Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lohasszam le a férjem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lohasszam le a férjem anális szex iránti vágyát?

Figyelt kérdés
6 év után most áll elő vele. Szerintem nincs nő, aki élvezné, aki esetleg ezt állítja, önmagának hazudik. A szarást se élvezem, már bocs. Szerintem fájdalmas és undorító, és a lényeg a nő megalázása. De ezeket hiába mondom neki, nem járok sikerrel. Egyébként nem mondható unalmasnak a szexuális életünk, de erre nem vagyok hajlandó..

2015. júl. 15. 14:53
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
51%
Majd seggbe rak mást
2015. júl. 15. 15:07
 12/65 anonim ***** válasza:
67%

Kedves kérdező sokan az első szexet sem élvezik, fáj nekik, kellemetlen élmény számukra mégis szexelnek később...

Am sokan úgy tartják, hogy az anális szexet az első pár alkalommal nem élvezi, viszont utána új élvezeteket nyújt...van aki az elsőtől nagyon élvezi, van aki sokadik próbálkozásra sem...

2015. júl. 15. 15:08
 13/65 anonim ***** válasza:
51%
Majd mással megteszi.
2015. júl. 15. 15:08
 14/65 A kérdező kommentje:
Ez lenne a lényeg, hogy ne is vágyjon rá, se velem, se mással.
2015. júl. 15. 15:11
 15/65 A kérdező kommentje:
Vagy akkor dugassam seggbe magam, hátha akkor nem lép félre? Ez most komoly? Te házas vagy?
2015. júl. 15. 15:12
 16/65 anonim ***** válasza:
28%

Én férfiként úgy gondolom hogy az anál szexnek a hosszú kapcsolatokban van jelentősége, mint pl. a tiedé is.

Teljesen új alapokra helyezi a kapcsolatot, felfrissíti az együttléteket, és új örömöket helyez el. Nekem másfél év után már monoton volt ugyanazzal a nővel. Nem volt rossz, de "lapos" volt.

Erre nem volt megoldás a kámaszutra.

2015. júl. 15. 15:13
 17/65 anonim ***** válasza:
73%
Az ember a vágyait nem maga választja. Te semmilyen jogon nem határozhatod meg neki, mire vágyjon. Ha nem tetszik, keress mást.
2015. júl. 15. 15:13
 18/65 anonim válasza:
70%
Ne töröld ki, és kérd meg hogy szopkodja ki a valagad. Ha ettől nem megy el a kedve, akkor várj egy pár órát, míg néhány mexikói gombóc is lesz az ánuszod közelében. Ha még ezután is akarja, akkor nem tudom mit tegyél.
2015. júl. 15. 15:14
 19/65 A kérdező kommentje:

Nyilván férjnél vagy Te is, kedves Lilla, hogy ilyen felelőtlenül osztogatod a tanácsokat.

A normális válaszokat köszönöm.

2015. júl. 15. 15:15
 20/65 anonim ***** válasza:
60%

Lilla_1991 nevű felhasználó válasza:

Az ember a vágyait nem maga választja. Te semmilyen jogon nem határozhatod meg neki, mire vágyjon. Ha nem tetszik, keress mást.

Mert a kérdező nem ember, ő válogatja meg, hogy mikor mit élvez, mit nem?? :D Azta mindenségít, ebbe nem gondolt bele a kisasszony? :)

2015. júl. 15. 15:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!