Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lohasszam le a férjem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lohasszam le a férjem anális szex iránti vágyát?

Figyelt kérdés
6 év után most áll elő vele. Szerintem nincs nő, aki élvezné, aki esetleg ezt állítja, önmagának hazudik. A szarást se élvezem, már bocs. Szerintem fájdalmas és undorító, és a lényeg a nő megalázása. De ezeket hiába mondom neki, nem járok sikerrel. Egyébként nem mondható unalmasnak a szexuális életünk, de erre nem vagyok hajlandó..

2015. júl. 15. 14:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 A kérdező kommentje:
Arra is vágyok néha, hogy megüssek bizonyos embereket.. szerintem nem kell minden vágyat kiélni.
2015. júl. 15. 15:20
 22/65 anonim ***** válasza:
62%

Mutasd meg neki az ide írt hozzászólásidat meg eleve a kérdést is lehet még tőled is elmegy a kedve nem, hogy az anális szextől :D

Eléggé alpári a stílusod a válaszaid alapján egy s*ggből szájba lenne amit te érdemelsz utána meg mehetsz amerre látsz :)

Ha nem tetszenek a válaszok akkor meg ne tegyél fel kérdést.

2015. júl. 15. 15:44
 23/65 anonim ***** válasza:
51%
Megütni valakit törvénytelen és csak neked jó, míg análisan szexelni nem az és általában mindkét félnek jó.
2015. júl. 15. 15:56
 24/65 anonim ***** válasza:
23%
#10: Válaszoltam, de látom az már nem jutott el hozzád. Ha annyira csak a saját véleményed számít, akkor minek tetted föl ezt a kérdést? Ezek után már egyetértek #17-essel inkább. +#22-es, #23-as adom...
2015. júl. 15. 16:09
 25/65 anonim ***** válasza:
65%

#24-es: a kérdés: "Hogy lohasszam le a férjem anális szex iránti vágyát?"

nem az, hogy hogyan próbálja ki, vagy hogyan fogja megcsalni a párja...

2015. júl. 15. 16:12
 26/65 anonim ***** válasza:
83%

Van no, aki elvezi az analis szexet, es ha mind a ket fel odafigyel a masik igenyeire, meg tudnak egyezni, akkor szerintem feldobhatja a szexualis eletet. Azt sem gondolom, hogy ez megalazo lenne egy nonek, ha egyebkent o maga is szereti.

Szerintem uljetek le, es rendesen beszeljetek at a dolgot. Mondd el neki, hogy teged ez taszit, es nem tudod elkepzelni, hogy megprobald. Ezzel sincs a vilagon semmi baj, hiszen a tobbseg nem szereti az analt. Az is erdekes, hogy miert most jutott eszebe a ferjednek, szerintem ezt is kerdezd meg.

Csak egy pelda (es meg veletlenul sem bantaskent): Lehet, hogy te ugy gondolod, hogy nem unalmas a szexualis eletetek, de a ferjed ugy gondlja, hogy egy kicsit talan mar laposabb, vagy bizonyos reszei mar egy kicsit "unalmasabbak", mint azelott, es valami ujdonsagra vagyik, stb...

Meg kell beszelni.

2015. júl. 15. 16:22
 27/65 anonim ***** válasza:
61%
#25: Egyébként szerintem a kérdés hülye eleve - mégse kötöttem bele... Itt a lényeg, hogy ha egy pár kétféle dolgot akar, akkor tudjanak kompromisszumot kötni. Nem mondtam én semmi olyasmit, hogy rákényszerítse magát az análra, vagy csalja meg a férje. Sajnálom, hogyha egy kapcsolat már csak így "szuperál", bár az is elmond rólatok sok mindent, hogy rögtön ilyenekre asszociáltok... Számomra magától értetődő, hogy az a helyes, ha valamit megbeszélünk, és ha már együtt vagyunk, akkor nyilván működik is a kommunikáció... De itt úgy látszik már csak a "gyilok" megy, meg a saját akarat érvényesítése, bármi önző áron. Sajnálom, ha ehhez nem tudok becsatlakozni, de sok sikert az ilyen embereknek...
2015. júl. 15. 16:26
 28/65 anonim ***** válasza:
64%

Én csak azt nem értem miért pl. Lilla válaszaiba kötsz bele?

Te akarsz anális szexet? NEM.

Párod akar anális szexet? IGEN.

Ki tudod elégíteni a párodat? NEM.

Egyszerű válaszok. Jön a kérdés:

Hajlandó vagy engedni a párodnak? IGEN. - minden megy tovább.

Hajlandó vagy engedni a párodnak? NEM. - kielégületlen marad, és egyszer lehet kiéli ezt a vágyát mással.

Én is anál mániás vagyok, és jelentős súlya volt mikor szakítottam a barátnőmmel, mert mi is együtt voltunk sokáig (azért nem 6 évig), de ő szexuálisan egész más világ mint én. Én nyitott vagyok ő zárt. Ez így nem működött.

2015. júl. 15. 16:35
 29/65 anonim ***** válasza:
51%

#28: Ez így teljesen igaz. Plusz, ha szerelem sincs, akkor pláne fölösleges erőltetni az egészet.

Azt se értem, hogy lehet így hozzá állni egy kapcsolathoz/szexualitáshoz, mint a kérdező meg a párja (ha tényleg annyira erőszakos, mint állítja).

2015. júl. 15. 16:39
 30/65 anonim ***** válasza:
20%

ne bántsátok Lilla_1991-et !

nagyon jól válaszol...

20 év házasság után análoztunk először,szép lassan vezettem rá a nejemet,ma már azt mondja (és úgyis gondolja!)hogy nem bánta meg,hogy nyitott az új dolgokra...

2015. júl. 15. 16:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!