Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lohasszam le a férjem anális szex iránti vágyát?
Előtte próbáljátok ki rata, egy hasonló mérettel, hogy milyen.
Amúgy vannak nők, akik élvezik igazán.
Tereld el a figyelmét valami más élménnyel.
A szarást nem élvezetből csináljuk (jó, vannak helyzetek, amikor annyira örülünk neki, hogy végre könnyíthetünk magunkon...). Az anális szex nem fájdalmas, persze lehet fájdalmasan is csinálni, és nem megalázó/undorító a számomra.
hát nem tudom, nálunk az első pár alkalmat nem élvezte a barátnőm, később viszont eléggé élvezte és hangot adott neki...nem hiszem, hogy megjátszotta volna...
én pl óvatosan csinálom, ne fájjon neki és baromira nem az alázás a lényeg...én pl lelankadok ha hallom, hogy a barátnőmnek kellemetlen vagy nem élvezi akár popsiba akár punciba csináljuk...
de ha ennyire elzárkózol tőle akkor normálisan meg kell beszélni csak ért a szép szóból...
22F
Ki vagy te, hogy megmondd, ki mit érez/élvez/hazudik?
Egyébként 6 évig semmi előjele nem volt ennek?
Szerintem, ha igazán szeret, akkor nem erőlteti rád és ha te is igazán szereted, tudtok kompromisszumot kötni, mint minden normális kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!