Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon gáz, ha én nem akarok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha én nem akarok orális szext csinálni?

Figyelt kérdés

Félek hogy a barátom, ha marj lefekszünk azt akarja hogy orális szexet csináljak neki. Én undorodom tőle és megalázónak tartom, és nem szeretnék ilyent csinálni. Az a baj hogy ez úgy tűnik annyire levárt manapság, hogy szakitani fog velem ha nem teszem meg neki. Mit tegyek?

19/l

tegnapelőtt 17:05
1 2 3 4
 21/40 TiniTitán0213 ***** válasza:
60%
Majd hogyha szerelmes leszel más lesz a véleményed.
tegnapelőtt 21:17
 22/40 anonim ***** válasza:
44%

Pontosan! Ha igazán szerelmes leszel mindent megteszel neki: Én engem annyira felizgat a kedvesem, annyira kívánom, hogy még a fenekét is kinyalom...

(26/F)

tegnapelőtt 21:44
 23/40 anonim ***** válasza:
56%
Szex előtt lehet ám beszélgeti is és akkro ezt elmondhatod neki. Esetleg felajánlhatod, hogy majd a barátnőd leszopja helyetted. Vagy befizetheted kurvához. De amúgy léteznek olyan pasik (csak ritkák), akik nem vágynak az orálra, szóval akár ki is foghatsz egy ilyet.
tegnapelőtt 21:52
 24/40 anonim ***** válasza:
34%
Az,a FFI ezzel jàr,te inkább legyél leszbikus.. neked FFI nem való... szànalmas..
tegnapelőtt 23:37
 25/40 anonim ***** válasza:
47%
Szerinted az az 50 milliárd nő, aki eddig kapcsolatban volt férjnél volt és szexelt, ők mind csinálták? Ugyan már… Engem erre a jóIsten és Jézus ha eljönnének egyszerre akkor sem tudnának rávenni
tegnap 05:30
 26/40 anonim ***** válasza:
28%

Lehet, hogy nem 50 milliárd, de 49.9 igen.

Ha te nem csinálod, csinálja más.

Remélem, mást se vesz rá semmi, hogy olyat csináljon neked, amit te szeretsz. Akármi is az.

tegnap 05:49
 27/40 anonim ***** válasza:
55%

Ott a hiba, hogy barátod van, és nem szerelmed.

Majd ha tényleg olyan párod lesz, akibe szerelmes vagy és élvezni fogod a szexet, még le is fogod nyelni. Túl fiatal vagy még ehhez.

tegnap 06:18
 28/40 anonim ***** válasza:
30%
Engem speciel nem zavarna, ha ilyan barátnőm lenne, aki nem szeretne orálozni, csak hagyja, hogy kinyaljam. A pacalt vagy a körömpörköltöt sem kell mindenkinek szeretnie. Zsolti
tegnap 06:21
 29/40 anonim ***** válasza:
0%

“Tehát vannak, akik szerint a kérdező erőltessen magára valamit, csak azért, hogy a pasinak jó legyen.”

Ennyi erővel lehet a csajnak a dugás se jó, és azt se erőltesse magára, ha nem szeretné…

tegnap 07:12
 30/40 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Ha nem akarod, ne csináld.
tegnap 07:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!