Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem helyes, annak nincs hányingere attól, hogy a helyes srácok minden nap más nővel szexelhetnek?
Több mint 5 éve edzem mert meguntam hogy 64kg vagyok es úgy nézek ki mint egy csontváz...
11es voltam
Régebben zavart, most már nem.
Az irigység az egyik legostobább emberi tulajdonság. Sosem tudhatod, más mit tett a sikereiért, illetve hogy milyen problémái vannak (amiket te külső szemlélődőként nem láthatsz). Ismerek olyan jóképű srácot, aki sok nőt megkap, de ő igazából nem boldog ettől, mert komoly kapcsolatot szeretne (csak az meg nem jön neki össze egy korábbi csalódás miatt).
beszéltek össze minden hülyeséget.. akinek nem volt még nője, ott elsősorban fejben/jellemben vannak bajok.
Pl ha valaki igénytelen az se testi probléma, a lányok meg szeretik a férfiast is meg a vékony is, sőt olyan is akad aki a mackósat/dagit.
Olyan lány viszont tényleg nagyon kevés van aki a komplexusos, önbizalomhiányos, hisztis, igénytelen, kisugárzás mentes pasikat kedveli.
"17-es Azért ne sajnáljuk azt a férfit. De attól még dug!!!"
Mindenre rá lehet unni, ha gépiesen csinálja az ember és nem is élvezi igazán. Attól nem lesz boldog, hogy néha bedugja a farkát egy-egy meleg lyukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!