Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon gáz, ha én nem akarok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha én nem akarok orális szext csinálni?

Figyelt kérdés

Félek hogy a barátom, ha marj lefekszünk azt akarja hogy orális szexet csináljak neki. Én undorodom tőle és megalázónak tartom, és nem szeretnék ilyent csinálni. Az a baj hogy ez úgy tűnik annyire levárt manapság, hogy szakitani fog velem ha nem teszem meg neki. Mit tegyek?

19/l

ma 17:05
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
#10 Hát azon pisil. Én meg vegyem a számba?
ma 18:26
 12/23 anonim ***** válasza:
Én nem erőltetem senkinél, ha magától nem kezdi el csinálni. Viszont az már zavarna, ha én sem nyalhatok. Gondolom, attól is idegenkedsz, ha megalázónak érzed az orál szexet.
 13/23 anonim válasza:
81%
Akkor gondolom a Párod se fog kiny@alni Téged. Biztos ez is okkés Neked...
ma 18:30
 14/23 StevenUp ***** válasza:
82%

Nem, amikor a szádba veszed nem pisil rajta (jó esetben) akkor az egy hímtag amit szájjal kényeztetsz.

Neked is van puncid, pisilsz rajta sőt még véres is havonta ami alapból undorító bizonyos esetekben. De a párod nem erre fog gondolni amikor kinyal, hanem arra hogy ez egy erogén pont amit élvezel, ha nyelvvel kényeztet

ma 18:30
 15/23 anonim válasza:
82%

Ha kilövöd az orált, kb a szex felét el is dobod. Egyrészt nem mindenki tud csak behatolás alapján élvezni, másrészt sokkal izgalmasabb, hosszabb és élvezetesebb (mindkét oldalról) , ha bevetjük az orált.

Előjáték, stb. Kell ez az egészséges, jó szexhez.

Illetve ott van az eset, ha mondjuk a palid 2 perc alatt elmegy, de te még sehol se vagy...vagy ha egylövetű az úr, de te kívánnál második kört...ilyen esetekben jó, ha nyalakodik, nem?

Te miért fosztanád meg fordított esetben?

Ha igazán kívánod, nem az ugrik be, hogy ott pisil...

ma 18:54
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező,megbeszéled vele és ennyi.
ma 19:08
 17/23 anonim ***** válasza:
56%
nagyon
ma 19:18
 18/23 anonim ***** válasza:
73%
Majd csinálja más neki ;)
ma 20:06
 19/23 anonim ***** válasza:
Jól látod, a férfiak 99%-a nagyon is szeretné, hogy legyen orál. Ha szerelmes akkor ideig-óráig elég lesz neki a szimpla dugás, de egyre jobban fog sóvárogni az orál után s ha nyílik majd neki egy lehetőség akkor nem fogja elszalasztani, hogy kipróbálja.
ma 21:07
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért lett a válaszom lepontozva?

Tehát vannak, akik szerint a kérdező erőltessen magára valamit, csak azért, hogy a pasinak jó legyen.

Ahelyett, hogy kiderülne, hogy ez így nem jó neki, a fiú akarja a szopást és inkább keres mást és a lánynak is van esélye olyan fiút találni, akinek nem olyan fontos az orál.

Vagy azért vagyok lepontozva, mert nem szeretem az anált? 🤦

ma 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!