Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon gáz, ha én nem akarok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha én nem akarok orális szext csinálni?

Figyelt kérdés

Félek hogy a barátom, ha marj lefekszünk azt akarja hogy orális szexet csináljak neki. Én undorodom tőle és megalázónak tartom, és nem szeretnék ilyent csinálni. Az a baj hogy ez úgy tűnik annyire levárt manapság, hogy szakitani fog velem ha nem teszem meg neki. Mit tegyek?

19/l

febr. 18. 17:05
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Sokan megkérdezték: igen fordítva is undoritónak tartom és megalázónak. Engem ne nyaljon ki senki. Az ember ürítő szervei szerintem nem arra vannak hogy mások nyalogassák vagy csókolgassák őket. Én nem várom el a barátomtól hogy azzal bizonyítsa mennyeire szeret és kíván, hogy a testem undoritó részeit és csókolgassa és nyalogassa.
tegnap 13:02
 42/45 anonim ***** válasza:
28%
Egyet tudok érteni. Szerintem is undorító én eleve azt sem értem hogy ez egyáltalán hogy a jó égbe alakult ki… Nem értem hogy kinek az ötlete lehetett hogy ezt csinálja az emberiség.
tegnap 13:22
 43/45 anonim ***** válasza:
63%
"tested undorító részeit csókolgassa"?!??!??? Atyaég🤣🤣🤣🤣
tegnap 13:27
 44/45 anonim ***** válasza:
100%

Ahonnan majd a gyerek kijön, az undorító?

Ami neki van az undorító, ami neked van az undorító és összerakjátok a két undorítót és lesz belőle valami élvezetes?

tegnap 13:29
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén rosszindulat nélkül, de én nagyon sajnálok itt sok embert, el nem tudom képzelni, hogy hogyan tudjátok így élvezni a szexet
tegnap 15:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!