Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lohasszam le a férjem anális szex iránti vágyát?
Mutasd meg neki az ide írt hozzászólásidat meg eleve a kérdést is lehet még tőled is elmegy a kedve nem, hogy az anális szextől :D
Eléggé alpári a stílusod a válaszaid alapján egy s*ggből szájba lenne amit te érdemelsz utána meg mehetsz amerre látsz :)
Ha nem tetszenek a válaszok akkor meg ne tegyél fel kérdést.
#24-es: a kérdés: "Hogy lohasszam le a férjem anális szex iránti vágyát?"
nem az, hogy hogyan próbálja ki, vagy hogyan fogja megcsalni a párja...
Van no, aki elvezi az analis szexet, es ha mind a ket fel odafigyel a masik igenyeire, meg tudnak egyezni, akkor szerintem feldobhatja a szexualis eletet. Azt sem gondolom, hogy ez megalazo lenne egy nonek, ha egyebkent o maga is szereti.
Szerintem uljetek le, es rendesen beszeljetek at a dolgot. Mondd el neki, hogy teged ez taszit, es nem tudod elkepzelni, hogy megprobald. Ezzel sincs a vilagon semmi baj, hiszen a tobbseg nem szereti az analt. Az is erdekes, hogy miert most jutott eszebe a ferjednek, szerintem ezt is kerdezd meg.
Csak egy pelda (es meg veletlenul sem bantaskent): Lehet, hogy te ugy gondolod, hogy nem unalmas a szexualis eletetek, de a ferjed ugy gondlja, hogy egy kicsit talan mar laposabb, vagy bizonyos reszei mar egy kicsit "unalmasabbak", mint azelott, es valami ujdonsagra vagyik, stb...
Meg kell beszelni.
Én csak azt nem értem miért pl. Lilla válaszaiba kötsz bele?
Te akarsz anális szexet? NEM.
Párod akar anális szexet? IGEN.
Ki tudod elégíteni a párodat? NEM.
Egyszerű válaszok. Jön a kérdés:
Hajlandó vagy engedni a párodnak? IGEN. - minden megy tovább.
Hajlandó vagy engedni a párodnak? NEM. - kielégületlen marad, és egyszer lehet kiéli ezt a vágyát mással.
Én is anál mániás vagyok, és jelentős súlya volt mikor szakítottam a barátnőmmel, mert mi is együtt voltunk sokáig (azért nem 6 évig), de ő szexuálisan egész más világ mint én. Én nyitott vagyok ő zárt. Ez így nem működött.
#28: Ez így teljesen igaz. Plusz, ha szerelem sincs, akkor pláne fölösleges erőltetni az egészet.
Azt se értem, hogy lehet így hozzá állni egy kapcsolathoz/szexualitáshoz, mint a kérdező meg a párja (ha tényleg annyira erőszakos, mint állítja).
ne bántsátok Lilla_1991-et !
nagyon jól válaszol...
20 év házasság után análoztunk először,szép lassan vezettem rá a nejemet,ma már azt mondja (és úgyis gondolja!)hogy nem bánta meg,hogy nyitott az új dolgokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!