Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lohasszam le a férjem anális szex iránti vágyát?
kiadsam333: most már feleslegesen jössz itt a mentőbeszéddel. Teljesen felesleges.
Ugyanolyan vagy, mint minden hímnemű egyed, már késő itt mentegetőzni. Miért is teszed? Nem kell kilógnod a sorból. :)
Én barátnőm is óckodott az análtól meg minden, aztán nem én döntöttem el, hogy ne csak egyszeri "kipróbálás legyen hanem időközönként legyen anál is.
Aztán jó ideig együtt voltunk, nekem egy hosszú kapcsolatban ez már alap. Vagy meggyőzöm a partnerem vagy nem lesz hosszú kapcsolat.
#41: ok akkor maradjon meg a fejedben, hogy én gonosz szadista pasi vagyok aki rettegésben tartja a barátnőjét :D
kit érdekel mit gondolsz rólam? :D csak gondoltam leírom, hogy amit te úgy gondolsz nem úgy van...nem fog megváltozni semmi ha te épp egy baltás gyilkosnak gondolsz :D ilyen felfogással szerencsére neked kell élned és nem nekem, szóval én jártam jobban :) legyek gonosz a szemedben :P
Elég kényes és megosztó az anális szex a mai napig.
Tiszteletben kell tartani azt ha valaki undorodik tőle.
Ezt erőltetni nem lehet.
Viszont nem igaz,hogy a nő megalázása lenne benne a cél.Mint ahogy az sem állja meg a helyét,hogy " nincs nő, aki élvezné".
Dehogynem!Mi az hogy :)
Több partneremnél tapasztaltam az ellenkezőjét!
Hidd el van olyan nő aki kifejezetten kéri is :)
F40+
annyira nem értema nőknek ezt a NEM ÉS KÉSZ!!! hozzáállását.
jó alá írom nem kell ha nem jó,de legealább egy probát megér,ez azért nem olyan mint egy seggberúgás-mindenképp fáj.
a vágy eloszlatására 1 (2) mód van.
1:ki probálja és nem tetszik neki.
2:fejberúgod hátha amnéziás lesz és elfelejti a vágyit.
ha erre vágyik akkor kifogja probálni veled vagy nélküled de szerez valakit aki engedi.
Én is álltam hasonló probléma előtt,és végül engedtem...nem bántammeg de...
eseteleg de tudom nem fog tetszeni:swinger ahol valakit seggbe,te is ott vagy meg kaja de mégsem gecsal de mégsem,te is kiprobéálhatsz ezt-azt vagy nem.
ja és ha valamit 2 ember csinál és mind 2en élvezik akkor az nem megalázó.(ha csak nem az a cél)
@36:
En ugy gondolom, hogy azert te egy egeszen masik vegletet kepviselsz. Ez nem is lenne baj, ha nem a teljes elvakultsag jonne le az irasodbol.
Azt speciel konkretan kikerem magamnak, hogy erzelemmentes lelkivilagom lenne ferfikent. Ugyanakkor sajnalom, ha te mar rogton elkonyveled azt, hogy csak amiatt, mert nincs anal, rogton meg is csalja a ferje a kerdezot. Ez sokat elarul arrol, de legalabb is sejteti, hogy eddig milyen parkapcsolataid voltak.
Azt tanacsoltam, hogy meg kell beszelni es kompromisszumokat kell kotni, hiszen ez minden egeszseges kapcsolat egyik alapjanak tekintheto.
Soha eszembe sem jutna csak azert elhagyni vagy megcsalni az epp aktualis paromat, mert nem akarja az analis szexet. Ettol meg egyetlen no sem lesz prud, az a szint teljesen mashol kezdodik. Itt igenyekrol van szo, es nem tobbrol. Rengeteg mas modon is fel lehet dobni a szexualis eletet, a lehetosegek tarhaza szinte vegtelen. Sot, az en esetemben tobbnyire a nok ajanlottak, vagy egyenesen kertek, hogy probaljuk meg. Ha nem volt nyero, nem csinaltuk tobbet. Kitalaltunk helyette mast.
De ha mar itt tartunk, akkor forditsuk meg a dolgot. Mennyire egeszseges az egy parkapcsolatban, hogy az egyik fel felhoz egy otletet, gondolatot, es csuklobol az a velemeny ra, hogy az illeto gusztustalan, meg egyaltan egy kocsog, szemetlada, lelketlen pasi? Mert a pasiknak csak a "kulso meg a szex" a lenyeg? Ez meg nagyon egyszeruen primitivseg. Ilyen alapon a nok is elkepesztoen egyszeru lenyek. Csak legyen egy kis szivarvany, vattacukor meg lelkizes es maris a bugyijukban vagy. Ez legalabb annyira sz@r altalanositas, mint amit te hasznaltal.
Es nem jott el az ido. Az anal NEM kotelezo senkinek sem.
"Es nem jott el az ido. Az anal NEM kotelezo senkinek sem."
Ez tény és való. De ettől még lehet nekem az alapvető igényem nem? És ha nincs kielégítve az igényem, nem vagyok kielégítve, vagyis ágyő. Ha a szex nem működik két fél együtt csak egymás idejét húzza.
Javíts ki ha tévedek! Senki nem mondta hogy kötelező! Csak a férfinak lehet ez az alapvető igénye, viszont akkor vagy kap, vagy szakít a barátnőjével!
Nos ugye mindenki magabol indul ki, igy nyilvan en is, mikor kifejtem a velemenyem. Nekem az anal speciel nem alapveto igeny, szerintem sosem lesz az.
A kerdesfeltevo is arrol ir, hogy ez egy ujkeletu igeny.
Ah fene tudja. En biztosan nem hagynam el egyik paromat sem csak azert, mert nem engedi az analt. Persze nyilvan vannak olyanok, akiknek ez elemi kerdes. Hogy most akkor kinek van igaza, szerintem arrol lehetne vitazni napokig.
De minenkinek igaza van.
Valakinek nem kell anál, valaki szeretné kipróbálni, valakinek meg alap. Egyik se kevesebb vagy több a másiknál.
Csupán mindenki olyan párt keres, aki kielégíti a vágyait. Nekem az anál alap. Vagyis olyat keresek aki ezt is kielégíti.
Ayalan: #36-os vagyok.
Az, hogy leszóltál engem, hogy milyen kapcsolataim voltak, és ez engem is minősít, igazad van, de rögtön jött egy kedves férfi válaszoló, aki leírta, hogy szakít a nőjével, ha nincs anál. Hoppá! Kit érdekelnek az érzelmek, kit érdekel, hogy a nő milyen belül, okos, humoros stb nem tudom, a férfiaknak mi tetszik... a lényeg, lehet bármilyen, ha nincs anál, akkor nincs barátnő. Hát... ez elég egyszerű érzelmi világra utal. ;)
Persze vannak kivételek, azt írod, te az vagy, ez nagyszerű.
kiadsam333: félreértettél. Szerintem nem erőszakolsz rá semmit a nődre, hanem egyszerűen nem érdekel a fájdalma. Ha azt mondja neked, hogy nincs anál, akkor elhiszem, hogy nem erőltetted volna. Leírtam, mert félreértetted, de a véleményem nem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!