Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lohasszam le a férjem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lohasszam le a férjem anális szex iránti vágyát?

Figyelt kérdés
6 év után most áll elő vele. Szerintem nincs nő, aki élvezné, aki esetleg ezt állítja, önmagának hazudik. A szarást se élvezem, már bocs. Szerintem fájdalmas és undorító, és a lényeg a nő megalázása. De ezeket hiába mondom neki, nem járok sikerrel. Egyébként nem mondható unalmasnak a szexuális életünk, de erre nem vagyok hajlandó..

2015. júl. 15. 14:53
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
82%
Szia. Ahhoz, amit kérdezel, azt kellene előbb tudni, a férjed honnan kapott hozzá kedvet? Én is szeretném tudni, mi benne a jó, bár bevallom biztos képtelen lennék rá, mert már nem 100% a merevedésem. Örülök, ha egy normál menethez sikerül összegyűjtenem az erőmet.
2015. júl. 15. 16:43
 32/65 anonim ***** válasza:
64%
hát hashajtó. aztán engedd meg. csak hagyd, hogy elkezdje. a többit sejted, szerintem.... :D
2015. júl. 15. 19:02
 33/65 anonim ***** válasza:
70%
Mond meg neki,hogy undorítónak tartod. És még attól is hányingered lesz,ha elképzeled ahogyan tocsog a szarban a pénisze.
2015. júl. 15. 19:07
 34/65 anonim ***** válasza:
58%
#33: Drága, létezik olyan, hogy tisztálkodás, ne legyen már mindenki ilyen gusztustalan és primitív. A másik, hogy a kérdésben is említi, hogy már elmondta a véleményét ezzel kapcsolatban (a kérdező ebben nagyon jó!).
2015. júl. 15. 19:16
 35/65 anonim ***** válasza:
51%
Igazából kipróbáltátok végül ?
2015. júl. 16. 09:04
 36/65 anonim ***** válasza:
73%

Pont most volt eg kérdés itt, hogy a lány a pasijának akarja análisan, a pasija nem akarja, minden pasi védte a társát, hogy a nő ne erőltesse.

Itt a kérdező hölgy, mindenki, még a nők is azt mondják, menjen bele... Ez igen.

kiadsam333: akármit hadoválsz, ha úgy csináltad az anált, hogy a nőd nem élvezte, akkor te aztán leszarod, hogy neki jó-e vagy sem. NEm hagytad abba neki... szerintem kár erőltetni azt, hogy milyen jóérzésű vagy, miközben nem. És ha később sem élvezi? Csináljátok tovább úgy, hogy neki fáj, te meg boldog vagy, mert milyen jó az asszony, hogy hagyja? Vagy megcsalod őt? Szép ember vagy te is...

Igen, kedves Kérdező, itt is felhozzák, hogy seggbe dugatod magad, vagy megcsal. (ismétlem, ezt annak a nőnek, aki feltette a kérdést, hogy seggbe dugná a pasiját, nem javasolták, hogy csalja meg a pasit és hagyja ott őt ezért, és a pasit nem igazán prűdezték) Nem tudom, mennyire bízol a párodban, de a férfiak ilyenek. Nagyon egyszerű; lényeg: külső és szex - ez a fontos. Van náluk egy határ, a prűdség határa. LEhetsz akármilyen bevállalós, szophatsz ezerrel, kikötöztetheted magad, szexelhettek próbafülképen... ha nem akarod az anált, vagy csináltad, de nem élvezted, akkor te prűd vagy. Mondom, a férfiak elképesztően egyszerű lények.

Ayalan : nem megalázó a nőnek, ha a nő is akarja... de nem akarja! :D

És szerintem is megalázó az anált, főleg, hogy a pasit általában nem érdekli, hogy neked fáj, vagy ha mégis kiveszi, csak azért, hogy nehogy rásüssék azt a bélyeget, hogy szadista, de amúgy leszarja az egészet. Azért gyengéd, hogy többször is csinálják, nem azért, mert érdekli, hogy mit érez a nő... -.- Nézd kiadsam333 példáját.

28-as szerint a pasi szexuális élete fontosabb, mint a tiéd. Hiszen ha hagyod, akkor "minden megy tovább", ha nem, akkor a férjed megcsal. De arra nem gondol, hogy esetleg neked lenne egy plusz rossz élményed az anállal kapcsolatban... az kit érdekel. És megint előjött, hogy aki nem akarja az anált, az prűd.

Kérdező! Ezek az emberek csak azért szólnak le, mert nem vagy hajlandó az análra! A férjeddel ezt meg kell beszélned, viszont tény és való, hogy a férfiak egyszerű, érzelemmentes "lelkivilága" miatt, inkább keres valaki mást, akivel kipróbálja. Én kipróbáltam a pasimmal, nem volt jó, de ez őt nem érdekelte, és én inkább szakítottam vele, és még ő volt felháborodva.

Beszélj vele, mondd el mindezt, amit nekünk, de arra számíts, hogy meg fog csalni, mert a férfiak ilyenek.

Gondolj bele, nekünk milyen jó, többféle módon is tudunk élvezni (csikló, hüvelyi orgazmus, g-pontos orgazmus), míg a pasiknak csak a farkuk van, azt sem igazán tudják használni, van, hogy kicsi és azt hiszik, hogy csak az a jó, ha dugattyúzzák a nőt. Más mozgásra nem képesek, de akkor lehet, hogy a nőnek lenne hüvelyi orgazmusa, de az őket nem érdekli.

Látod, itt is előjött - az anál ma már kötelező, mindenkinek ribinek kell lenni, különben nem lesz senkid!

Azt szerintem nem tudod megcsinálni, hogy ne legyen meg benne a vágy... ezt szerintem csak úgy lehet kiírtani, ha egyszer csináljátok, és neki nem tetszik - ami kétlek, hogy elő fog fordulni. Sajnálom, ez egy nehéz helyzet. :/

2015. júl. 16. 09:08
 37/65 anonim ***** válasza:
34%
"ndoríto egy prűd nő vagy. Sajnálom a férjed, hogy ezt a gyönyört egész életében nem élheti át, ha csak nem rábukkan a kérdésedre és megjön a kedve egy jó kis k*rv0zash0z :D
2015. júl. 16. 09:23
 38/65 anonim ***** válasza:
75%

Fogalmam sincs, hogy a puncit minek akarják lecserélni a segglyukra a mai pasik. Régen is volt anál, de ha elolvasok akár egy felvilágosodás-kori erotikával fűtött regényt, ott mindig a nők punciját dicsérik és magasztalják, nem a segglyukat, mint ma.

Pedig akkor is volt anál, és ezek az írók nem riadnak vissza attól, hogy le is írják, hogy az jobb volt... De nem írták.

Lehet, hogy a férjednek dicsekednek a haverjai, hogy mennyi csajt (vagy akár pasit) análba vágtak, és ezért jött most rá.

Lehet, hogy valamit unalmasnak talál a szexuális életetekben, de arról ő is tehet. Az análon kívül még sok dolog van, amit ki lehetne próbálni, de ahogy látom, ő az análra van csak rákattanva, így hiába írta az egyik hozzászóló, hogy de lehet, hogy a párod valamit unalmasnak talál itt nem arról van szó... egyszerűen kell neki az anál és kész.

Szerintem kérdezd meg, hogy miért akarja egyáltalán. És miért pont most jutott az eszébe. Ha nem fogja fel, akkor így járt. Lehet, hogy megcsal téged, ahogy már írták előttem is... tudod mit? Csald meg te is őt. :D De komolyan. Ő is érezze rosszul magát, ne csak te.

2015. júl. 16. 09:37
 39/65 anonim ***** válasza:
30%

#36 te aztán nagyon okos vagy pofázol de közben semmit nem tudsz rólam :)

Amikor fájt akkor abbahagytuk, később más pózban próbáltuk, mivel vannak pózok amikben teljesen más érzés punciba is...és más pózban azt mondta, hogy lehet, hogy még jobb érzés is volt mint a puncijába...és nem én erőltettem az anált, a barátnőm is kiakarta próbálni, ha nem akarta volna akkor sem erőltettem volna...

szóval okoskodni és pofázni tudsz, de az eszedet használni már nem...

nálunk a szex úgy megy, hogy mind ketten élvezzük...ha pl kellemetlen a barátnőmnek, vagy már nagyon tág, mert annyira élvezte és én nem mentem el akkor sem minden vágyam elmenni...de biztos jobb úgy okoskodni meg pofázni, hogy nem tudsz semmit, nem is kérdezel, csak az agyacskádban összeraksz valami elméletet és azt körbe írod...

hát én meg gratulálok a te agykapacitásodhoz...

2015. júl. 16. 09:41
 40/65 anonim ***** válasza:
16%
és még mellétenném, hogy volt olyan is, hogy a barátnőm akarta popsiba, de én nem, mert a puncijába nagyon jó volt...
2015. júl. 16. 09:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!