Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon gáz, ha én nem akarok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha én nem akarok orális szext csinálni?

Figyelt kérdés

Félek hogy a barátom, ha marj lefekszünk azt akarja hogy orális szexet csináljak neki. Én undorodom tőle és megalázónak tartom, és nem szeretnék ilyent csinálni. Az a baj hogy ez úgy tűnik annyire levárt manapság, hogy szakitani fog velem ha nem teszem meg neki. Mit tegyek?

19/l

febr. 18. 17:05
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
0%
#29 így van, azt se erőltesse senki, mivel az már erőszak. Fura, hogy ezt neked el kell magyarázni :)
tegnapelőtt 08:47
 32/45 anonim ***** válasza:
36%
31eIgen, csak azért a párkapcsolatban a szex alap kéne legyen. Az orál is. Ne állítsuk be úgy, hogy teljesen normális, ha valamelyiket nem akarja egyáltalán az egyik fél.
tegnapelőtt 09:55
 33/45 anonim ***** válasza:
37%
Jézusom, kattanjatok már le erről, hogy az orál alap. Nekem volt olyan pasim, aki egyáltalán nem akarta. Aztán azt egyszer-kétszer hagyta, hogy én neki csináljam. Ő nekem soha nem csinálta. Milyen meglepő, szexelni mégis tudtunk.
tegnapelőtt 09:58
 34/45 anonim ***** válasza:
44%
33 Vagy nem merte beismerni. Ti bajotok. Nálunk alap oda vissza.
tegnapelőtt 10:02
 35/45 anonim ***** válasza:
30%

34

Mit nem mert beismerni?

Gratulálok, hogy nálatok alap, másnál meg nem.

tegnapelőtt 10:04
 36/45 anonim ***** válasza:
0%
Nem az.
tegnapelőtt 10:31
 37/45 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem akarod, akkor nem csinálod.

De semmi sincs kőbe vésve, nekem is volt az életemben olyan lány, aki azt mondta, hogy ő nem szeretné, (anélkül, hogy én kértem volna erre vagy kérdeztem volna erről és sosem kérdeztem, hogy miért nem) de pár együttlét után már csinálta magától, pedig én még célzást sem tettem rá.

És...nagyon jól csinálta.

tegnapelőtt 12:10
 38/45 anonim ***** válasza:
36%

#32 olyan párt kell keresni, aki hasonló.

Neked mennyire tetszene, ha a párod olyan dolgokat erőltetne rád, ami neked nem tetszik? Amitől hányingered van? Váljanak szét az útjaitok, ennyi. Tudod, ez a humánusabb megoldás, nem pedig az erőszak. Hú, a te barátnőd kösse fel a gatyáját, már látom, hogyha nincs kedve a szexhez, te majd kényszeríted és ez szerinted teljesen jól van.

A kérdező pedig nem a szexről beszélt amúgy, hanem az orálról.

tegnapelőtt 13:23
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

11:

Már elnézést, de a szájával köp, hány és csókolózol vele?

tegnap 10:48
 40/45 anonim ***** válasza:
Fordítva is undorítónak gondolod?
tegnap 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!