Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lohasszam le a férjem anális szex iránti vágyát?
Nevetséges, amit itt van.
Tudod mit, Kérdező? Ne legyen igaza a válaszadóknak, ne csaljon meg a párod, hanem te csald meg őt! :D
Ha a pasi megcsalna, akkor itt mindenki vele értene egyet, hogy hát persze, hiszen nem voltál hajlandó neki pucsítani, még jó, hogy megcsalt.
De ha leírnád, hogy te megcsaltad egy olyannal, aki a puncidat kívánta, nem a segglyukadat, mindenki azt mondaná, hogy nem vagy normális.
(persze ne csald meg a párod, ezt csak "viccből" írtam)
Fogalmam sincs, hogy lehetne erről lebeszélni. Ha a pasikra rátör a vágy, nem igazán lehet lelóhasztani semmivel... :/
#50: érdekel a fájdalma, mert ha tudom, hogy nem élvezi akkor nekem sem jó, mert nem vagyok szadista...szó szerint lelankadok és elmegy a kedvem tőle...
Amikor fájt neki abbahagytuk és később más pózban próbáltuk újra...ha tudom valamiről, hogy nem fogja élvezni akkor bele se kezdek...van amikor ő kéri, hogy csináljuk popsiba, de volt már alkalom amikor nem akartam...
Nálam a szex nem arról szól, hogy elélvezzek, vagy, hogy csak én élvezzem...
mindenki le van pontozva mindenhol, ez nem meglepő már :D sokan nem tudják használni ezt a funkciót, azt se tudják mire való ezért LIKE/DISLIKE gombként használják :)
hát igen vannak buta emberek...
Mikor beléd sugná.. Nyomd meg a pocid.. És pukizz egyet..;) :D :) :)
Amúgy olvassatok utána .. Állítólag.. Vannak olyan pozitúrák.. NEM pózok.. Amik stimulálják .. Tehát majdnem azt éli át. Csak nem teszi be oda.. :)
Én nem értem egyébként, hogy mi ez az egyszerű érzelmi világ, mert hogy két fél szereti egymást akkor az számotokra evidens hogy a szex az csak egy kérdőjel, akármilyen is, a két fél együtt marad....
Nem tudom hol álmodtok. Én szerelmes voltam, aztán pont azért ami a kérdés is, minden szexben már vitatkoztunk. Nem csak anált nem engedte a lány hanem nagyon konzervatív volt. Nekem az kevés volt amit adott.
Mikor kijelentettem hogy akkor szakítsunk, ő is belátta. De mindketten megsirattuk egymást, sőt, én perpill mindenkinek azt mondtam, hogy a szexuális életünk volt katasztrófa.
Elég gáz, amikor valaki azt gondolja hogy két fél megörül egymásért akkor az úgy elég a boldogsághoz... Ez a nagyon gáz érzelmi színvonal... egyszerű felfogás.
Azért gondolkozzon már el az aki ilyet ír. Igen is, én harcolok az análért... ez olyan mint az orál nálam. Alap. Valakinek tetszik valakinek nem. És?
Tény hogy nem anál alapján választok párt. De evidens, mint minden normális embernek hogy ha a szex szar, akkor akapcsolat se fogja sokáig bírni. Bele fog törni. Lehet húzni halasztani foltozni, de előbb utóbb valaki félrelép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!