan praktikákat bevet érte, mint a nő aki ez ellen megy. de mondom nem védem, zsák a foltját. tuti megsínyli a házasságuk már ezt is, a szex nagy úr

egyébként mi ez a szexista szöveg?? hogy a nőnek semmit férfinek mindent?

2015. júl. 21. 11:58
 64/65 maja277 válasza:
52%
Szia én 38 vagyok.Én sem ugráltam érte mikor párom fel vetette a témát.De sok mindent láttam és éltem át láttam ahogy párok szét mentek mert nem volt teljes a sexuális életük amit nem kap meg otthon ha annyira izgatja a fantáziáját ki fogja probálni csak nem veled.Meg beszéltük párommal egyszer bele megyek de ha nem jo és fáj akkor abba hagyjuk,és többet nem kéri.Azota én kérem sokkal hosszabb inteziveb ugy az orgazmusom.Ha nem a sok anál ellenesre hallgattam vna eddig akkor már rég csinálnám és bánnám hogy ez ki maradt az életemből,és itt szo nincs a meg aláztatásrol akkor mikor rá ülsza a szájára te alázod meg őt???Ha estleg kérdésed lenne szivesen válaszolok.
2015. júl. 25. 22:07
 65/65 vikidal ***** válasza:
59%
Maja 277 eddig csak csendben olvastam Idaig nem ereztem kesztetest hogy hozzaszoljak, valaszoljak barmelyik kerdesre. A raulok a szajara- hat igen ez tetszett En sem erzem megalazonak sot tetszik tehat az anal sem megalazas. Persze ket tabor van Tetszik-nem tetszik De mindennel igy vagyunk kinek a vekony kinek a telt kinek a no kinek mas. Szerintem bolcs vagy es szerencses.
2016. jan. 7. 23:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!