Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon gáz, ha én nem akarok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha én nem akarok orális szext csinálni?

Figyelt kérdés

Félek hogy a barátom, ha marj lefekszünk azt akarja hogy orális szexet csináljak neki. Én undorodom tőle és megalázónak tartom, és nem szeretnék ilyent csinálni. Az a baj hogy ez úgy tűnik annyire levárt manapság, hogy szakitani fog velem ha nem teszem meg neki. Mit tegyek?

19/l

ma 17:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
53%
Nem kell orál , csak szopd le és kész.
ma 17:09
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy megteszed és megszereted, vagy nem, de akkor benne van a pakliban, hogy nála is és még sok másik pasinál ezzel ki is estél.
ma 17:13
 3/17 anonim ***** válasza:
68%

Ne erőltesd magadra, ha hányingered van tőle, mert akkor ő tőle is megundorodsz.

Én az anallal vagyok így. Én azt gondolom megalázónak, szóval nem csinálom, nem engedem. Akinek ez fontos, azzal nem egymást keressük, ennyi. Te is fogd fel így.

ma 17:14
 4/17 anonim ***** válasza:
48%
Nem az.
ma 17:29
 5/17 anonim ***** válasza:
67%
Ha egyáltalán nem csinálod (azaz nem csak nem nyeled le, hanem be se kapod), az ritka és hátrányban leszel. Az orális szex a legtöbb kapcsolatban alap dolognak számít és legtöbben nem szívesen mondanak le róla.
ma 17:29
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod és nem vonz a dolog (ami tök fura) akkor ne csináld, úgy nincs értelme hogy undorodsz tőle. Való igaz, hogy a párkeresési lehetőségeid %-ban kifejezve igen durván meg fognak így csappani de légy hű önmagadhoz, ne orálozz. A legelső barátnőm is ezt mondta de 15 évesen ezt nem láttam még olyan tragikusnak, majd az első szex után 3hónappal egyszer csak magától csinálta és közölte hú ez jó ez tetszik neki és az életének részévé vált. Hogy mitől? Nem tudom... :/
ma 17:42
 7/17 anonim ***** válasza:

Ne csináld. Ha szex akkor jó, ha mindkét fél élvezi.

Ha megpróbál rávenni, annak ellenére, hogy te nem akarod, akkor akkor egyszerűen dobd ki.

De, ha megcsinálod neki annak ellenére, hogy nem akarod, akkor az azt jelenti, hogy nincs tartásod, és lesznek még nagy problémáid az életben az emberekkel.

ma 17:55
 8/17 anonim ***** válasza:
29%
Az is megalázó hogy tele ver.
ma 17:59
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire kritikus nálad ez, akkor idöben szolj neki az elhatározásodrol. Vagy elfogadja, vagy elváltok becsülettel.
ma 18:20
 10/17 StevenUp ***** válasza:
100%
Engem kifejezetten érdekelne, hogy miért tartod te megalázónak az orális szexet
ma 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!