Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek Roman Neustadter helyes? (kép)
Figyelt kérdés
Német válogatott focista. Az egyik lány barátom teljesen belé van zúgva. Én viszont nem látok benne semmit. Ti mit gondoltok?
2015. jún. 14. 18:34
4/6 anonim válasza:
NEUUUUUUUUUUUUUSIII. :D Nem hittem volna, hogy egyszer itt találkozok az arcképével. :D
Kis cuki. Nincs egy alfahím kinézete, de szerintem aranyos. Olyan ártatlan kisfiús feje van. :D
5/6 anonim válasza:
Szebb, mint Roman Polanski rendező, de például a Wiener Neustadt (Bécsújhely) nevű osztrák város szerintem még szebb.
6/6 anonim válasza:
Nekem nem jön be, főleg, hogy focista...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!